Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 359
  • 686
  •   1
Отговори
# 435
запис., чакам намаление в Dика

# 436
  • София
А знаете  ли от кога ще бъде намалението в  mothercare.... ooooh!.В събота попитах в магазина им в Мола на Стамболийски - казаха очакваме, но.... Thinkingхаресах една много хубава ризка за моя син   с цена "само" 72 лв. #2gunfire
Благодаря предварително!  bouquet

# 437
Аз пък бях в Z - outlet или така познатата Zara, която я има на много места... на Графа и в Sky City имаше страхотни намаления на зелени, бели, сини и всякакви панталони на по 18 лева, но за съжаление бяха много малки номера 32 и 34 немска номерация, което отговаря на 23, 24, 25 наша. Но има и тип " Чарлстон"  и по - големи номера.
 А някой да знае дали в Calliope в Мола има намаления?

# 438
  • София
Има, и то намаление както си трябва.Взех си манто от 99лв,намалено на 29лв Laughing

# 439
Има, и то намаление както си трябва.Взех си манто от 99лв,намалено на 29лв Laughing
    Уау! Party
    Какво друго намалено има там?

# 440
  • София
От днес в Оrsay в МОЛ-а на Стамболийски -50%.  Peace

# 441
на всичко?Или само летни колекции?

# 442
  • София
    Уау! Party
    Какво друго намалено има там?
Не знам в подробности.Това ми беше последния магазин от обиколката,респективно последните пари,та видях някакви блузки и даже и цените не помня.Те поне са винаги ниски.Второто нещо,което мернах беше мантото и приключих.Бърза,смела и сръчна! Mr. Green

# 443
  • Стара Загора
запис., чакам намаление в Dика
и аз го чакам, моля те ако разбереш от кога е сигнализирай.  bouquet

# 444
някой може ли да микаже къде мога да намеря декоративна козметика на живанши, ако е намалена още по-добре Flutter търся си една спирала и не я намирам никъде, а това ми е нарпаво абсурдно Shocked

# 445
Мотиви- 30%.

# 446
ще следя темата  Peace

# 447
  • Sofia
някой може ли да микаже къде мога да намеря декоративна козметика на живанши, ако е намалена още по-добре Flutter търся си една спирала и не я намирам никъде, а това ми е нарпаво абсурдно Shocked

В МОЛ-а няма ли?
Освен там Живанши доколкото знам се внасят и от другата фирма, която има магазин на ъгъла на Витошка и Позитано.

# 448

В МОЛ-а няма ли?
Освен там Живанши доколкото знам се внасят и от другата фирма, която има магазин на ъгъла на Витошка и Позитано.
Вече не е там магазина, премести се Прити шоп.Не знам обаче къде и дали вече е отворен.

# 449
  • Sofia
В ЕТАМ от днес има намаление, колко и на какво незнам.Така ми казаха колежки. Да не подведа някого.

Аз дотам не стигнах, взех си едно палте от Манго само.

Общи условия

Активация на акаунт