Орифлейм- 14 каталог

• 48 509
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
зависи кой на какво е свикнал, на мен продуктите на Орифлейм повече ми харесват, макар че ползвам и на двете фирми, много хора казват, че на Ейвън са по-евтини нещата.

# 16
Цитат
а там май не е много изгодно за консултантите
не май, а със сигурност не е изгодно. но определено хората предпочитат Ейвън, просто не познават продуктите на Орифлейм

# 17
Момичета искам да попитам нещо, защото не ми е ясно! Може ли като отида в централния офис да пусна поръчка с продукти, които не са в момента в каталога? Благодаря предварително!

# 18
Момичета искам да попитам нещо, защото не ми е ясно! Може ли като отида в централния офис да пусна поръчка с продукти, които не са в момента в каталога? Благодаря предварително!

Продуктите, които искаш да пуснеш може да не са в каталога,но със сигурност трябва да ги има във формата за заявка! Peace

# 19
зависи кой на какво е свикнал, на мен продуктите на Орифлейм повече ми харесват, макар че ползвам и на двете фирми, много хора казват, че на Ейвън са по-евтини нещата.

Преди време наистина бяха по-евтини продуктите на Ейвън... но сега като гледам цените им са съпоставими с тези на Орифлейм. Условията за консултанти обаче там са доста неизгодни.

П.П. Някой успя ли вече да разгледа следващия каталог? Че аз нещо не го откривам  newsm78

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 14:23 от anji78

# 20
Аз го разгледах в офиса, има няколко нови продукта от серията спри времето, гъби за баня към новата серия душове, няколко изгодни оферти за комбиниране, но лично аз нищо не си харесах.

http://www.oriflame.ru/prod/offers/CurrentBrochureFrontpage.jhtml
на стр.13 го има в нашия каталог
на 23 стр маслото за тяло

# 21
Да се запиша и аз  bouquet

# 22

Преди време наистина бяха по-евтини продуктите на Ейвън... но сега като гледам цените им са съпоставими с тези на Орифлейм. Условията за консултанти обаче там са доста неизгодни.

П.П. Някой успя ли вече да разгледа следващия каталог? Че аз нещо не го откривам  newsm78

при Ейвън е незгодно че нямаш сигурен % на печалба,но при вас този процент се постига с много продажби за голям период,а при Ейвън при една поръчка може на ди на 25 % а при друга на 15%. при Ори доколкото знам че започва от 3-5% нагоре взависимост от натрупаните бонус точки преди подаване на поръчката.
ако греша моля разяснете ми

# 23

при Ейвън е незгодно че нямаш сигурен % на печалба,но при вас този процент се постига с много продажби за голям период,а при Ейвън при една поръчка може на ди на 25 % а при друга на 15%. при Ори доколкото знам че започва от 3-5% нагоре взависимост от натрупаните бонус точки преди подаване на поръчката.
ако греша моля разяснете ми

При Орифлейм сигурния % печалба тръгва от 30%  Peace Може за 5 лв да пуснеш поръчка, но пак си го имаш този процент - т.е. плащаш продуктите по дистрибуторски цени (които предварително виждаш точно какви са). Отделно ако за месеца надхвърлиш 200 БТ (ти, или групата ти) получаваш допълнителен %, който тръгва от 3% нагоре.

# 24
# 25
Момичета, някой пробвал ли е вече новия фон-дьо-тен? Пишете покривен ли е и дали матира лицето?

# 26
Аз нямам никаква печалба от Орифлейм, купувам главно за себе си неща, чат пат поръчват и приятелки, ама скромно.Гледам, че цитирате Ейвън, мисля, че цените им много скочиха, затова се отказах да купувам от там и минах на Орифлейм.И второ с Ейвън много се чака, а това е изнервящо направо.

# 27
Момичета, някой пробвал ли е вече новия фон-дьо-тен? Пишете покривен ли е и дали матира лицето?
Аз поръчах мостри и хич не ми хареса.  Confused
Момичета,моля ви кажете ми как се отваря този коректор на джордани или там каквото се прави за да се използва.  Cry

Още няма новият каталог.  Crossing Arms А този новия парфюм грейс,ако мирише така хубаво,каквото е шишенцето... Heart Eyes Crazy

# 28
Хайде и аз тук.  bouquet

Да се изкажа и аз за Ейвън.
При Ейвън % печалба, започва от 15%, но той се начислява при минимална стойност на поръчани продукти от 50 лв., като има условие от кои страници на каталога поръчваш. Има и определени продукти, които са с по-висок % на отстъпка.
Разликата при Орифлейм е, че всеки продукт си е с % отстъпка и можеш да си поръчаш само един продукт, докато при Ейвън, за да имаш отстъпка,  задължително трябва да поръчаш  минимум 50 лв.

# 29

Още няма новият каталог.  Crossing Arms

Мдаммм  Thinking А и руския нещо не мога да го отворя...

Общи условия

Активация на акаунт