Ледников период 3

• 38 059
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Аз сега ще търся някои канал за да гледам мъжете, а за жените чух нещо като слух че руснаците имали жена китйка или японка в отбора и затова питах дали вие незнаете нещо ???
Хубав Ден  bouquet

# 181
  • Пловдив
Аз сега ще търся някои канал за да гледам мъжете, а за жените чух нещо като слух че руснаците имали жена китйка или японка в отбора и затова питах дали вие незнаете нещо ???
Хубав Ден  bouquet

Евроспорт от 9:30 ще дават фигурно. Мисля ще са мъжете  Peace

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 08:56 от _Пепи_

# 182
  • Sofia
Благодаря   bouquet

# 183
като гледам класирането след кратката програма, тази нощ май доста срещи от близо с леда е имало. какво са правили вернер и жубер?! лебедова песен ли са пяли? да запомним името флоран амондьо - очевидно за франция често ще чуваме това име.
ван дер пеерен /мой любимец/ е с очакваното класиране. той винаги се движи около 12-то място на световния лед. другият ми любимец стефан ламбиел се е представил очевидно добре - 5 място.
сега ще ги видя - гледам ги в момента по евроспорт

# 184
  • Sofia
Флоран е великолепен фигурист ,миналата година имахме удоволствието да му се възхитим на живо.и аз гледам в момента.
Такахаши е с  разкошна програма ...

# 185
  • Атлантис, Галактика Пегас

# 186
Класирането след кратката.
1. Евгени Плюшченко, Русия - 90.85
2. Ейвън Лисачек, САЩ - 90.30
3. Даисуке Такахаши, Япония - 90.25
4. Нобунари Ода, Япония - 84.85
5. Стефан Ламбиел, Швейцария - 84.63
6. Джони Уиър, САЩ - 82.10
7. Патрик Чан, Канада - 81.12
8. Такахиро Козука, Япония - 79.59
9. Михал Брезина, Чехия - 78.80
10. Денис Тен, Казахстан - 76.24

Жубер е чак 18!!!  ooooh!

# 187
Kordelia , благодаря за снимките  bouquet аз във всеки случай ще стискам палци на плюшченко. той заслужава да отнесе златото. още повече, че след него не виждам друга изгряваща звезда на руския небосклон.
от друга страна лисачек също бе неотразим. още повече той съчетава - техническото майсторство на плюшченко и артистичността на ламбиел.

бих искала да ви попитам тук нещо. има ли някой, който може да разкаже нещо повече за джони уиър. този състезател ми е много интересен - съчетава мъжката техника с една интересна розова грациозност /ако се сещате накъде бият мислите ми Embarassed/. на прав път ли съм или бъркам. ще се радвам да ми разбулите информационното затъмнение и да потвърдите или отхвърлите съмненията ми Peace

# 188
  • MJF
sofia68 , хм таблоидска тема а?! За Ламбиел, за Шултайс, за Уеър, за Лисачек... Thinking за кой още , жълтата преса е изписала тонове " достоверна важна информация" относно сексуална ориентация ooooh! за Джони Уиър ако си слушала дори и днес по бнт излъчването се спомена от къде идва този нетипично америкнски стил- трениорския щаб...вкл и в центъра на Тарасова..отделно има собствена модна линия костюми за фигуристи , участва във фотосесии , модел на ревюта, по собствено желание учи руски език и фрески, от 2007 и сега тренира при  школата на Змиевская.
изобщо съм му фен една артистична личност- всяка програма му е спектакъл от тоалет.... хореография.... изпълнение, точно както харесвам.
само нахвърлих по нещо защото инфото е много като за всеки публично известен човек. особно по таблоиди ignore2 като MJ  фен ровенето ме  Sick и затова нека друг ни осветли кой с кого и как. Simple Smile
sofia68 за да не се приеме написаното неправилно , не е нищо лично. Peace Hug

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 16:30 от 6o6ul40

# 189
6o6ul40 , изобщо не съм го приела лично. тъй като не чета таблоиди, не съм "на светло" по въпроса. просто лични наблюдения. грациозността му ми е малко странна. на мен също ми допада артистичното пързаляне. имаше един период, май през началото до средата на 80-те години беше, когато мъжкото пързаляне беше почти роботизирано - скокове и пируети тип пистолет. после към края на 80-те, началото на 90-те нещата тръгнаха плавно в добра посока, та мъжкото пързаляне ми стана любимата дисциплина във фигурното. харесвам фигуристи, които освен добра техника, показват и чувство на леда. иначе този красив спорт се превръща в чиста математика. за това харесвах филип канделоро, алексей ягудин. сега стефан ламбиел и иван лисачек.
във всеки случай утре вечер се очертава изключителна волна програма. жалко за жубер. сега, когато поне е освободен от напрежението да преследва почетната стълбичка, нека поне играе за публиката

