Ледников период 3

• 38 063
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
6o6ul40, страшно ти благодаря. днес гледах 2-те повторения в евроспорт сутринта и рано след обяд. но те са идентични. сега ще пусна по руската.
не мога нощно време да ставам да гледам, та дори и фигурно пързаляне. ужасно е, когато световно или олимпиада са извън европа и то на запад. когато е на изток, поне лайфовете са сутрин

# 196
  • MJF
 Laughing те лудите като мен ги има. аз все директно , когато мога и албена и макс в канада, в япония, тогава от радост събудих домочадието  Laughing - все директно.

# 197
е аз за сметка на това сутрин като стана, първо пускам да видя класиранията и да прочета новините и коментарите. и въпреки, че знам предварително кой как се е справил и наредил, пак стискам палци и се вълнувам.
в официалния сайт на олимпиадата са дадени точно какво е планувано да се изпълни-какво е изпълнено. кой елемент как е оценен, съответно как е бонифициран или наказан. много добре е направено.
утре почиваме откъм фигурно Peace

# 198
  • Sofia
Здравейте ,относно Джони Уиър другото интересно е че той доста късно започва да тренира фигурно пързаляне мисля че на 9 години,  и става световн шампион при юношите , дори това световно се провежда в Бг.Разбира се той е с прекрасна балетна подготовка.мисля че преди да се насочи към фигурното е играел класически балет.
А за Ягудин той има 2 съчетания който за мен са самият връх във фигурното пързаляне ,  Peace това са по музиката от филмите Желаязната Маска и Гладиатора.
Хубав Ден  bouquet

# 199
http://www.youtube.com/watch?v=gqvkip9S1VA&feature=related
на мен мисля, че това ми е любимото изпълнение на ягудин

# 200
  • MJF
здравейте в почивния ни ден  Laughing добре е да видим пак колоси на фигурното, покрай клипа на Ягудин. Гледах в тубата преди месец тв предаване за него. май около времето когато стана баща та беше много забавен, като обясняваше в какъв женски рай живее- баби, лели , съпруга, дъщеря, куче-дама  Laughing скица , гледат си го  и за него остава фиг. пързаляне

# 201
  • MJF
 Coffee Вернер, van der PERREN hug от толкова много скокове и често сгрешени, човек не може да навлезе и да гледа съчетание на волната. тъкмо се загледаш и хоп на леда.  Sad
Schutteiss,  като ,че ли започна състезанието, браво. БНТ  Sick #Cussing out директно #2gunfire а коментаторката Whistling на запис бородулин и жубер. този път по-добре. Козука добре. Денис Тен като за олимпиада на 16 години-браво а и артистизма си го носи. Amodio виждам за първи път, хареса ми. Фантомът на операта като при кратката, може би понеже е от групата на много приказващите недипломатично. Брезина ми хареса как скача- със замах, освободено. Лисачек вълреки музиката  за пореден път ми досади, в повече ми е ръкомахането с ръце при него винаги, направо Crazy и се разсейвам.
 Wink Нобуари Чаплин сигурно винаги ще проверява връзките на кънките за напред. Програмите на Ода , на Уеър, на Ламбиел най ми допаднаха. Яд ме е че Ламбиел не сполучи на кратката при 3 място на волната.
Женя Плюша се раздаде   hug   Hands Clap Hands Clap. съдийството #2gunfire и това не помага. не ми се гледа награждаването

като цяло хубава атмосфера не се получи а при мен и от това , че БНТ предава с прекъсване повече от час. Много скокове, много грешки и съответно липса на наслада от програмите. общо музиките не ми харесаха- познати, банални, неритмични. общо младите фигуристи се представиха много добре и това е най- позитивното от цялото състезание.

