Ледников период 3

• 38 064
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
6o6ul40 , значи торвил и дийн съвсем пък не ги помниш.
а братът и сестрата дюшене бяха революция за времето си и оплюти от журито, заради новаторството им. всъщност те бяха първите, които направиха нововъведения в поддръжките при танците. и за това никога не се изкачиха на най-високото стъпало. по тяхно време все още беше на почит класическия танц и руската школа и за това всякакви други интерпретации се приемаха доста скептично и не се акцептираха.
жулин и аз не го помня на състезателния лед. като треньор на нафка/костумаров е като че ли по-известен

# 211
  • Sofia
Найден Боричев коментира и като че ли и той се изненада от съдийските решения за олимпийски шампион.А тази по БНТ е много неприятна дори понякога греши в елементите.

# 212
аз дори не знам кога бнт излъчват фигурното. разчитам само на евроспорт. и найден боричев, и витомир саръиванов ми харесват като коментатори. от тях общо взето чувам в ефир това, което си мисля, докато гледам. а двамата заедно са още по-забавни, особено когато коментират жените Laughing
но пък евроспорт направо не бяха справедливи да не дадат поне първите 10 в класирането + бриан жубер. сега ще видим в 13:30 има пак повторение на волната на мъжете. дано дадат повече

# 213
  • MJF
 Stop помня ги. от малко дете нон стоп гледам, тогава само по бнт, но 1990, 1991 дали са давали всички първенства не знам. иначе френската школа я уважавам много в танцовото пързаляне. и сега след анисина/пейзера има достойни и оригинални. радвам се, че ще видя DELOBEL Isabelle /SCHOENFELDER Olivier.  като конкуренти на Албена и Макс много пъти ме е дразнело оценяването ни спрямо тяхното но те са достойни "ветерани"-свалям и шапка на Изабел, октомври раждане, февруари олимпиада.

Laughing нали, двамката в тандем при жените Laughing Laughing. аз винаги досега по евроспорт но сега няма как и ми липсват. иначе редовно съм им писала и са ми отговаряли в ефир. това много им харесвам на бг. евроспорт.

за поназнайващите руски една итересна статия
Не стреляйте в фигуриста…

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 12:29 от 6o6ul4o

# 214
  • София
Страшен фен съм на фигурното пързаляне, обаче съдиите ще ме отблъснат от тоя спорт. Така стана с хидужествената гимнастика - не мога да я гледам вече, дразня се от несправедливостите.

Да се сравни Лисачек с Плюшенко е просто смешно! Възмутена съм!

# 215
Клер , и да се възмущаваме, и да позеленяваме от яд, медалите вече са раздадени.
обикновено така става обаче, когато се смесят 2 генерации в пързалянето. винаги се лансирана по-младия. макар че разликата във възрастта им не е голяма, плюшченко се смята за "ветеран" вече. опасявах се, че при завръщането му ще се случи същото, което се случи в лилехамър през 1994 със завръщането на състезатели като катарина вит, браян бойтано, торвил/дийн и др. и тогава си мислех: е сега старите звезди на леда ще разбият новите. да, ама не се случи и мледите изобщо не се уплашиха и обраха медалите

# 216
Страшен фен съм на фигурното пързаляне, обаче съдиите ще ме отблъснат от тоя спорт. Така стана с хидужествената гимнастика - не мога да я гледам вече, дразня се от несправедливостите.

Да се сравни Лисачек с Плюшенко е просто смешно! Възмутена съм!
Клер и при мен същото, художествена гимнастика вече не гледам, фигурно все още да, но танцови двойки много рядко, че като видя как подаряват медали на Домнина и Шабалин ми идва да си размажа телевизора.

Та за снощи на мен всичко ми се видя недостатъчно добро, нямаше някой който да ми стопли душата, няма такъв измислен шампион, на Плюшченко ми е скучничка програмата, но както той каза, поне може да скача четворни скокове, за разлика от Лясачек.
Аз бях за Такахаши , но и той не бе върха Confused Confused

# 217
  • MJF
daya9 , точно това ми остави горчив вкус, че нямаше програма изпълнена с хъс, с харизма да изиграе 5 мин. така, че да не мигна.просто липсваше атмосферата. имаше програми, които ми харесаха но само толкова.
 и на мен в програмите на Плюшченко този сезон нещо ми липса, не са шампионски. но от това, което ни показаха мъжете днес определено няма да дам първо място на Лисачек.

аз фигурното пързаляне отдавна го гледам не като спорт а като представление, спектакъл и затова съм му вечен фен, въпреки съдии, системи, федерации, ISU.

За танцовите двойки има в сегашния списък точно 3 , които от както са се появили  международно получават повече отколкото заслужават всеки път. Домнина/Шабалин, Зарецки(2) и Белбин/Агосто.

