Ти какво сготви? Снимай, покажи! 48-ма тема

• 92 137
  • 662
  •   1
Отговори
# 480
Краси може ли подробности з атози крем ганаш, че изглеждааа  #Crazy
И да ви питам вас, който сте правили арйраните кифлички на Марабу
сега ги правя...но сложих повече брашно, защото толкова колкото е по рецепта небеше достъчно-беше като кажаи изобщо не ставше за месене
правилно ли е  Rolling Eyes
да,няма проблем че си сложила повече брашно ,отколкото е споменато в рецептата,при полежение,че е каша,а не оформено тесто за месене Peace
това може да ти се е получило например ако маслото е малко повече от указаното количество или пък млякото,но при вс случаи трябва да ти се получи много приятно меко тесто Peace
Аз съм голям фен на тези кифлички с кашкавал....почивните дни са задължителни за закуска Wink

Благодаря, че се включи  Simple Smile и ме успокой
навих ги сега чакам да втасат...
но нямах кашкавал, направиг си с моцарела  Rolling Eyes..и половината с нутела
та да видим, дано не се разтичат
ще докладвам ако има защо  Laughing..изобщо ме няма в месенето.но пък това тесто беше много приятно за работа  Hug
данос е получат

# 481
ето ги кифлите ми
станахаааааааааааааа чудесни на вкус  Heart Eyes, но се стече моцарелата, следващия път ще знам  Simple Smile
хиляди благодарности на МАРАБУ   bouquet

# 482
свински ребра на скара , задушени картофи и зелева салата

# 483
Момичета, благодаря ви много за хубавите думи за моята питка. Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Умнице Гицке, нищо,че Пена се загуби и не я меркам нещо из тез гори тилилейски(ама тя може да ни изневерява с ДюкЯн).....Ти хубаво пишеш писма на дядо Коледа от сега...Да вземеш едно писмо и от мен ли да напишеш????? newsm78Че аз от знойно лято съм без хлебопекарна и меся на ръка само......Пиши усърдно писма, не забравяй и екстрите по машинарийките, пък живот и здраве обещавам,че с бебе на ръце ще помагам колкото мога.......

Аз днес съм на вълна супи:

Пилешка и Норвежка на Червеновинце + Полуготово скромно брюле с бишкотаза десерт довечера

Имам още един зелен боб - това така го мразех, а сега - мога да ям всеки ден зелен боб - но той ще бъде увековечен на вечерната фотосесия......

# 484
KRISTI4 , кифличките ти са се получили страхотни!
А за ганаша...
Равни количества шоколад и течна сметана.Сметаната се загрява на котлона до завиране. Излива се върху натрошения шоколад /аз използвам кувертюр/ и се бърка с дървена лъжица до разтапянето на шоколада.Добавям и малко масло ,и бъркам ,докато и то се разтопи.
Например:
100 гр шоколад
100 мл течна сметана
20-30 гр масло
като поизстине малко ,се слага в хладилника поне за два часа.После се разбива с миксер.Получава се хубав пухкав крем.

# 485
раираните кифлички май са в ренесанс Grinning
с тези снимки просто ми остава вкусът им в устата ми докато ги гледам Grinning
май и у нас ще закусваме кифлички тези дни Grinning
от мен едни пълнозърнести хлебчета

# 486
момичета моите кифлички свършихаа  Confused
няма и час
и евче мсиля за следващия път двойна доза  Grinning

Ето агнески  Simple Smile

# 487
От мен най-вкусния мус от черен шоколад и бонбони мършмауз и се връщам да ви чета и видя вкусотиките.

http://media.snimka.bg/4386/015027068.jpg

Роца,страхотен ти е чиизкейка,а аз не мога да ти буда конкуренция,зашото ти просто нямаш такава,всичко което приготвяш е страхотно.И давай рецептата за муса,че аз обичам манго.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 14:44 от enamorada

# 488
рени55 благодаря за рецептата, за джанките и аз сега се сетих като прочетох. И той със сирене я хапва, абе личи си че корените ви са от един край  Wink. И двамата му родители са от там и след като са се пенсионирали са се върнали, сега ходим всяко лято, даже преди две седмици бяхме пак.  Hug
Ще се пробвам тези дни да го изненадам  Grinning

# 489
KRISTI4, не можах да се въздържа - страхотни са ти и кифличките и агнесите  Hug

# 490
  • забравих си мисълта...
Вчера сладкиш с круши и сливи за майстора пак

и за моите хора едно мързеливо хлебче.

# 491
  • сред люляците
От мен най-вкусния мус от черен шоколад и бонбони мършмауз

enamorada, бива ли такива изкушения ooooh! Направо без дъх оставам, да знаеш! Грехота е, да не дадеш и рецепта Crossing Arms

# 492
Веднага давам рецептата за муса.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=289780.msg12549302#msg12549302

# 493
  • ГОре на черешата...
Само слагам снимките и бягам да взема малкия от яслата, после ще ви чета...

Днес - пиле фрикасе:

И един бърз сладкиш:

# 494
KRISTI4, превъзходни райенца си спретнала! Heart Eyes И от агнеските бих си взела, толкова отдавна не съм ги вкусвала.   bouquet

Venetta, и твоето мързеливо хлебче си го бива, много апетитно изглежда!  bouquet

И мусчето на enamorada много съблазнително!   bouquet И бързото сладкишче на  mari_eta изглежда мммм  Heart Eyes  bouquet

От мен един бърз и много вкусен и шоколадов сладкиш..

Общи условия

Активация на акаунт