Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 294
  • 686
  •   1
Отговори
# 165
mijjjka и аз чакам Орсей Simple Smile , ще пиша когато има, според мен ноември е рано , но пък знае ли се.

# 166
mijjjka и аз чакам Орсей Simple Smile , ще пиша когато има, според мен ноември е рано , но пък знае ли се.

По принцип намаленията започват към декември, а сериозните и след Нова Година даже, но може и по-рано да започнат, както беше лятото.

# 167
Н а т и - наистина лятото многооо рано започнаха,още юни месец имаше намаления, но това беше заради кризата, сега зависи как се развиват продажбите, ако пак са зле, пак рано ще разпродават.

# 168
Н а т и - наистина лятото многооо рано започнаха,още юни месец имаше намаления, но това беше заради кризата, сега зависи как се развиват продажбите, ако пак са зле, пак рано ще разпродават.

Че то сега кризата е още по-дълбока. А и като гледам по магазините какво мъртвило е...

# 169
  • София по рождение
чакам намаление в овиес, някой ако чуе да свирка

# 170
Във Фокс има 30%, 40% и 50% в зависимост от стойността на покупката.

# 171
  • Варна
А във Варна има 40% на детските зимни якета.Ние се сдобихме вече с едно. Peace

# 172
  • Варна
А във Варна има 40% на детските зимни якета.Ние се сдобихме вече с едно. Peace
Още утре ще мина от там.
Много полезна тема!   bouquet

# 173
записче Heart Eyes

# 174
  • София
За Дика също сФиркайте Whistling
Въпреки че съм забелязала, че там най-късно започват...

# 175
cecko05 ,налмалени слънчеви очила има в оптиката на Плиска.Имаше доста голям избор.

Днес видях , че има 50 % намаление на слънчеви очила в  http://www.joyoptics.com/news_info.php?id=45
и също и в http://www.grandoptics-bg.com/ , които са на графа, а GRANDOTIC има и в Princess Outlet Center

# 176
# 177
Някой знае ли в Даная, дали няма някакви намаления сега?

# 178
Zdraveite ot kude moga da kupa hubavi detski obuvki

# 179
Зависи какви са ти изскванията за хубави и колко пари можеш да отделиш за обувки,апрески,ботуши....
Аз лично се спрях на Geox тази година,засега съм доволна,миналата година детето беше с Колев и Колев.Цената е една и съща.

Общи условия

Активация на акаунт