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 15:49 от 6o6ul4o

# 218
ей преди малко гледах маааалко повече от волната. ooooh!на час по лъжичка.
хем ми стана жал за ода, хем му се възхитих. как гадно му се скъса връзката на кънката, но той пък колко хладнокръвно и оперативно реши проблема. типично по японски. направи ми впечатление, че като че ли му бяха старички кънките. възможно ли е, ако връзките са нови, въпреки това да се скъсат? макар че тези -3 точки общо, дето му костваха това прекъсване пак нямаше да се отрази на класирането.
а ламбиел, милият, хич май не обича да скача. преди няколко години май беше ходил при брайан орсър да го учи да скача. иначе програмата му ми хареса, дори повече от тази на лисачек. и само, ако изпълняваше скоковете както трябва, щеше и с медал да е. ееех мечти!

# 219
  • MJF
хм проверих евроспорт, гледам тениса са го метнали на 2, футбол няма, снукър няма , така че защо се излагат.

аз не видях директно само втората шестица играчи, но от тях  дадоха Жубер и Бородулин на запис и само 4-ма не видях.
Ода милия такава случка му се падна. кофти. въпреки грешките преди злощастната връзка на ската ме заинтригува с артистичния си Чаплин само бомбе, бастун и мустаци липсваха, може би малко сценичен грим.

доколкото знам фигуристите дълго се пързалят с едни кънки, направо докато не се скъсат едва ли не., коментаторите на евроспорт са разказвали, колко са важни именно кънките и как много навътре взимат фигуристите , когато особено преди голямо състезание нещо стане с работните обувки. изгубен багаж по летища... дори казват когато някой се пързаля с нови кънки, причина за някои грешки. малко като в тениса като обявяват нови топки.
един куриоз ме впечатли много. няма да пиша имена защото не помня кой го разказваше и за кой фигурист мъж. май беше на европейско преди 2-3 години. та загубен багажа при полети и в него кънките, резервните вкл. Мда май на последното скандинавско европейско е случката. Там фирми и магазини за кънки да искаш но друг фигурист е услужил със свои "заносени"кънки. Разказваше го някой от гост коментаторите-фигурист т.е.
и при жените фигуристки поради облеклото много често забелязвам "износени" кънки. понякога и операторите коварно акцентират на това  Mr. Green

хм вижте тази статия за Жубер и шефа на фр. федерация. нали стана въпрос за федерации, треньорски лобита French chief slams 'homebird' Joubert

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 16:41 от 6o6ul4o

# 220
за Уеър... този нетипично америкнски стил...
изобщо съм му фен една артистична личност- всяка програма му е спектакъл от тоалет.... хореография.... изпълнение, точно както харесвам.
И аз.  Heart Eyes
Радвам се, че има и друг на моето мнение. По-точно, че аз съм на твоето мнение, Шошулчо, защото ти си много по-голям фен от мен на фигурното.  Hug Реших, че нещо аз не съм в час като спеменах възхитата си в другите теми.

Аз гледах цялата програма директно по Евроспорт. Но не съм в БГ и не ми пречи часовата разлика.

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 16:55 от Вери

# 221
Вери, тук сме се събрали феновете на фигурното. както каза в другата тема 6o6ul4o , коментираме си инкогнито Wink фигурно пързаляне гледам от съвсем малка. първата олимпиада, която помня, е инсбрук 76. но от нея честно казано помня имената анет пьоч, роднина/зайцев, пахомова/грошков, мойсеева/миненкова, линичук/карпоносов, джон къри. пак не е малко. танците бяха просто танци. спиралата на смъртта звучеше мистично и върха на борчето, а пък при индивидуалното двойният аксел се аплодираше като чудеса от героизъм.

освен това не си единствената почитателка на чудесна хореография и внасяне на грация в мъжкото фигурно пързаляне. артистичните костюми внасят допълнително удоволствие от гледането. иначе само в черно, бяло и сиво е скучно да се гледат. цветовете не са само за жени Peace ето за това и джони уиър ми е интересен

# 222
  • Атлантис, Галактика Пегас
Имаше изказване в пресата че съдиите били предупредени да не дават високи оценки на Плющенко. Преди два дни го четох.

# 223
  • MJF
Kordelia , ти си нашия фоторепортер  bouquet
търся снимка където на награждаването  Женя минава през първото място за да иде до второто след като поздравява Такахаши.на клип засега не се надявам.

да това си е скандално. интересно е да се докаже и съотв. реакция на ISU. но трябваше ако е вярно да се " раздуе" преди състезанието а не да се оплете и да мине като всяко чудо за 3 дни.  Twisted Evil сещам се , че България е пример за това със случката с бившия шеф на БОК. Много пари много нещо.

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 17:44 от 6o6ul4o

# 224
ето тук има една снимка, която е феноменална http://www.vancouver2010.com/olympic-figure-skating-photos/#photoScrollHref
имах предвид снимката на джони уиър с венеца от рози на главата. жесток е Peace

Общи условия

Активация на акаунт