Четки за грим

• 91 685
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
densi  може ли  координати  на магазина 

Peace

# 556
Не знам телефона търси в нета магазина на Мас. Peace

# 557
Това са данните на нагазина на МАС  Peace

# 558
  • София
Момичета, имате ли някакви впечатления от тази четка на NARS - ?

# 559
Момичета, вярно ли е , че всички четки за фондютен са с изкуствен косъм?

# 560
Не са всички, но си спомням, че преди време Мис Нели обясняваше защо изкуственият косъм е за предпочитане - ако правилно съм запомнила, при използване на течни продукти естествените косми попиват и задържат повече продукт, което при изкуствените е сведено до минимум. Моето впечатление до момента съвпада с това, да не говорим колко са мекички изкуствените четки Heart Eyes

# 561
Чак всички, не знам, не съм пробвала всички четки на света  Laughing Но както Пух е казала, за предпочитане е, заради порьозността на естествените косми. Не само се хаби много продукт, но и е благоприятна среда за развитие на бактерии, трябва  да се поддържа много по-висока хигиена, оттам четката се скапва по-бързо....

# 562
Пух, MissNellie много ви благодаря бяхте ми много полезни  bouquet

# 563
Момичета, някоя поръчвала ли си е четки от сайта на Sigma Интересува ме как стои въпроса с получаването на пратката  Rolling Eyes

Питането е старо,но да внеса малко прясно инфо за SIGMA.
Доставката до Бг е в размер на $9.60 с USPS First Class International.
До края на януари и с този код 0112XJML може да се възползвате от 10% намаление на цялата гама продукти + безплатен подарък.
За поръчки над $30 - безплатния подарък е четка /вида по тяхна преценка/ ,за поръчки над $100 - трио сенки.
Кода е валиден и за четките на разпродажба.

# 564
  • Бургас
Здравейте дами  това заслужава  ли си  като инвестиция  какво  ще  кажете

http://www.ebay.co.uk/itm/MAC1-12pc-Set-Professional-make-up-bru … sh=item35b8085ae3

Peace

# 565
  • София
Здравейте дами  това заслужава  ли си  като инвестиция  какво  ще  кажете

http://www.ebay.co.uk/itm/MAC1-12pc-Set-Professional-make-up-bru … sh=item35b8085ae3

Peace

Не. Четките не са оригинални. В американския и-бей и по китайските сайтове същият комплект върви около $10. Иначе не са лоши, но като за $10, не за 25 лири  Peace

# 566
  • Бургас
*November Rain* Благодаря за бързия отговор искам да си  купя четки на Mac но  съм невежа  как да разбера  кое е оригинално

Peace

# 567
  • София
Аз не бих рискувала с и-бей. Там е залято с китайски ментета. Повечето се разпознават на момента по цената  Laughing , но има и такива, които най-нагло са си ги оценили почти като за оригинални. Също така МАК нямат такива големи сетове. Четките им се продават по единично и мисля има най-много 4 в комплект.
  Най-сигурно е в магазина на МАК. Все пак нищо не ти пречи да започнеш с един голям сет евтини четки за да видиш кои видове изобщо ще ти влязат в употреба и дали ще са ти удобни за да решиш какви оригинали да си купиш. В смисъл - дали ти е удобно със скосена четка за очна линия или с тънка и заострена, дали ти трябва четка за ФДТ и каква, четката за руж дали ти е по-удобна скосена или обла и т.н.

# 568
  • в 1001-та нощ
*November Rain* Благодаря за бързия отговор искам да си  купя четки на Mac но  съм невежа  как да разбера  кое е оригинално Peace

най-добре от техен магазин  Peace

# 569
  • Бургас
Да  така е благодаря ви момичета  пари  ще се дават  но за нещо качествено в София в Сердика Център  ли имат  магазин

Peace

Общи условия

Активация на акаунт