"Цената на истината" - тема 2 (14.09. - 20.09.)

• 42 109
  • 887
  •   1
Отговори
# 870
Никой ли не гледа предаването тази вечер  Shocked
А
Аз гледам, но т,к, пропуснах началото кажете ми моля тази девойка от къде  и с какво се занимава Simple Smile
от г. оряховица. и аз съм оттам, познавам я от някъде, но не мога да си спомня откъде.  newsm78 танцьорка в някакъв клуб, доколкото разбрах.
Тази мацка танцува в клуб "Спайдър". Много добре се справя на пилона, но като слезе, като нацупи тия устни, като вирне главата... все едно света и е в краката ...  Rolling Eyes Някакси ми беше жал за нея.. такова поведение прикрива страшно много комплекси. А за гаджето и..., ако е този, за когото си мисля, никога не би се показал в ефир с нея - както по лични, така и по професионални причини.

# 871
Тя как така е с гадже, пък към настоящия момент- свободна  Rolling Eyes Бе готино е момичето, какво бъдеще я очаква, а и тя сега като си сложи селикона и усмивката й ще се появи  Wink

# 872
  • София
Тоя дебеличкия за какъв се мисли?Защо наранява така приятелката си?То май стреса, тормоза и шока са за близките, на тях трябва да дават парите!Близките с нищо не са виновни,че участника се е правил на "герой", а те страдат после.

# 873
  • в моя свят
Тя как така е с гадже, пък към настоящия момент- свободна  Rolling Eyes Бе готино е момичето, какво бъдеще я очаква, а и тя сега като си сложи селикона и усмивката й ще се появи  Wink
Еми те и в предаването не казаха гадже,а интимен приятел.Може ние да го разбираме като едно и също,но в случая явно става въпрос просто за човека с когото мацката в момента прави секс. Аз и други разминавания забелязах снощи.Това момче при роднините първо го представиха като бодигард в клуба,където тя работи.След това казаха,че бил шефа на нощното заведение.Интересен беше отговора на момичето на въпроса дали иска да прави секс с него-"Да разбира се"  Laughing Ако е само "да" добре нормално е,но това разбира се... newsm78 какво се разбира......че иска да прави секс с него не за друго,а защото е шефа  Naughty

# 874
Аз барбароните не можах да ги изгледам, но паднах от смях с коментарите ви  Laughing Laughing

# 875
На човечеца ръчичките много къси ми се сториха. Как ли търси ерогенните зони с тях CrazyА гаджето много ми заприлича на "Мишелинче", едно на катове такова. Майката пък ми заприлича на дърта сводница.

# 876
Аз барбароните не можах да ги изгледам, но паднах от смях с коментарите ви  Laughing Laughing
И аз така.Напрово на един дъх изчетох мноогото страници, които сте изписали  Grinning

# 877
  • София
Малее, такова самочувствие на една долнопробна стриптизьорка! Държи се така, сякаш е прима-балерина в операта! Куха лейка отвсякъде, но се мисли за предприемчива. Сигурно се изживява като от Хубава жена и чака милионера. Гледах малка част от предаването, обаче тази мацка все едно си беше окачила табела "прИмоция".

# 878
Момичета, не е ли време за нова тема, 59 страници се навъртяха в тази, а и 20 септември мина и замина  Thinking.

# 879
Пумукъл    bouquet мерси за линка, сега гледам тая русичката - чак ми е жал - толкова да иска да стане мутреска, а да си е още една стриптизьорка - то са напъни, то е чудо - сега следва стъпката със силиконеца, та дано стане!  ooooh!

# 880
  • София
Хора, този човечец ми е страшно познат! Дали не се е явявал на някой кастинг при Слави? Май от там ми се набива!
Да се самоцотирам и да ви позабавлявам! Намерих го човечеца, решил, че става за Мюзик Айдъл Simple Smile
http://www.vbox7.com/play:b03d55d2 Гледайте от 16 минута и 57 секунда!

[X]megelinka , Браво на теб! newsm10 newsm20

# 881
Оказа се, че треньорката ми познава този сладур, каза че си е чешит, много говорел, но явно е от тихите води - никой не е подозирал, че е чак такъв "ловец". Като се видим с нея в петък, ще ми каже подробности  Flutter

# 882
Заповядайте в новата тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=434175.new#new

# 883
•ºtreisyº•  , няма за какво, шоуто не е за изпускане  smile3502

# 884
•ºtreisyº•  , няма за какво, шоуто не е за изпускане  smile3502

...чакай, че съм на "това да работиш в завод е остаряло, комунистическо разбиране за ценностите на живота"  hahaha, ама не не мога повече....

Общи условия

Активация на акаунт