Размяна на парфюми ХХV

• 56 037
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аууу, Чоколина.... Незнам вече, като дойде ще видя.... newsm78

# 121
  • Sofia
Ама ти го разменяш преди да си го получила и пробвала ли?  Rolling Eyes  Laughing

# 122
  • София
Ама ти го разменяш преди да си го получила и пробвала ли?  Rolling Eyes  Laughing

Ами да, аз имам Дейзито с белите маргаритки, и понеже прочетох, че Дейзи Блуум е същия, само бутилката се различава, и затова.... Blush Ти пробвала ли си и двата, различават ли се?

# 123
  • Бургас
Момичета,някоя от Вас разменя ли черна орхидея?

# 124

Ами да, аз имам Дейзито с белите маргаритки, и понеже прочетох, че Дейзи Блуум е същия, само бутилката се различава, и затова.... Blush Ти пробвала ли си и двата, различават ли се?

Аз съм ги пробвала и въобще не се различават според мен.
Единствено черното шише със златна маргаритка беше ЕДП, а бялата и зелената маргаритка са си ЕДТ., но зелената някакъв весел пролетно-летен вариант на опаковка.

# 125
  • София

Аз съм ги пробвала и въобще не се различават според мен.
Единствено черното шише със златна маргаритка беше ЕДП, а бялата и зелената маргаритка са си ЕДТ., но зелената някакъв весел пролетно-летен вариант на опаковка.

Асинка, мерси! И аз точно така знам, затова съм го пуснала този.... А, и вече е запазен!  Mr. Green

# 126
  • София
Да напомня Армани Diamonds Intense,около 0 ml. /50 ml. WinkСетих се,че бих се зарадвала на  Коко Мадмоазел,ако някой не го иска Simple SmileПриемам и други предложения Peace

natalii,аз малко не съм в час но ти какво количесто разменяш за Кокото  newsm78

# 127
  • София
Продължавам да предлагам за размяна:
Gres - Fleur de Cabotine[/color]- тестер, около 55 от 100ml, без капачка и кутия
DKNY - Red Delicious - чисто нов, с опаковка - пръснат веднъж за проба, не е тестер http://www.fragrantica.com/perfume/Donna-Karan/DKNY-Red-Deliciou … icious-3048.html-обещан
Pleasures Summer Fun /2007/ - http://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Pleasures-Summer … n-2007--1224.html - тестер с капачка около 72 от 75ml

# 128
Cinema Festival D'Ete 60-65/от 90мл, едт., 
- Ralph на Ralph Lauren едт., 45/50 мл.

Искейп, 35 - 40 мл. едп., от 100 с кутия

прибавям и Мис Диор Шери точно 30 от 50 мл., едп., с бледо розова помпичка

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 16:47 от Tess d`Urberville

# 129
  • София
Разменям 48 от 50мл. Paco Rabanne Pour Elle ЕДТ,нов с кутия.

Отворена съм и за всякакви предложения!

Разменен!

# 130
  • виртуално
Благодаря на Бамби03 за срещата и чудесният аромат   bouquet

# 131
  • София
Благодаря на Бамби03 за срещата и чудесният аромат   bouquet

Благодаря   bouquet да си го ползваш с удоволствие.Писах ти на лични  Peace

# 132
  • София
Имам за размяна:

- нов, 50мл тестер, с капачка е и с кутия

- 30/50мл - ОБЕЩАН!

- около 20/65мл, тестер - ОБЕЩАН!

- 20мл, нов - ОБЕЩАН!

Приемам всякакви предложения, мога да дам и два или три за един... Laughing

Тези дни чакам и този:

50мл - СЪЩО ОБЕЩАН!

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 13:03 от Noir

# 133
Very Irresistible, моля те, изчисти си кутията Wink Hug

# 134
Не можах да се спогодя с Innocent Angel TM. Имам към 20-22 от 25 мл. EDP. Подарък ми е, но знам, че е купуван от Дъглас в МОЛ Бургас.
Търся Delices Cartier, Ultrared Paco Rabanne, Gucci by Gucci, Amarige Marriage и всичко друго което ви хрумне ще обмислям.
Не приемам отливки, иначе тестери може.

Обещан

Общи условия

Активация на акаунт