Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 239
  • 686
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, някоя от вас ходила ли е скоро до аутлет центъра в Младост?
Разказаха ми за големи намаления там, но понеже ми е далече и не съм минавала

# 91
Попаднах на страхотна оферта за очила в оптика LUXSIT, която се намира на ул. Съборна №7. Всички рамки за диоптър и слънчеви очила на марките FENDI и CALVIN KLEIN са на невероятно ниската цена от 120 лв. Супер попадение!

# 92
Попаднах на страхотна оферта за очила в оптика LUXSIT, която се намира на ул. Съборна №7. Всички рамки за диоптър и слънчеви очила на марките FENDI и CALVIN KLEIN са на невероятно ниската цена от 120 лв. Супер попадение!

Това за кой град става въпрос? newsm78

# 93
Магазин LUXSIT се намира в София.

# 94
  • София
Във Fox промоцията 99=69 е свършила, има промоция happy hour-20% намаление в определи часове. Но на мен ми казаха,че нямат определени часове, когато им кажели, я пускали... доста странна политика...Ако някой има друга информация нека да сподели моля Hug

# 95
# 96
Запис в темичката, много е добра
anelima - аз бях във фокса на happy hour, но не знам кога точно е, само че се оказа че не важи за аксесоари, обувчици, за стоките на промоция. А аз купих едно комплектче блузка с ританки за 19,99 и се оказа, че и за него не важи, явно им се стори евтино.

# 97
  • Варна
anelima - аз бях във фокса на happy hour, но не знам кога точно е, само че се оказа че не важи за аксесоари, обувчици, за стоките на промоция. А аз купих едно комплектче блузка с ританки за 19,99 и се оказа, че и за него не важи, явно им се стори евтино.
Бе те май се правят на ударени с мокър парцал.Тук във Варна не били знаели кога е happy hour,те им се били обаждали и им казвали на деня.А в големия Фокс си пише на вратата кога е.Е това не го разбирам.Сигурно,защото детския повече върви и се правят на ударени. #Cussing out

# 98
  • София
Бе те май се правят на ударени с мокър парцал.Тук във Варна не били знаели кога е happy hour,те им се били обаждали и им казвали на деня.А в големия Фокс си пише на вратата кога е.Е това не го разбирам.Сигурно,защото детския повече върви и се правят на ударени. #Cussing out

Може би наистина им се обаждат и казват кога да бъде.Бях във Фокс кидс или Бейби /не си спомням/ в Мола и изведнъж една от девойките нареди на друга да обяви Happy hour.Доколкото си спомням беше след телефонен разговор.Чаът беше около 15-16,пак по спомени.

# 99
Магазин LUXSIT се намира в София.
Къде по-точно се намира този магазин, да разгледам какви очила има, интересуват ме очила за компютър и сънчеви очила?

# 100
Магазин Luxsit има на ул. Съборна. В събота ходих до оптиката и има доста интересни моделчета очила.

# 101
Магазин Danaya на графа има намеление на дънки по 19,90

# 102
  • сусурлево
Магазин Danaya на графа има намеление на дънки по 19,90
И блузки по 9.90

# 103
# 104
Сигурно е писано за Спрайдър-а-има доста намаления.Преди 2 седмици си купих панталон -45%памук и 55% лен за 7.98лв(80% намаление)

Общи условия

Активация на акаунт