на подиума от толкова любимци  само един и то без олимпийско злато.  newsm78 още се чудя съдиите как не сложиха и чан на подиума, например да си подели с някой медал Twisted Evil на американския континент няма да е прецедент Mr. Green

горчив вкус за пореден път ми оставя олимпийското пързаляне след съдийските простотии, които помня  в Salt Lake City  и  Торино Mr. Green продължават Mr. Green представям си на следващата какво ще е Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 07:56 от 6o6ul40

# 202
  • MJF
с тази забрана на  клипове няма как да видя волната на FERNANDEZ Javier , на кратката ме впечатли.тази година на европейското не съм го видяла. браво и на него. Въобще младите фигуристи все така да се развиват и да нямат контузии. Когато Ода спря, направо изтръпнах, добре че се оказа нещо по тоалета  ooooh! не искам зрелищни травми.
руските форуми се наводниха от сълзи и почервеняха. останалите са подгряти  Simple Smile има доста за коментиране

# 203
  • Sofia
Тази зимн приказка я бях забравила и тя ми е любима ,това беше кратката му програма когато стана олимпийски шампион нали така?
Сега ще гледам екшъна от снощи, аз нямах фаворит за титлата но Лисачек  newsm78

# 204
и аз чакам сега да гледам записа по евроспорт. във всеки случай гледам математиката в официалния сайт на олимпиадата. според нея плюшченко има някаква малка грешка при тройния аксел. изобщо всъщност тая нова система ми е толкова чужда. уж бил се намалил субективизма при оценяване. не знам Hug а всъщност защо пък не лисачек? на кратката той бе много артистичен. вече бях отразила тук мнението си.
ламбиел има доста минусчета при скоковете. но пък за представяне на програмата има по-високи оценки и от лисачек, и от плюшченко. харесвам го много  bouquet ще го изгледам и него с удоволствие. жубер очевидно и на волната Confused неизпълнена комбинация и още няколко минусчета. жалко за него. очевидно притеснението му е изигра лоша шега на тези игри.
толкова от предварителния ми преглед.
сега приятно гледане Peace

# 205
Съжалявам за Плюша, заслужава титлата. Sad

# 206
  • MJF
любопитно ми е кой ще участва реално на световното. дано повечето са там.
погледнах жребия за утре да се подсетя кои ще участват. задължителния танц май няма да го гледам целия- ще взема валс/танго по ранни петли да танцувам. след плеадата европейски танцьори харесвам и Tessa Virtue/Scott Moir. и тук имам дразнители - тъкмо 3 двойки за да ми е интересно Mr. Green а съдийстването тук е no comment Mr. Green

# 207
  • Sofia
МНого неприятно ,особено отношението на публиката ,след това изпълнение на Плюш  да не станат на крака Thinking

# 208
е просто не е истина!
1. евроспорт нищо не показаха от волната. само челната тройка. как да добием представа за вечерта? Close
2. плюшченко беше по-добър от лисачек. категорично според мен. това беше шампионската програма. но очевидно, както многократно е коментирано вече, с новата съдийска система се залага повече планирано-изпълнено, а не на сложността на скоковете.

както и да е. сега ще насочим вниманието си към танците, после към жените. макар, че танците с тези лобита и лансирания, отдавна не са това, което трябва да бъдат.
за настроение ви предлагам двете незабравими за мен изпълнения:
http://www.youtube.com/watch?v=Ru6qjbRghyU
http://www.youtube.com/watch?v=nI5qruMhmpA&feature=related

# 209
  • MJF
по евроспорт запис ли гледате? не цялото? newsm78 че бързо стигнахте до Женя. кой коментира? витомир саръиванов, найден боричев ? яд ме е че не мога да чуя техните коментари за волната. а и по бнт коментаторката непрекъснато бърбори по време на програмата, е мога да слушам музиката от нея Embarassed че се оплаквам.

spoko ох и вие ли сте  Mr. Green ами не съжалявайте. аз като гледах  повече та така се ядосах. Лисачек да е жив и здрав, кръстила съм го жираф -хеликоптер  Embarassed защото е дълъг а като започне да се пързаля така размахва  горните си крайници, че ми заприличва на такова не съществуващо животно  Laughing

sofia68   bouquet Isabelle Duchesnay & Paul Duchesnay много бегло ги помня новатори, какъв танц само, абе добре , че е тубата.
Виждам , че на световните 1990 и 1991 след тях е Жулин а него не го помня на състезателния лед.

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 16:48 от 6o6ul4o

Общи условия

Активация на акаунт