Ледников период 3

• 38 054
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Корделия, хубави снимки Peace

В този спорт има място за Ламбиел и Файела - Скали, но специално в танцовите двойки е важно да имаш лоби зад гърба си, Домнина и Шабалин 2007 бяха пълна скръб още по-зле отсега, ноооо пак ги бутаха напред, 2004 Албена и Макс бяха с класа по-добри от Навка и Костомаров, но не ги допуснаха до върха, тогава и Пейзера и много коментатори казаха кои са истинските шампиони, но в статистиката друго пише.

# 136
Kordelia , голям шпионин си Laughing как си изловила ризите. кой знае жубер може да го е стигнала икономическата криза

daya9 , напълно съм съгласна с теб Peace

# 137
  • MJF
привет. аз това първенство не мога да го гледам по тв. и го проследявам на записи. само мъжете  и спортните двойки засега изгледах. там горе долу нямам забележки в класирането. хубави програми. от волните първите трима без коментар. радвам се , че на диванчето с Жубер беше и Максим. успехи на него в тази сфера на фиг. пързаляне.

аз много бонуси давам за музика. понеже ми е втръснало да слушам една и съща музика. Пробер ме спечели с това, Контести също. Контести е от тези фигуристи, които се пързалят с удоволствие и с голям контакт с публиката. ще бъде успешен професионалист.
оценяването  беше точка по точка.

събирам желание да изгледам трите танца при танцовите двойки. извинявам се за епитетите, ще ги сложа в кавички. когато бяха навка/кастамаров-"канавките" не можех да гледам с наслада танцовите. махнаха се те и за сезон имаше въздух в тази дисциплина, но се появиха нови "канавки" домнина/шабалин- пълно бездарие. напред в темата съм писала за абориг. танец. no comment.те не се и развиват. навка/кастамаров се разиха извън състезателния лед.

не знам заради кризата ли но има състезатели с едни и същи костюми на двете си програми. облеклото е нещото , което най-малко забелязвам тук. никакъв критерии.

ако разберете някъде да дават по нета галата директно моля пишете.по евроспорт ще е прилично орязан запис по нощите. ooooh!
снимките на Албена и Максим са thumbsup

по первъй канал Laughing Mr. Green ще дават в неделя галата от 18.10ч наше време.

Party Party Party Party  намерих онлайн передача.

http://2onlinetv.com/tv/stream.php?id=1337

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 15:03 от 6o6ul40

# 138
  • Sofia
 Hug здравейте мадамите  не  бяха в най добрата си форма , да се надяваме че ще я достигнат!!!

# 139
Hug здравейте мадамите  не  бяха в най добрата си форма , да се надяваме че ще я достигнат!!!
Европейките в последните години са си посредствени на фона на американки, канадки и японки, корейки, аз лично много харесвам японките, много технични, нежни и женствени.

# 140
  • MJF
изгледах галата-стари програми , тоалети, музики. прощавам им заради тежкия сезон.
от утре 4 те континента.

# 141
  • Атлантис, Галактика Пегас

# 142
http://gong.bg/view_article.php?article_id=104529

http://www.ufa.kp.ru/online/news/574526/

Да им е честита дъщеричката на Алексей и Татьяна!   bouquet  bouquet  bouquet

Понеже видях Татьяна на снимки от няколко дни и направо изумях чак сега се усетих че е вече родила.

# 143
  • Sofia
Страхотни родители си има Лиза Wink
Да е жива , здрава, щастлива и талантлива като родителте си!!!

# 144
Маша Петрова също трябва да ражда вече... Нали август беше в 4 месяц?

# 145
Да им е жива и здрава дъщеричката на Тотмянина и Ягудин и да стане велика фигуристка като майка си и баща си Heart Eyes
Корделия, чакам с нетърпение новини за сладурчетата Маша и Льоша Simple Smile

# 146
  • Пловдив
Даааа, всеки момент трябва да се роди детето им (в началото на февруари). Иначе ето ги сладурите

# 147
Някаде пишеше че ще е мома... newsm78

# 148

Юко и Александър

# 149

Жубер

Общи условия

Активация на акаунт