# 190
  • MJF
да разви се мъжкото пързаляне и затова със спортните двойки и на мен ми е по-интересно от другите две дисциплини. оо Канделоро и такива като него  Crazy и сега си имат достойни наследници но пречи системата на правила. то се сбъркаш да броиш- кое по колко секунди  Simple Smile , затова им свалям шапка на сегашните артистични фигуристи.
Канделоро преди нова година го гледах на участие но не се сещам къде. Ягудин за времето си също е явление. сега Ламбиел буквално когато е във форма " говори, пише" по леда. колко негови програми се гледат на един дъх- изиграва музиката. Вернер също се опитва. от тези фенове на Жубер съм, които твърдят че и той може - пример галата в Москва на руското гранд  2009 с бял тоалет на песента Алелуиа. шведа Шултайс също когато се появи на мъжкия лед много специфично артистичен. контести, пробер и другите французи. пробер ми е европейскияг уиър още от пърия сезон на евр. мъжки лед.
 сега ровя в тубата за програми на Такахаши от минали сезони. Този сезон кратката му е чудесна.

при така получилото се класиране стискам палци за Плюшченко и Ламбиел. от както станаха дълги волните програми сме виждали драматични развръзки въпреки големи разлики в точките от кратката.
волните  за този сезон на Плшченко, Ламбиел и Такахаши
http://www.youtube.com/watch?v=1Ah0b39iZKg
http://www.youtube.com/watch?v=J-0oka86aE8
http://www.youtube.com/watch?v=chDAmUOSGzs
http://www.youtube.com/watch?v=m3BupaFRwZc&feature=PlayList& … om=PL&index=1 Уиър
http://www.youtube.com/watch?v=revR8B7tTtA&feature=related Ода, ако това му е волната ммм какъв слектакъл ни чака в четвъртък Crazy

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 17:43 от 6o6ul40

# 191
  • MJF
жребият за волната  Crazy
1 Czech Republic VERNER Tomas 19 65.32 Expand
2 Italy BACCHINI Paolo 20 64.42 Expand
3 Austria PFEIFER Viktor 23 60.88 Expand
4 Canada CHIPEUR Vaughn 24 57.22 Expand
5 Ukraine KOVALEVSKI Anton 21 63.81 Expand
6 Sweden SCHULTHEISS Adrian 22 63.13 Expand
7 Germany LINDEMANN Stefan 17 68.50 Expand
8 Russian Federation BORODULIN Artem 13 72.24 Expand
9 United States ABBOTT Jeremy 15 69.40 Expand
10 Italy CONTESTI Samuel 14 70.60 Expand
11 Spain FERNANDEZ Javier 16 68.69 Expand
12 France JOUBERT Brian 18 68.00 Expand
13 Japan KOZUKA Takahiko 8 79.59 Expand
14 Kazakhstan TEN Denis 10 76.24 Expand
15 Belgium van der PERREN Kevin 12 72.90 Expand
16 France AMODIO Florent 11 75.35 Expand
17 Canada CHAN Patrick 7 81.12 Expand
18 Czech Republic BREZINA Michal 9 78.80 Expand
19 United States LYSACEK Evan 2 90.30 Expand
20 Japan ODA Nobunari 4 84.85 Expand
21 Switzerland LAMBIEL Stephane 5 84.63 Expand
22 Japan TAKAHASHI Daisuke 3 90.25 Expand
23 United States WEIR Johnny 6 82.10 Expand
24 Russian Federation PLUSHENKO Evgeni 1 90.85 Expand

# 192
О Плющенко последен???  Peace Дано да е брилиантен!

# 193
въпросът е от първите групи какво ще гледаме. репортажите не са много обширни. примерно аз исках да видя кратките програми на щефан линдеман и томаш вернер, ама тц.
иначе развръзката ще е драматична Peace

# 194
  • MJF
sofia68, по коя тв. гледаш? по бнт тази нощ дадоха всичко
 аз затова понеже мога та гледам директно защото все нещо изрежат на запис.
 ако имаш първи канал руския към 21,30 наше време ще повторят кратката . линдеман беше май в трета група а вернер по към края.ето онлайн вариянт http://tvali.ge/index.php?action=sat&channel=1839&lang=rus

Общи условия

Активация на акаунт