Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 336
  • 686
  •   1
Отговори
# 495
  • София-Лагера
Обикалям безуспешно в търсене на ботуши  подходящи за пола,равни от естествена кожа.Виждали ли сте наскоро нещо такова!Благодаря предварително!  bouquet
И да дам инфо за намаление-30% на всичко стоки от магазин Adilisk в подлеза на Плиска.Купих си от там пола и риза и съм много доволна Simple Smile

Ако това ти харесва ми пиши на ЛС
Бата ест.лак и кожа.Цена 70лв

# 496
Така, сега доклад - ходих до Геокса на Витошка - нещо не останах очарована, нямаше избор за зимни дет.обувки - 2-3 чифта и 2-3 чифта ботуши, маратонките - имаше от моделите дето са най-шарени ( аз не ги харесвам тях) Confused.
Мисля да отида до Сити центъра - там дано има по-голям избор  Rolling Eyes, миналата година от там купих на малките.
Иначе дамски и мъжки имаше - даже не лоши модели на дам.ботуши, за по 200лв.

Минах и през ЕССО-то - изнудих продавачката да ми каже - другата или по-другата седмица ще пуснат 50% намаление Wink

Минах и през Фурла - там има 60% намаление, в Дика - 50%.

А на какви цени варират в момента обувките в ECCO ?

# 497
В момента(преди намалението) са 200-230лв.

# 498
  • София-Лагера
Бенетон и Сисли -50
Мотиви още са на -30

# 499
Cassidi - купуваш за 200 лв, плащаш 100 лв.
Terranova - до - 70 %
Calliope - до - 70%
Mango - до - 50%
Tally Weijl - 50%

# 500
Останало ли е нещо в детския Бенетон в Сф че трябва да купувам подарък за първокласничка?
И даите някакви други идеи за такива магазини с намалени детски дрехи.

# 501
  • София
Останало ли е нещо в детския Бенетон в Сф че трябва да купувам подарък за първокласничка?
И даите някакви други идеи за такива магазини с намалени детски дрехи.

Провери в Okaidi в МОЛ-а на Стамболийски, има намаление до -50%. Купих на дъщеря ми някои неща от там. Peace

# 502
Мерси, после ще намина.

# 503
  • На черешата
 Аз днес мисля да отида до Дика, после ще споделя.  Peace

# 504
  • Пловдив
А в магазина на Миролио в Сливен има ли вече намаления?

# 505
  • Sofia
Обикалям безуспешно в търсене на ботуши  подходящи за пола,равни от естествена кожа.Виждали ли сте наскоро нещо такова!Благодаря предварително!  bouquet
И да дам инфо за намаление-30% на всичко стоки от магазин Adilisk в подлеза на Плиска.Купих си от там пола и риза и съм много доволна Simple Smile

Ако това ти харесва ми пиши на ЛС
Бата ест.лак и кожа.Цена 70лв

и аз търся точно такива ботуши. От кой магазин на Бата си ги взе?

# 506
  • Sofia
Да напиша и аз впечатленията си от разходката в мола на Стамболийски - Теранова и Калиопе - до 70%, Telly Wail - до 50%.Взех си един потник от Telly Wail. В Теранова и Калиопе са прибрали всички сиви джинси - пак ли ще са модерни този сезон??? Thinking Thinking

# 507
В GARCIA на всеки 100 лв 20 намаление /за Варна/ Фокси там намаление,нищо интересно...В италианския детски в МОЛ Варна 30 % и беше свършило това ,което търсих,но има тук там нещо интересно  Peace

# 508
  • Пловдив
Някой дали е обърнал внимание дали в ЕССО има от тези обувки:
http://www.ecco.com/bg/bg/kolektsia/detski/infants/70641/56012/d … ent-productdetail
Трябва ми № 20, че тези с които е в момента и стават малки.В Пловдив има точно три модела и никакви номера.Ще ходя скоро до София и да знам в кой точно магазин да отида, че май няма да смогна да ги обиколя всичките.

# 509
  • София
Някой дали е обърнал внимание дали в ЕССО има от тези обувки:
http://www.ecco.com/bg/bg/kolektsia/detski/infants/70641/56012/d … ent-productdetail
Трябва ми № 20, че тези с които е в момента и стават малки.В Пловдив има точно три модела и никакви номера.Ще ходя скоро до София и да знам в кой точно магазин да отида, че май няма да смогна да ги обиколя всичките.

Не съм ги виждала в нито един от магазините им - на Витошка, в Мола, на Славейков - за др. магазини не знам, понеже не съм ходила.

Още за намалениета - в Мадок( в Сити центъра) - разпродажби - взех си страхотни джинси (малинов цвят) - за 10лв, дънки има за по 10-15лв.
В Геокса  пак в Сити центъра - зимните обувки (детските) - от 199лв, за 99лв. Маратонките около 60-70 лв. Дамски ботуши - 150-200лв след намалението от 50%.
В Овиес - до 70% - на сина ми взех панталони за 17 и 19 лв ( 5-6г).

Общи условия

Активация на акаунт