Ледников период 3

• 38 059
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Да е здрава и щастлива малката дъщеричка на Маша и Льоша Heart Eyes

# 166
  • Sofia
Момичета на 13 и 14 февруари ще има републиканско първенство по фигурно пързаляне,  на Славия ,ще бъде много интересно , ще участват деца до 13 годишна възраст.Аз за съжаление няма да мога да присъствам   Sad

# 167
  • MJF
dessislavas ,   bouquet за инфото.
вчера по евроспорт повтаряха галата на европейското но случайно я уцелих и то към края. подгряват ни за олимпиадата.

в събота по канал 1 имаше гала за 60 години Родина. Албена и Макс участваха. Хареса ми и дуета на края Роднина/Тихонов. Чудесна идея и въэстановките на програми-медали.

http://www.youtube.com/watch?v=1vGy6vs5L-s
http://www.youtube.com/watch?v=eEgSa_twFGw&feature=channel

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 23:59 от 6o6ul40

# 168
6o6ul40bouquet благодаря за клипчетата. изпълнението на албена и максим беше много красиво. а ирина роднина изглежда прекрасно.
аз пък в събота попаднах на предаване за зимните ни спортове по сателитния канал на бнт. имаше интервю с първата ни танцова двойка христина боянова/явор иванов. христина изглежда прекрасно, а явор се е поналял малко и изглежда доста остарял

# 169
  • Sofia
Съгласна съм че  Христина изглежда страхотно,Аз също гледах галата и много ми харесаха Савченко и Шолкови,много бяха красиви в тези 2 цвята ,толкова бяха отдадени на танца и така интерпретираха музиката , прекрасни са,б яха по добри и от танцовите двойки Crossing Arms

# 170
  • Атлантис, Галактика Пегас

# 171
Kordelia, БЛАГОДАРЯ!  bouquet

# 172
  • MJF
с тази часова разлика ooooh! Whistling Crossing Arms

спортни
ванкувър          България
16:30-19:45     02:30-05:45 (15 ,02) Кратка програма
17:00-21:00     03:00-07:00 (16 .02) волна

мъже

16:15-20:45     02:15-06:45 (17.02) кратка
16:45-20:45     02:45-06:45 (19 .02) волна

Танцови

17:15-20:30   03:15-07:30 (20 ) задължителен
16:15-19:45   02:15-05:45 (22 ) Оригинален
16:45-21:00   02:45-07:00 (23 ) волна

Жени

16:00-20:30    02:00-06:30 (24) Кратка
17:00-21:00    03:00-07:00 (26 ) волна

не нося отговорност  за промени в програмата Mr. Green

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 08:58 от 6o6ul40

# 173
  • MJF
 Аборигени принудиха фигуристи да сменят костюмите си http://Olympics.Dir.GB/news.php?id=5843875 :е:
значи не съм само аз засегната   Joy

класирането: http://www.vancouver2010.com/olympic-figure-skating/schedule-and … _fsx020201Tu.html

гледах директно кратката. какво само рамо удариха съдиите на канадците  Twisted Evil , човек да му е неудобно да гледа чак.

DUBE Jessica /DAVISON Bryce и LANGLOIS Anabelle /HAY Cody нямат място пред MUKHORTOVA Maria /TRANKOV Maxim и VOLOSOZHAR Tatiana /MOROZOV Stanislas  с пързалянето, което показаха. и четирите двойки имаха грешки но украинците и руснаците горе долу груба грешка само по 1 падане докато другите- пързалянето им  Whistling, по 1 падане, а за синхрона както полудремещо гледах чак  Crazy се разсъних от  т.нар им синхрон.

тъй че  :е: както си очакваме достойно съдийство.

първите 5 двойки ми е трудно да кажа фаворит. като пуснат видео ще ги изгледам пак на спокойстие. на примависта най-чисто и финно ми се сториха SHEN Xue /ZHAO Hongbo и KAVAGUTI Yuko /SMIRNOV Alexander . утре каквото сабя покаже. само да не наместят на подиума някой извън тази петица, че ще е  :о:

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 10:04 от 6o6ul40

# 174
в момента гледам кратката на запис. SHEN Xue /ZHAO Hongbo я изиграха наистина перфектно. още не съм изгледала Савченко/Шолкови, но залагам на китайците. В началото на февруари Шолкови е имал контузия на ръката и за кратко са прекъснали тренировки. въпреки това им стискам палци, защото показват завидна амбиция и упоритост.

6o6ul40, ти си истински фен на този спорт, за да станеш в 3 ч. през нощта да гледаш програмата лайф. поздравления  bouquet

# 175
  • Атлантис, Галактика Пегас
Предполагам че китайци ще имат злато при спортни двойки.  Wink

# 176
  • MJF
 с    food010 и tv следя и съдиите Laughing  
http://www.vancouver2010.com/olympic-figure-skating/schedule-and … _fsx020101Po.html
Kordelia, Grinning пусни тото

нещата донякъде сами се понаместиха. DUBE Jessica /DAVISON Bryce пак мощно побутнати- 7-мо на волната им е свръхмного, но поне другите канадци се понаместиха.
много сложни и силни програми видях, на моменти страховити. шапки долу пред тези фигуристи.
преди последната група нямаше представяне без близък контакт с леда но при тези сложни и дълги програми....
днес не/е  деня на двойния аксел а напрежението.... никой от фаворитите не беше олимп.шампион.

