Искам бебче,но .......

• 5 205
  • 72
  •   1
Отговори
Здравейте, мили бъдещи и настоящи мами Simple Smile
Ето ,че и аз се реших да споделя разочарованието си с вас.Правим опити с моята половинка от 2 месеца ,но все неуспешни.Изчетох вече какво ли не ,информирана съм за всичките процеси и т.н ,но го няма още бебока.Знам ,че е доста рано за притеснения предвид факта,че едва от 2 месеца пробваме ,но все пак се отчайвам.Имам много редовен и точен МЦ - продължителността на цикъла ми е точно 28 дена,имам си и доста явни симптоми по време на овулацията (болки в яйчниците,кръста),ползвах и овулационният калкулатор онлайн,всичко съвпада,но ...... уви и вчера като ми дойде си поплаках доста.Просто не мога да си обясня защо не се получава.Правим си секс с желание ,не само с мисълта,че искаме бебе.Чудех се само дали има значение по кое време на денонощието се правят опити?!Принципно не би трябвало да има ,но знам ли .... Благодаря предварително на всички ,които ще обменят инфо и съвети с мен и желая на всички мами здрави и сладки бебчета Simple Smile

# 1
Силви, доста е рано за притеснения, само 2 месеца са минали. Възможно е да сте пропуснали О въпреки явните симптоми. Опитай се да използваш тестове за О, тези онлайн калкулатори не са много верни. Аз лично пробвам за бебе от година и половина, моя цикъл също е доста точен, на 28 дни. Оказа се, че имам проблем с Пролактина. Можеш да пуснеш хормони! Успех!

# 2
При абсолютно здрава двойка средно по 3-4 месеца може да отнеме преди да се забременее, това си е абсолютно нормално. Малко са щастливците, при които става от първи път. Обикновено се счита, че при перфектни условия шанса за забременяване е 25-30% при всеки цикъл. Така че не се притеснявай повече, просто продължавайте с опитите. А според мен за изследвания ти е много рано, опитайте още 2-3 месеца и ако продължава да не става чак тогава. Успех!

# 3
Спокойно! Ще стане ,ще видиш! Само не се вторачвай в идеята, защото притеснението нe води до нищо.На мен ми трябваха около 6 месеца .После последва една неуспешна бременност и нов период на чакане.Според лекарите беше хубаво да изчакам 6 месеца.Ние официално изчакахме един ,но то докато стане...Та си измина година откакто го планувахме.Сега нямам търпение да минат 9-те месеца и се  моля всичко да е наред.Стискам ти палци и ти скоро да ни зарадваш с добра новина ,а след девет месеца и със слънчице!А защо не и две!

# 4
2 месеца са много малко време.За безплодие може да се говори ако не можеш да забременееш в продължение на 1 г.

# 5
  • София

Прекалено рано е за притеснения  Crazy Горе главата, разбирам че ти е криво, че лелката те е посетила.
Ако искаш да знаеш кога ти е Ову - ползвай тестове (аз съм против тях - мисля, че изнервят ситуацията).

Успех  Peace

# 6
Не се отчайвай мила, знам, че в момент като този, точно когато ти е дошло, а си се надявала да те прескочи за около 9 месеца ти се струва ,че няма да стане скоро и се отчайваш....  Както са ти написали и момичетата- горе главата и вярвай, че човек когато силно желае нещо- цялата вселена му съдейства.
Пожелавам ти успех и ти препоръчвам или да изполваш тестове за овулация или си мери БТ!   bouquet

# 7
  • Mediterraneo
Много от момичетата тук биха били щастливи да имат само два месеца неуспешни опити зад гърба си...Почти три години ми отне да забременея.

# 8
2 месеца са си нищо време, въпреки че при мен точно толкова бяха нужни първия път. Сега опитваме за второ и съм подготвена психически да чакам 6-12м, защото знаеш,че хубавите неща не стават веднага Hug

# 9
2 месеца са много малко време.За безплодие може да се говори ако не можеш да забременееш в продължение на 1 г.
Peace Изказвам мнението.Ние правим опити вече повече от 2г. без мечтания резултат.... Confused
Хубавите неща се случват, просто понякога ни костват много повече, отколкото сме предполагали. Не се отчайвай,рано ти е още за това! Peace
Тарталета, Hug

# 10
Ехеее ти пък 2 месеца и айде проблем,ние нашето го "правихме" цели две години.Я не си мисли глупости Peace

# 11
silviyany, спокойно два месеца са малко време. В началото и аз бях като теб, мислех си, че ще стане от раз, но не. Не се притеснявай, пожелавам ти скоро да се похвалиш.

# 12
2 месеца изобщо не е дълъг период.Mисля,че няма от какво да се притесняваш за момента!

# 13
Благодаря на всички,определено ми вдъхнахте повече позитивност и съм по-спокойна.Ще продължаваме с опитите и дано скоро се похваля с  EFP pregnant и аз Simple Smile
Прочетох и много други темички,свързани с бебеправенето и се уверих ,че не е маловажна и използваната поза  Blush мисля,че там имам допусната грешка ( повечето пъти аз съм  newsm10  Blush ) Според вас,възможно ли е това да е причина също за липсата на втората чертичка ?!
Благодарско предварително,лек и усмихнат ден на всички   bouquet

# 14
Силви, казват, че няма значение позата, но и аз почти винаги съм отгоре, но напоследък започнах след секс да си вдигам краката нагоре, та да видим..... казват, че помага.....  Embarassed   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт