Ледников период 3

• 38 048
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Добро Утро момичета Simple Smile
Снощи гледах спортните двойки .Страхотни бяра първите 3 в класирането , разбира се Алиона и Робин се откроиха малко повече, те направиха цял спектатъл  и за пореден път доказаха че това е един много красив спорт където високото спортно майсторство в комбинация с добър екип от хореографи създават изкуство.

smile3525 колко красиво написано. само мога да допълня къртовски труд, себеотдаденост и дисциплина.

довечера са чак в 23:18. ще гледаме само последните групи. но пък най-добрите.

# 121
  • MJF
раздадоха се първия комплект медали. според мен напълно справедливо. грешка-съответно оценка но да видим при другите дисциплини. на мен и немската и руската двойка Смирнов/Кавагучи са ми любимци  Laughing, така че съм доволна.

ooooh! Mr. Greenнай -трудно на съдиите ще им е при танцовите двойки. Whistling там от русия и бившите и и купените плюс френската школа.... моите любимци Кохлова/Новитски, Фаиела/Скали и британците Кър/Кър  Thinking засега след тангото са горе долу добре подредени.

мъжете са ми най-интересни. всички са тук. след кратката подреждането е реално. Жубер и Плюшченко класа над останалите. на мен ми липса хореографията при доста от съчетанията, на най-фрапантно при съчетанието на Томаш Вернер, направо "осъкатен" Зорба гърка.Плюшченко игра под макс. възможности но явно е достатъчно. Жубер ме впечатли thumbsup . Показа програма на Safri Duo отново , но с мноого добра хореография-скорост, изпъление максимално, изигра я на един дъх. Просто Плюшченко е тук. с нетърпение чакам волната.

# 122
аз пък снощи проспах волната  Embarassed жалко за немците, но предвид тежкото и продължително боледуване на альона, все пак 2 място е добре. поздравления за победителите.

но и евроспорт направо търпят критика. може ли да не дават лайф това състезание! или поне на следващия ден да има селектирано повторение.

мъжете и аз ги чакам с нетърпение, макар да не очаквам да покажат чудеса от героизъм и да рискуват. все пак това е само европейско, а тази година ги чака и олимпиада. предполагам, че за нея, както и за световното след това ще си пазят силите.
плюшченко или жубер? ще видим

# 123
  • MJF
за съжаление съвпада с Australia open  и за това между тениса ще понаместват фигурното. беше ясно че ще е така, такава им е политиката. а кой е коментатор по евроспорт? Найден Боричев или? аз не мога да гледам този път евроспорт и за това питам.

# 124
витомир саръиванов коментира

# 125
  • Sofia
ПРивет по коя друга телевизия може да се гледа Европейското?
Плюшченко и Жубер бяха страхотни вчера като изпълнение и енергия велики са.Но най много ме впечатли хореографията на Ламбиел,  много Високо ниво цял спектакъл,  за миг забравих че гледам съчетание на състезател.

# 126
  • MJF
канал спорт руссия предава. за онлайн безплатно не зная. Ламбиел найстина е с много хубава програма, трябва му увереност само. всички знаем какво може. аз следя с интерес и шведа Шултай и останалите французи. Кевин ван дер перен също винаги го проследявам. наистина отчитам че сега е олимпийски сезон и тепъра ще видим красота и майсторство.

погледах и зад океана канадци и американци, сега им бяха първенствата. макар и малко и там имам любимци.Азиатците ще ги проследя веднага след европейското.

Щом е Витомир коментатор проблеми няма. Гротеската бе миналия сезон, когато едно първенство бе кометирано от трето лице, което изобщо не се беше подготвило и беше пуснато в ефира на евроспорт България, още се сещам каква  Sick предизвика у феновете.Още от Маринкова, а после и от Витомир и гост-коментаторите в евроспорт, се поддържа едно определено ниво. Така се " отглежда" публика.

Днес е супер интересно и танцовите двойки и мъжете.

# 127
в момента самюел контеси от италия танцува по музика, по която танцуваха навремето изабел и пол дюшене. помните ли ги?

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 23:03 от sofia68

# 128
http://www.youtube.com/watch?v=nI5qruMhmpA&feature=PlayList& … om=PL&index=1 ето това изпълнение на брата и сестрата имах предвид

# 129
Привет  bouquet

Очаквах, че ще има отделна темичка за ЕП Simple Smile
sofia68, помня ги аз лично Дюшне, даже любимци ми бяха по онова време.
А Контести е симпатяга.

Тази вечер аз съм леко разочарована от Жубер, очаквах повече от него, дано се стегне до ОИ. Плюшченко си заслужава титлата, ноо ме приспа Blush
Танцовите двойки умишлено напоследък избягвам да гледам, че като гледам как бутат напред недоразуменията Домнина и Шабалин и сън не ме хваща.

Колкото до коментаторите Вито си е Вито, миналата година щях без телевизор да остана Wink

# 130
от мъжете са ми симпатични стефан ламбиел и кевин ван дер перен. после идва жубер.
в интерес на истината изпълненията на ламбиел винаги ме заковават. актьор е на леда и е елегантен. белгийчето кевин май повече по външност съм го избирала. та в тази посока с външността плюшченко изобщо не ми харесва. какво толкова му припадата тинеджърките?! изпълненията пък са му толкова майсторски, че чак нечовешки - имам чувството, че робот гледам.днес даже за себе си го сравних с михаел шумахер - същата машина за печелене на състезания. даже грешка да направи, я смятам за предварително програмирана. а иначе флиртува с публиката, омайва ги. това му го признавам.

а колкото до танците - руското танцово пързаляне с години ми е непоносимо. може би, защото винаги са ги тикали напред и моите любимци в различните години винаги са оставали на места, различни от първото

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 23:32 от sofia68

# 131
  • София
Тази вечер гледах волната прорама на танцовите двойки. Точно тези, които играха най-лошо станаха шампиони. Това е безумие. До кога ще лансират Домнина-Шабалин. Другата руска двойка игра превъзходно, както и италианците.

# 132
ама витомир саръиванов каза всеизвестната истина "който е нарочен за шампион, го правят. другите чакат реда си". това важи с пълна сила за танците на лед. тия домнина/шабалин изобщо не ми харесват. стриктна програма по правилата. няма творчество, няма новаторство. остават само в статистиката на шампионатите, но не и като запомнящи се от публиката

# 133
  • Sofia
Посланието на сьдиите е ясно, това е спорт,  и в него няма място за спектакли каквито правят Ламбиел и  Фаиели и парт.
Аз харесвам Жубер но тази волна програма не му отива , не е за него.
От жените сам за Корпи или Костнер и двете са фантасти4ни.

# 134
  • Атлантис, Галактика Пегас

Една и съща риза???  newsm78 #Crazy Shocked

Максим, Албена , Бриян и майка му в кафенето в Таллин.

Общи условия

Активация на акаунт