Намаления и разпродажби есен-зима 2009

• 84 325
  • 686
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Благодаря ти много.Ще трябва да търся друг вариант.Тук в Пловдив имат един модел с връзки и е почти пролетен и май ще се задоволя с него, но щом казвате че има шанс за 50 % намаление този път ще почакам  Laughing

# 511
Някой да има информация за Миролио (в София), още ли са на 50% и дали ще пускат скоро тотална разпродажба?  Peace

# 512
  • софия
Къде в София има Миролио?

# 513
В Albaluna 50% и в магазина на  Salsa 50%

# 514
  • София
Къде в София има Миролио?

На Графа срещу Седмочисленици.

# 515
  • София
Нush Puppies-надпис на вратата на магазина до -50%.Такива намалени не видях вътре,но поне имаше модели,които ми харесаха. Laughing

# 516
  • София
А какви са цените на чантите в Албалуна?

# 517
Посетих Промод - аз не видях нито един модел, който е на сайта. Моделите ми изглеждат супер стари - въобще изчистват си стоката тук. Харесах си само едно палтенце за към 180 лв на намаление Laughing
Относно Манго - аз съм почитателка само на чантите и връхните им дрехи - качеството е отлично, нося си нещата по няколко години и повечето не са мръднали. Другите им артикули не са ми много по вкуса, рядко си харесвам нещо, но определено магазинът е по-добър от този на Промод Simple Smile

# 518
  • София
И на мен в Промод нищо не ми хареса,а според мъжа ми "големи боклуци" Mr. GreenС голямо желание го посетих и останах разочарована.И Зара си изчистват тук залежалите стоки,но чак такива развлечени не ми изглеждат.

# 519
  • София
Минах онази вечер през големият магазин на Зара, дето е до Джъмбо - имаше хубави детски жилеки на прилични цени - 16лв и пуловерчета - уредих сина си с едно за 16лв.
От дамските неща - една съседка си взе от там панталон тип дънки пак за добри пари - 20лв.

# 520
  • София
A KENVELO?
как върви намалението сега там?

# 521
МОмичета здравейте

Искам да питам - тези ботуши на еко http://www.ecco.com/bg/bg/kolektsia/damski/business/96243/00101/detail.do   колко са според вас - да знам с 50 % намаление какво да очаквам ?  Търся си бизнес /делови   ботуши  - изчистени , красиви - ако сте виждали намалени някъде , също така и бизнес мъжки боти!?

# 522
  • В най - голямото село
A KENVELO?
как върви намалението сега там?

60%, но не на всичко

# 523
  • София
A в ECCO пуснаха ли вече 50% намаление?

# 524
  • София
МОмичета здравейте

Искам да питам - тези ботуши на еко http://www.ecco.com/bg/bg/kolektsia/damski/business/96243/00101/detail.do   колко са според вас - да знам с 50 % намаление какво да очаквам ?  Търся си бизнес /делови   ботуши  - изчистени , красиви - ако сте виждали намалени някъде , също така и бизнес мъжки боти!?

Ботушите преди намаленията са около 400лв, за такива точно не съм сигурна дали има, но имат доста изчистени модели, като за работа ( аз работя държавна администрация и си харесах няколко модела, подходящи за работата ми).
Колкото до намалението не съм ходила да проверявам, следобед ако имам време ще мина през Мола на Стамболийски, за да проверя и ще докладвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт