Ледников период 3

• 37 994
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • MJF
        О и аз съм фен на задължителните танци и си ги  гледам/х с внимание и интерес, но аз съм от заклетите  Crazy " луди калинки"  Laughing Всички "класически" танци ми носиха голямо настроение и в тази дисциплина ги виждах в невероятни превъплащения с грим и тоалети. Един и същи танц-атмосфера а представен/погледнат по толко различни начини.

Това за музиката и мен ме разсмива меко казано като го чета.  Mr. GreenМоже да се губя в превода  ooooh! но ми прилича на казано нещо пък нищо  Joy само "политически коректно" дето има израз на английски. Позитивна  newsm78 blahblah. Наистина не е лесно да се обясни с едно изречение какъв е "проблема" с музиката а и аз не виждам как може да се преодолее без вид цензура, което пък е абсурд за мен. Така че по-добре да не засягат тази тема. Аз лично виждам как треньори-състезатели вече смело посягат към цялото музикално богатство извън " стария" стандарт, бавно но славно. То ако е само "позитивна"  Mr. Green ще гледаме нон стоп клоуни тип аборигенския танц от сезон 2009-2010, т.е. риск да се залитне пък само в друга посока.

Хм замислих се покрай казуса музика. На мен този сезон фаворит за смело излизане извън стандарта за музика е програмата на Адриан Шултайс.  newsm78 Thinking но тя позитивна ли е ?!  bishop А примери от последния сезон разбира се има още, но това е първото за което се сетих.  hahaha Голям майтап/глупост. Ако успеят да забранят дадена музика, което разбира се няма да стане, ги викам веднага тук, че имам такава "музика" за забрана.

На мен ми е интересно най-вече предложените променени оцеки за компоненти. Да видим какво ще решат другарите на конгреса.

Сезон 2010-2011 се очертава твърде интересен с доста познати лица но в различни комбинации и с поредните козметично попроменени правила.  Mr. Green а какво позитивно ще  Listen е загатка а и щом трябва историята да ни е ясна има да се чудя  в стил " какво е искал да каже поета". Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 12:56 от 6o6ul4o

# 646
  • MJF
Нещо красиво макар и на доста тъмно Davis/White and Belbin/Agosto Group Number

# 647
  • MJF
 Simple Smile понеже захладня в България та малко лед.
STARS ON ICE 2010 show finale in Vancouver

изгледах много хубаво документално филмче посветено на Ламбиел, то като за Швейцария поне на 3 езика се говори. в този предимно на френски. Но за любопитите сигурно вече го има и преведен на някои други езици.
Préliminaires а тук на части I част

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 14:28 от 6o6ul4o

# 648
  • Пловдив
 Hug Много добри разсъждения - и на мен Шултайс ми допада, но стилът му е май далече от позитивен. Да не говорим например за програмата на Мики Андо - мисля, че на галата я игра беше с някакъв ревикем, т.е. Реквиема на Моцарт си беше направо  hahaha плюс още една църковна музика, на Белбин и Агосто - Амен и Аве Мария, мога много да изброявам. Абсурд си е това, ние тъкмо се зарадвахме, че ни предлагат различна музика, а не стандартните Кармен, Тоска, Кармина Бурана и всички невероятни класики, които обаче са до болка познати.

Много ти благодаря за видеата, за съжаление отговарям със закъснение, но винаги ми е приятно да вляза тук и да изгледам всичко, което е пуснато.   
bouquet  bouquet

# 649
  • MJF
 Hug за мен е удоволствие общуването тук със съмишленици.

Simple Smile погледнете този запис Тамара Москвина открывает пробег каква сладурана с ролери.

