Размяна на парфюми ХХV

• 56 225
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Да си побутна Armani Diamonds

Търся Addict shine Dior, DKNY, Be delicious, Maxmara silk touch или нещо друго Grinning

# 436
  • София

Търся тези:

Много ви моля!  Praynig  Praynig  Praynig

# 437
  • София
Също и този:

Някой да иска да се отърве от това:

Le feu d' issey

Praynig  Praynig  Praynig

# 438
Да напомня, че разменям:

1. VALENTINO-V EDP - 50 ml., чисто нов, без кутията, защото е от комплект, купуван е от fragrance direct, пазя и фактурата, реална снимка при интерес на лични.

http://www.fragrantica.com/perfume/Valentino/V-771.html

Хрисито, защо ме изкушаваш още, а?  newsm44

Хриси е великолепен продавач. Абсолютно доверие имам в нея. Препоръчвам я на всички купувачки и ценителки на оригиналните парфюми. bowuu

# 439
  • София
Разменям Gucci Envy Me 2 ЕDT 95 от 100 мл тестер. Търся Envy или Chance на Chanel.

# 440
Някой  няма ли излишно малко количество Алюр?

# 441
Някой  няма ли излишно малко количество Алюр?
има едно момиче от Варна, което в понеделник ще ми отлее малко от нейния Алюр. Тя го продава, така че сигурно ще може да прелее малко и на теб. Pelagia e ник нейма.  Peace

# 442
  • Пловдив
Да напомня, че разменям:

1. VALENTINO-V EDP - 50 ml., чисто нов, без кутията, защото е от комплект, купуван е от fragrance direct, пазя и фактурата, реална снимка при интерес на лични.

http://www.fragrantica.com/perfume/Valentino/V-771.html

Хрисито, защо ме изкушаваш още, а?  newsm44

Хриси е великолепен продавач. Абсолютно доверие имам в нея. Препоръчвам я на всички купувачки и ценителки на оригиналните парфюми. bowuu

Благодаря! Много си мила, за мен е удоволствие да си кореспондираме!   bouquet  bouquet  bouquet

# 443
предлагам Шанс ЕДТ - 20мл

мога да добавя към него  минита Келвин Клайн - Euphoria 4мл, Eternity 5мл и Eternity Moment 5мл - всяко е само пробвано; ако трябва да се компенсираме с количеството   Blush

явно на никой не му се дава Хипнотик Пойзън, така че приемам и други предложения  Peace

# 444
Предлагам Mediterranean на Elizabeth Arden - 45 от 50 ml. - хубав е, но просто не е моят стил.
Търся си Бамбук/Кедър/Орлови нокти на Ив Роше или каквото и да е на Л'окситан.

# 445
  • Враца
45/50 мл
Donna Karan - Gold EDT,
с капачка , без кутия :
- ОТПАДА (не си го давам и туй то...  Rolling Eyes )

Да взема да добавя и L`oreal - explosion,
неразпечатвана, от Франция:

- ЗАМИНА!

# 446
Все още разменям Макс Мара бай Макс Мара ,40мл, с кутия и целуфан,пръснат за проба.
Мисс Диор Шери,50мл,с кутия и целуфан+лепенката на Диор, смао пробван.
Търся основно Елиън ,Флора на Гучи и Ши Ууд!

# 447
 червило на Герлен пробвах го веднъж,купувано е от Бюти Зоун, с оригинална опаковка - цвета с същия който съм показала на картинката  Simple Smile
- ЗА ПАРФЮМ ИЛИ ДРУГА КОЗМЕТИКА приемам всяаааакакви предложения  Hug

# 448
Разменям това , останали около 30 мл , тестер без капачка

# 449
На Много места питах,но да се включа и тук!
Търся Shafali fleur rare на Ives Rocher.
Ако някой има останал,пишете ми на ЛС.Доколкото знам-вече не се внася в България.

Общи условия

Активация на акаунт