Орифлейм- 14 каталог

• 48 494
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
Момичета някой случайно да е поръчал от офертата за луна,затъмнениеи т.н
2 за 12.90 и да има една луна в повече? и едно Воларе,но по-спешна ми е луната. Изпуснах поръчката Embarassed

# 46
Някой може ли да ми помогне - трябва ми шапката VOYAGE VOYAGE от каталога с намаленията.

# 47
  • в града на атомното слънце :)
Запис   bouquet.

# 48
ЧЕСТИТА НОВА СТРАХОТНА ТЕМА.ИСКАМ А ПОПИТАМ НЧКОЙ ДАЛИ Е ВИЖДАЛ ЧЕРВЕНАТА ЧАНТА ЗА НОВОРЕГИСТРИРАНИ КОНСУЛТАНТИ
Аз я видях във варненския офис, съвсем като на снимката е, не е играл много фотошоп.

# 49
Не съм дистрибутор, но съм хакер.  Wink
Ето ви линк към новия каталог №14 - http://www.oriflame.bg/prod/offers/NextBrochureFrontpage.jhtml  Peace

# 50
Фактурата нали може да се плати преди да си вземеш поръчката?
(Понеже поръчката ми трябва да дойде в сряда, а фактурата вече е налична в Интернет)

Може ли някой да напише сметките на Орифлейм, по който се превежда сумата?

# 51
Каталог 14 вече е достъпен в страницата на Ори.  Peace

Сметката на Ори
IBAN BG11BPBI79401008954701
BIC BPBIBGSF
ЮРОБАНК И ЕФ ДЖИ БЪЛГАРИЯ АД
ОРИФЛЕЙМ БЪЛГАРИЯ ООД

# 52
Благодаря за сметката, но би ли написала и другите сметки или по-точно тази в ДСК?

# 53
Банка ДСК

IBAN: BG06STSA93000010830323

# 54
Благодаря за сметката.  Hug

Какви са ви впечатленията от течната очна линия - стр.66 - 13 каталог? Някой ползва ли я?  newsm78

# 55
Аз имам кафява ОЛ и хич не е хубава, на мен много бързо ми засъхна, може и аз да не съм я затворила, както трябва.При нанасяне иначе съхне бързо и не се размазва като течната.
Днес пуснах поръчка, маска с кислород за мен, за мъжа ми един сапун север, а за една съседка сладкото несесерче на стр. 70. От новият каталог ще си купя лак за нокти, може би този новия в червеникаво-кафяво или такъв на вижънс.

# 56
  • Стара Загора
14 каталог не ме впечатли много. Мисля да си поръчам квартета сенки на Джордани в кафяво, че от много време го искам. Крема Джордани Уайт му се чудя, но имам доста кремове и лосиони за тяло и май ще пропусна. Обиците в сиво ми харесаха и маската с кокос ме изкушава.  Crazy

# 57
14 каталог не ме впечатли много. Мисля да си поръчам квартета сенки на Джордани в кафяво, че от много време го искам. Крема Джордани Уайт му се чудя, но имам доста кремове и лосиони за тяло и май ще пропусна. Обиците в сиво ми харесаха и маската с кокос ме изкушава.  Crazy
Да,маската и мен ме изкушава  Grinning като знам и как мирише...ммм. Heart Eyes Обаче,ако ми хареса новият парфюм може да купя него,а чантичката е много сладка.

# 58
Записвам се и аз като нов член в групата.

# 59
  • Стара Загора
Да,маската и мен ме изкушава  Grinning като знам и как мирише...ммм. Heart Eyes Обаче,ако ми хареса новият парфюм може да купя него,а чантичката е много сладка.

Някой вече успя ли да помирише новия парфюм?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт