Искам бебче,но .......

• 5 209
  • 72
  •   1
Отговори
# 15
Здравей,бебе26 Simple Smile Аз също си вдигам крачката след секс,но в действителност съм забелязала,че докато това стане се изливат "бебетата" Simple Smile Божа работа,когато е писано и прави да сме ,пак ще сме бременилки Simple Smile Успех и на теб ,дано скоро и ти се похвалиш:) Вие от колко време правите опити,пиеш ли вече фолиева ?! Аз я приемам вече от един месец .

# 16
Аз пия ФК вече 3 години, от доста отдавна знам, че е полезна за жени Simple Smile Иначе опити шправим от година и половина Simple Smile Никога не губя надежда и вярвам, че този цикъл ще забременея! Simple Smile

# 17
Здравей, зареди се с търпение  Wink Ако се случи бързо, супер! Една приятелка забременя и двата пъти от първи опит. На мен първият път ми коства 6 месеца, вторият път също 6 месеца, оказа се извънматочна и още 6 месеца почивка и сега вече ми е 4 месец в опити. От началото на 2008 не съм спряла и няма резултат   Embarassed Първите месеци и аз бях в истерия, но сега като се замисля след общо 20 месеца неуспешни опити вече не се ядосвам, когато стане стане.

# 18
  • Бургас
Относно въпроса ти по кое време на денонощието шанса за зачеване е по-голям - чела съм, че това време е по обяд  Peace

# 19
Относно въпроса ти по кое време на денонощието шанса за зачеване е по-голям - чела съм, че това време е по обяд  Peace
По обяд интересно. Каква ли е логиката?Това за първи път го чувам и не мисля че е вярно .Правяте си кекса и не се притеснявайте в момента за нищо .Прави са останалите момичета че още е рано да мислите че имате проблеми.Като се мине повече от година тогава тръгвайте да се притеснявате  smile3521

# 20
Цитат
Относно въпроса ти по кое време на денонощието шанса за зачеване е по-голям - чела съм, че това време е по обяд
Къде прочете този бисер? Shocked

# 21
За съжаление ние бебеправим само вечер, много рядко сутрин, а на обед е почти изключено......

# 22
мдам,бях лубопитна да разбера дали евентуално шансоветесе увеличават в даден период от денонощието.... знам ли и аз  newsm78 Нашите опити преобладават главно вечер и се опасявах да не би да подминаваме точния момент.Забелязах при последната ми овулация ,че болките в яйчниците се обостряше с времето ,а опитът ни беше точн след като всяккаква болка отшумя.Въздържам се все още от тестове за О,не бих искала да се вманиачавам до такава степен..... на този етап ще оставим всичко на късмета да проговори.Убедена съм,че ,ако не се получи и след използването на тестове за О ,разочарованието ми ще е още по-голямо.Те така.... просто исках да се допитам до по-компетентни дали не е по-благоприятно да се правят опити в по-ранните часове от деня ,а не късно вечер  newsm78 Simple Smile
П.С. Възхищавам се на оптимизма и силният дух на момичета като bebe26,JUPETO и мн други ,които им коства доста търпение и надежди месеци наред.Изглеждам смешна с моите никакви 2 месеца пред вас,моля да ме извините за което  Blush

# 23
  • Бургас
Цитат
Относно въпроса ти по кое време на денонощието шанса за зачеване е по-голям - чела съм, че това време е по обяд
Къде прочете този бисер? Shocked

Мисля че някъде из интернет, съжалявам, че не мога да бъда по-конкретна.

# 24
Силви не се притеснявай за това ,
Най-добрия вариант за отпускане и зачеване е да си мислиш за други неща и бебето да ти е най-малко в главата...

Повярвай ми...
С Първата ми дъщеря около 10 месеца правихме опити и забременях най-малко когато очаквах,
С Втората ми дъщеря ми отне 4 месеца да зачена...
А с това човече в корема ми стана от първия път...Въобще не съм очаквала това да се случи, но имаше вероятност защото си знаех овулацията че е в точно тези дни 1 седмица след края на цикъла Laughing Laughing

Спираш да мислиш за това и се отдаваш на удоволствието от секса и на глезотииките за теб самата ... и когато най-малко очакваш ... Ще ти се случи ЧУДОТО!!!
УСПЕХ!!!

p.s. ПОВТАРЯМ НА НЯКОЛКО ПЪТИ: НАЙ-МАЛКО НАРОЧНО!!! ЗАЩОТО ТОВА Е НАЙ-ДОБРОТО ЗА ТЕБ!!!

# 25
Благодаря ти,клоди Simple Smile
И аз това се опитвам да правя,но знаеш сама,че е малко трудничко.... но пък нне мога да кажа и че съм се вманиачила в това,определено се наслаждавам на половинката си и считам,че трябва бебчето да се прави с удоволствие Simple Smile Важното е ,че рано или късно и аз ще стана мама ,само кадето нямаме търпение всички ние Simple Smile Всяка една от нас иска час по-скоро да се случи това ,но не винаги и при всекиго се получава.

# 26
А знаете ли, че ролята на женския оргазъм е точно да се приемат повече сперматозоиди? С други думи шансовете се увеличават, ако жената получи оргазъм малко след мъжа - 'контракциите' засмукват повече семенна течност навътре. Четох го в някаква книга, специализирана литература. И наистина е по-добре жената да е отдолу, иначе почти всичко изтича веднага навън. След лечение с противозачатъчни също се забременява от първите опити, след като спреш хапчетата - специално за марки като Диане говорим - аз съм му голям фен, оправило ми е какви ли не проблеми.
Успех с правенето на бебче, то само ще дойде, когато трябва, не се отчайвай  Hug

# 27
Дам,Нали.... запозната съм и с тези факти,че е препоръчително жената да е отдолу и евентуален оргазъм си оказва повече влияние.Също и за контрацептивите знам .... аз приемах Диане 35 доста дълъг период от време и преди няколко месеца прекратих приема му.При досегашните ни опити повечето пъти аз бях отгоре,но при следващата ми О ще наблегнем на мисионерската.Дано се получи:)

# 28
Сестра ми пробваха може би 2 години, докато един път отидоха на почивка и бебето стана след това. Така че, въпреки че бяха здрави,защото второто им дете пък стана без да разберат как и да го плануват, правенето на първото им отне 2 години  Rolling Eyes

# 29
Надявам се на нас да не ни отнеме толкова дълго време Sad Сигурно ще се побъркам ..... Нашият първи опит беше именно на морето.Всъщност бяхме си говорили за бебче ,но нищо по-конкретно.И тогава моята половинка решил,че трябва да пробва:) След това се оказа,че точно тогава съм била в О и дори бяхме доста усмихнати ,защото си мислехме ,че може да се е получило от първият път,но УВИ.....

Общи условия

Активация на акаунт