Тук много ми допадна хореографията и затова го споделям Jamie Sale and David Pelletier   Scream  Listen Heart Eyes

# 650
  • MJF
 Winkкак е пролетното настроение!?!

Medalists On Ice , очаквам нещо качествено да се получи, може би поне една съвсем нова програма от Ламбиел... Още smile3509 и  smile3509. Тук е програмата http://superseries.kr/1109#axzz000030F8I. Има предварителни опции за гледане онлайн но след  Mr. Green Festa On Ice гледам скептично на тази възможност.
Още снимки: 1 2 3
Ягудин, Плюшченко, Ламбиел и Бътъл в едно шоу са си взривяваща комбинация. Лисачек благодарение на техниката- time out ще го преживея  Mr. Green. Панг/Тонг и Шен/Жао са радост с перфектност на леда. Танцов дует един но пък златен. А дамите не отстъпват - Асада, Рошет и Андо. Така че в неделя пред екрана  Wink

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 14:32 от 6o6ul4o

# 651
  • MJF
Плюша  Simple Smile и пак, Ягудин
 За " промените" в руската федерация  Laughing
Утре директното предаване от Корея  е сутринта 10ч
Задоволително качество
http://ja.justin.tv/cpak00
 Crazy Перфектно неделно матине. Предаваха част от втората част. Колко ми е приятно да ги виждам в добро настроение и  Simple Smile. Ягудин, Ламбиел и Плюша са достигнали такава перфектност в покоряване и владеене 100%  на аудиторията. И тримата много гъвкави и много усмихнати. "Беглеца" Плюша Mack the Knife  Party , "джази" Ламбиел , артистичния Бътъл...
 Laughing корейския поп непознат, особен и смешен, хореографията му също  Laughing. Непременно вижте мъжката половинка от състава колко са  Joy на K-pop medley , просто  Joy
Като попадна на нещо качествено като запис ще го пусна и тук, макар че усещам че сама си пиша. Thinking
Тук има запис на предаването http://ja.justin.tv/cpak00/b/264823264
Финал  Party

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 17:31 от 6o6ul4o

# 652
# 653
Разбрах , че и Албена е участвала...стигна ли до финал??? Rolling Eyes newsm78

# 654
  • Пловдив
 Rolling Eyes Този сезон вече му изпуснах края, но относно миналия не - тоест не успя да се включи в битката за финала. Мисля си, че партньорът й тогава не беше много добре подготвен, но може и да греша. Имаха интересни програми, имам ги дори свалени някъде.
Тази година Максим участва, и Албена също. Имаха симпатични партньори. Най-много ми хареса Hijo de la luna на Максим и Татяна /дано да се казваше така  Rolling Eyes/ много лесно забравям имена.

едит: Каква ти тази година, извинете ме!  ooooh! ooooh! ooooh! За мен месеците нямат значение явно.

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 16:10 от alice_ in_ wonderland1

# 655
  • Пловдив
http://www.youtube.com/watch?v=6ji12Dfi7aE
  bouquet Ето го, това беше едно от първите им изпълнения, да не кажа и първото. Не че нямаха други интересни, но това се е загнездило в моето съзнание.
Албена участва с Тимур Родригес.
   bouquet

# 656
  • Атлантис, Галактика Пегас
това видео не мога да намера на ютуба http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=24716414

# 657
Rolling Eyes Този сезон вече му изпуснах края, но относно миналия не - тоест не успя да се включи в битката за финала. Мисля си, че партньорът й тогава не беше много добре подготвен, но може и да греша. Имаха интересни програми, имам ги дори свалени някъде.
Тази година Максим участва, и Албена също. Имаха симпатични партньори. Най-много ми хареса Hijo de la luna на Максим и Татяна /дано да се казваше така  Rolling Eyes/ много лесно забравям имена.

едит: Каква ти тази година, извинете ме!  ooooh! ooooh! ooooh! За мен месеците нямат значение явно.

той участва с двете близначки  Hug

# 658
http://www.youtube.com/watch?v=jnyB2h5WkqU

# 659
  • Пловдив
  bouquet  Много хубави програми си избрала. Повилас и Рита са едни от фигуристите, които доставят удоволствие и на състезания, и на шоу-програми, откога не бях гледала тези изпълнения, благодаря ти  bouquet  .

Моят личен фаворит обаче е от състезание  - 2006, Фантомът на операта, а и след това галата Карибски пирати.

Общи условия

Активация на акаунт