"Волната Шехерезада" на ZHANG Dan /ZHANG Hao я харесвам много. гледала съм я изпълнена без грешка и чувство но днес им липсваше кондицията. те са в историята на спорта. още чувам звука от падането Торино 2006 и  Crazy изпълнението като за сребърен медал в присъствието на  Totmianina/Marinin.

за първите 4 двойки какво да каже човек.

не беше ден за пързаляне на KAVAGUTI Yuko /SMIRNOV Alexander. те бяха ощетени на кратката. стискам им палци за подиум на световното и двамата са страхотни фигуристи.

SAVCHENKO Aliona /SZOLKOWY Robin вече втори сезон са с някакъв проблем. усещам го по поведението между двамата, което се видя още в началото на сезон 2009-2010 , затова и класиранията им от тогава са логични а и дори с малко побутване от съдиите на моменти. хм подобно на Томаш Вернер, на Костнер- тя смени треньор, дано това да е причина, че зациклиха.

PANG Qing /TONG Jian перфектна волна. днес те бяха най-добри.перфектни 141.81 показва всичко.

SHEN Xue /ZHAO Hongbo щастливи симпатяги . след два олимп. бронза сега и злато. те са пример как и колко действащата система за оценяване вреди на този спорт. колко фигуристи след като напуснат състезателния лед ни показват до какво съвършенство са стигнали. шен и жао и на състезания бяха от двойките с емоция, артистизъм... но още пърия път като ги видях като професионалисти едва  ги познах. те са само един пример. признавам, че след като и до мен достигнаха шоута като ледниковия период и безброй гали по- трудно съм зрител на спорта фигурно пързаляне.
 newsm23 Thinking знам , че следите олимпиадата ама защо ме оставяте сама да си пиша

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 08:03 от 6o6ul40

# 177
6o6ul40, изчерпателна информация от нощта. отново благодарности. гледаш и пишеш много рано - за това си сама. аз сега ще гледам волната - от 9:16 по евроспорт.

SAVCHENKO Aliona /SZOLKOWY Robin вече втори сезон са с някакъв проблем. усещам го по поведението между двамата, което се видя още в началото на сезон 2009-2010 , затова и класиранията им от тогава са логични а и дори с малко побутване от съдиите на моменти. хм подобно на Томаш Вернер, на Костнер- тя смени треньор, дано това да е причина, че зациклиха.
още, когато коментирахме европейското, бях споменала, че германците са с проблем. савченко беше болна от сериозен грип. първоначално се бяха осъмнили за мононуклеоза, но в последствие диагнозата беше отхвърлена. до последния момент дори имаше съмнения за участието им на европейското.
в началото на февруари пък шолкови има някаква травма на ръката и за това прекъсват тренировки за кратко.
миналата година пък по спомени имаше проблем с инго щойер - техния треньор. по повод за агентурно минало към щази.
преди малко гледах тяхно интервю за ard. много разочаровани са естествено. на альона почти не й се говореше. за робин това е последен сезон. загатнаха, че вероятно ще търсят нов партньор за альона, която е още млада и има шансове за още един олимпийски цикъл. но тя беше несловоохотлива. естествено. каза само, че мечтата й е олимпийско злато.

# 178
  • Sofia
Аз съм съгласна с публиката в залата Панг и Тонг трябваше да вземат олимпийското злато.
Музиката на Албиниони като че ли изисква ,много повече посвещение в изпълнението и повече хореография,Аз лично очаквах повече от олимпийските шампиони.Да им е честита титлата.
МНого ми е мъчно за германците аз съм им голям почитател.
Какво за знаете за жените кои са претендентките за медали?

# 179
  • MJF
 tv   food010
съдиите  Naughty някой ме наблюдава  Mr. Green тази вечер са примерни. Плюшченко няма нужда от коментар. Такахаши страхотна кратка-браво.

европейското фигурно пърз.  Confused не защити добре идеите си, виждането си за спорта. аз разбирам и съм за този стил. на всички европейски фигуристи с четворен в кратката  Hug.
тримата японци като програми и представяне -чудесни

от по-младите таланти Тен, Бородулин, Брезина браво.

Вернер, Жубер spoko

от канадеца Чан се спасихме в кратката, но Лисачек  #Cussing out #Cussing out #Cussing out и на световното 2009  спечели с едни стандартни безлични програми.  ooooh! досада.
Уир винаги  е  имал оригинални програми. той ми е фаворит от американците.

dessislavas , при жените очаквам сблъсък на азия/ сев.америка, пиша го така най-кратко Simple Smile Whistling разбира се Европа има какво да покаже- залагам на Гедеванишвили.

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 07:10 от 6o6ul40

Общи условия

Активация на акаунт