Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е партньорът на Албена в Ледниковия период?
Каква е най-високата оценка в ледниковия период?
Каква е професията на партньорката на Максим в Ледниковия период?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е партньорът на Албена в Ледниковия период?
-
Каква е най-високата оценка в ледниковия период?
-
Каква е професията на партньорката на Максим в Ледниковия период?
-
Кой спечели в Ледниковия период?
-
Какво се случи с Наталия Мишкутенок след участието й в Ледниковия период?
Вернер, van der PERREN
от толкова много скокове и често сгрешени, човек не може да навлезе и да гледа съчетание на волната. тъкмо се загледаш и хоп на леда.
директно
а коментаторката
на запис бородулин и жубер. този път по-добре. Козука добре. Денис Тен като за олимпиада на 16 години-браво а и артистизма си го носи. Amodio виждам за първи път, хареса ми. Фантомът на операта като при кратката, може би понеже е от групата на много приказващите недипломатично. Брезина ми хареса как скача- със замах, освободено. Лисачек вълреки музиката за пореден път ми досади, в повече ми е ръкомахането с ръце при него винаги, направо
и се разсейвам.
Нобуари Чаплин сигурно винаги ще проверява връзките на кънките за напред. Програмите на Ода , на Уеър, на Ламбиел най ми допаднаха. Яд ме е че Ламбиел не сполучи на кратката при 3 място на волната.
още се чудя съдиите как не сложиха и чан на подиума, например да си подели с някой медал
не искам зрелищни травми.
а всъщност защо пък не лисачек? на кратката той бе много артистичен. вече бях отразила тук мнението си.

ох и вие ли сте