Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 359
  • 686
  •   1
Отговори
# 390
  • Beyond the Frontiers
Тъкмо щях да предложа Ecco-взех си страхотни ботуши-естествена кожа,страшно меки,удобни,подплатени,Gor tex мембрана-не пропускат грам вода-дори при 3-часови обиколки в кишата....недостатък-и те са по 200лв.
Сигурна съм, че са много добро качество, но са ми леко над бюджета. Благодаря все пак Peace

# 391
  • Countryside
Някъде хубави кожени ботуши да сте мяркали. Обиколих Витошка, но въпреки обявените намаления 30 /40 % всъщност нямаше никакви. 200 и лв. за един Геокс ми е много, като се има в предвид, че моделите им не струват Peace
Геокс винаги са били със старомодни, леко тип лелешки обувки. Дизайнът им куца леко, но с желание може да се открие нещо сносно. Аз имам едни техни ботуши, почнаха да пускат на 2рия месец  Shocked Сега мисля да си взема Ecco.  Crossing Arms

# 392
Нямам време да обикалям магазините, помагайте!  Hug Трябва ми късо кожено черно якенце, напълно изчистено, без груби шевове, ципове, капси и т. нт. на не много космическа цена. Гледах в мола, само едно имаше, отговарящо на огромните ми критерии Mr. Green, обаче ми беше голямо.

# 393
  • София
Геокс винаги са били със старомодни, леко тип лелешки обувки. Дизайнът им куца леко, но с желание може да се открие нещо сносно. Аз имам едни техни ботуши, почнаха да пускат на 2рия месец  Shocked Сега мисля да си взема Ecco.  Crossing Arms
Аме те и Еcco са ми с доста консервативни модели.Аз си търся боти и поглеждах в няколко техни магазини-не стига че са 2-3 модела ботите,ама са и като за мама. Laughing

# 394
момичета знаете ли дали има намаления на слънчевите очила и може ли да ми препоръчате хубав магазин от където мога да си взема.Решила съм да си направя подарък сл. очила но ,за съжаление от много години не съм си взимала а е крайно време вече да си сменя старите с по-нов модел.
Благодаря ви предварително.  bouquet

# 395
  • Düsseldorf
Аз си чакам ли чакам в Oviesse  да намалят пак 70% като по-миналата година, но май поспряха те със сериозните намаления.. Или някой знае кога да ги очакваме?

# 396
Момичета, от Kidi.bg ми пуснаха промо код NY2010 за 10% намаление на бебешките  … 96;ки Simple Smile В момента вече има намаления и с промо кода + регистрация се получва към 25 ~ 30% Ние вече напазарувахме, така че може да се възползвате докато кода е още валиден  bouquet ето и инструкцийки как да го използвате http://www.kidi.bg/img/promocodes/help.html

# 397
  • София
Аз си чакам ли чакам в Oviesse  да намалят пак 70% като по-миналата година, но май поспряха те със сериозните намаления.. Или някой знае кога да ги очакваме?

Аз днес бях там, този магазин толкова празен май не съм го виждала!Не знам какво трябва да остане, за да направят 70% намаление.

# 398
  • Beyond the Frontiers
Аз се справих с харченето на пари Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Greenмагазинчето е срещу колоните на площад Гарибалди - 30/40% намаление, обувки естествена кожа български, Перущица - изчистен класически модел, нисък ток 129 лв, доволна  Mr. Green

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 21:27 от Galactic Voyager

# 399
  • София
Нямам време да обикалям магазините, помагайте!  Hug Трябва ми късо кожено черно якенце, напълно изчистено, без груби шевове, ципове, капси и т. нт. на не много космическа цена. Гледах в мола, само едно имаше, отговарящо на огромните ми критерии Mr. Green, обаче ми беше голямо.

Виж в ПРОМОД на Витошка.Ако искаш хвърли едно око в сайта им и ето моделите http://www.promod.fr/vestes/vestes-en-cuir/index.html

# 400
Прави ми впечатление, че магазинът на Промод е нещо като неофициален аутлет на марката. Повечето дрехи са като от втора употреба...

# 401
  • София
Прави ми впечатление, че магазинът на Промод е нещо като неофициален аутлет на марката. Повечето дрехи са като от втора употреба...

Аз не съм адвокат на марката, но определено не е аутлет. Колкото до втората употреба, днес обикаляйки Сити центъра установих,че качеството на материите при повечето марки е занижено и дрехите изглеждат като парцаливи.

# 402
veka, права си, и на мен ми прави същото нещо впечатление. Материите стоят като износени и в няколко от магазините в Мол-а.

# 403
Не е аутлет, това е сигурно, бързо сравняване с официалнич им сайт го доказва. Промод е френският еквивалент на Манго - сходни цени, качество и таргет потребители. Там е въпрос на късмет откъм качество на материи, цветове и кройки - или имаш късмет и уцелваш, или не Laughing Имам много сполучливи попадения и от двете, но и много фалове. Вчера минах покрай Промод - никакви съществени намаления Tired

# 404
Kъде е този Промод на Витошка, че нещо не се сещам?Мерси 

Общи условия

Активация на акаунт