Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е партньорът на Албена в Ледниковия период?
Каква е най-високата оценка в ледниковия период?
Каква е професията на партньорката на Максим в Ледниковия период?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е партньорът на Албена в Ледниковия период?
-
Каква е най-високата оценка в ледниковия период?
-
Каква е професията на партньорката на Максим в Ледниковия период?
-
Кой спечели в Ледниковия период?
-
Какво се случи с Наталия Мишкутенок след участието й в Ледниковия период?
помня ги. от малко дете нон стоп гледам, тогава само по бнт, но 1990, 1991 дали са давали всички първенства не знам. иначе френската школа я уважавам много в танцовото пързаляне. и сега след анисина/пейзера има достойни и оригинални. радвам се, че ще видя DELOBEL Isabelle /SCHOENFELDER Olivier. като конкуренти на Албена и Макс много пъти ме е дразнело оценяването ни спрямо тяхното но те са достойни "ветерани"-свалям и шапка на Изабел, октомври раждане, февруари олимпиада.
на час по лъжичка.

Реших, че нещо аз не съм в час като спеменах възхитата си в другите теми.
фигурно пързаляне гледам от съвсем малка. първата олимпиада, която помня, е инсбрук 76. но от нея честно казано помня имената анет пьоч, роднина/зайцев, пахомова/грошков, мойсеева/миненкова, линичук/карпоносов, джон къри. пак не е малко. танците бяха просто танци. спиралата на смъртта звучеше мистично и върха на борчето, а пък при индивидуалното двойният аксел се аплодираше като чудеса от героизъм.
ето за това и джони уиър ми е интересен