Орифлейм- 14 каталог

• 48 502
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
Тези са осраха с извинение по отношение на този нов каталог, явно са се усетили, че не искаме да поръчваме книжни и затова не го пускат. Mr. Green Rolling Eyes
Аз се отказах от ФК, от новият каталог ще си купя лак на вижънс, сега започвам да мисля какво да си поръчам утре, освен маската.Ако искам продукт такса обработка как се подхожда, пиша само кода на продукта, що ли?
примерно
12765- 1 бр.

# 31
Аз нямам никаква печалба от Орифлейм, купувам главно за себе си неща, чат пат поръчват и приятелки, ама скромно.
Ако искаш да печелиш от Орифлейм, трябва изцяло да се посветиш на този бизнес. Аз лично станах представител понеже исках за себе си да купувам качествени продукти на изгодни цени, но постепенно започнах да се увличам и "Ори" се превърна в мое хоби и удоволствие, научих доста нови неща, срещам се с нови хора. И все пак, все още не е станало за мен начин на печалба. Възхищавам се на жените, които са постигнали толкова високи нива, но за съжаление не се познавам лично с никоя от тях.

# 32
Мацки,оправих си коректора.  Heart Eyes
С благодарност към Ивче.  Hug  Hug  Hug

# 33
Ако искам продукт такса обработка как се подхожда, пиша само кода на продукта, що ли?
примерно
12765- 1 бр.

Не. Кода за замяна на такса обработка с продукт е 99911 и посочваш 1 бр.

# 34
Момичета,който помирише новата парфюмна вода,да пише,че ми е много интересно.  Crazy

# 35
  • Пазарджик/Лондон
Записвам се, аз още се колебая какво да си поръчам, тези дни ще го измисля Heart Eyes.

# 36
  • Стара Загора
Запис и от мен. Много бързо сте изписали 3 стр. Аз за себе си поръчах новият крем душ Мед и мляко, двата продукта за ръце - ексфолиант и концентрат и новата спирала на Джордани. И още 2-3 неща за 2 познати.  Peace Сега надявам се малко да се пооправи положението, че лятото всеки ходи на почивка и поръчки кажи речи почти няма.  Peace

# 37
...... но за съжаление не се познавам лично с никоя от тях.

Ако знаеш само как ме изкушаваш да пална колата и да дойда до Варна. Mr. Green

Честита нова темичка, да ползотворна и спорна работата ни Simple Smile

# 38
...... но за съжаление не се познавам лично с никоя от тях.

Ако знаеш само как ме изкушаваш да пална колата и да дойда до Варна. Mr. Green
Бих искала аз да се командировам при теб, че имам толкова много да уча Embarassed и наистина ми е страшно интересно как минава една твоя работна седмица. Познаваме се задочно, много си мила и отзивчива наистина към нас начинаещите колежки, но ми е интересен начинът на работа с клиентите от една страна и умението да си нон стоп на разположение на всичко и всички свързани с работата ти и същевременно чудесна майка и съпруга.  bouquet

# 39
Момичета, включих преди време в поръчка избелващ крем за лице, код 4930 - даде ми "липсващ продукт". От тогава излиза като чакаща поръчка и клиентката ми вече се изнерви. Докога се чака? Как да разбера кога ще се получи? Благодаря   bouquet

# 40
Ами чака се понякога за съжаление доста. Аз имам продукти от 10-ти каталог. Проверявай редовно в сайта, там има информация за липсващите продукти и евентуално публикуват датите, когато се очаква да бъдат доставени.

# 41
vessit, благодаря отново!

# 42
ЧЕСТИТА НОВА СТРАХОТНА ТЕМА.ИСКАМ А ПОПИТАМ НЧКОЙ ДАЛИ Е ВИЖДАЛ ЧЕРВЕНАТА ЧАНТА ЗА НОВОРЕГИСТРИРАНИ КОНСУЛТАНТИ

# 43
vessit, с радост бих те приела. Само кажи кога идваш, имам и подслон за гости. Peace
/само не ме засрамвай, че напоследък хич не се чувствам чудесна майка и съпруга Embarassed/

Не съм виждала червената чанта все още, за съжаление.

# 44
Аз видях червената чанта,но не отблизо..от 1м да кажем.  Mr. Green Видях и портмонето,хубави изглеждат.

Общи условия

Активация на акаунт