Предстои ми ИНСЕМИНАЦИЯ - да поговорим!

• 42 058
  • 717
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ети, дано инсето да е успешно  Praynig А иначе, е възможно да имаш признаци-аз първия път повръщах и ме боляха гърдите-не се вглеждай в признаци-ако е станало,тестчето ще ти покаже  fingerscrossed

# 106
dyva аз освен дуфастона пиех аспирин протект и мисля, че точно той се дава за подобряване на имплантирането. Дано да не греша. Ако има някой по-вещ да ме поправи. Та ако искаш попитай лекарката за него.

etiiordanova дано да е успешно инсето. Иначе не се притеснявай за признаците. Както Хриси ти е казала тестчето накрая най-добре ще покаже. И аз от дуфастона имах много болезнени зърна на гърдите. Дразнеха ме всички блузи. Чат пат ме понаболяваше и корема и аз все си мислих, че е признак, но уви. Така че спокойно си пий лекарствата и се надявай  Praynig Ние също ще ти стискаме палци.

Хриси ти как си? Не съм чела другата тема, в която сигурно редовно се отчиташ и затова те питам тук. Докъде стигна с процедурите? На противозачатъчни ли си още или вече си на стимулация след цикъл  newsm78

# 107
  • София
roslem  Hug,вече съм "бременна до доказване на противното,"както се отчита в другата тема  smile3503 Вчера правихме трансфер-върнаха две ембриончета и сега си ги гледам . Малко ми е дискомфортно и основно лежа,понеже от многото яйцеклетки,които извадиха се събра течност в коремната кухина,но се надявам това да ми е най-малкият проблем. Заредена съм с торба лекарства,сред които и аспирин протект, малко инжекцийки-да не губя тренинг и остава ЧАКАНЕТО
надявама се и тук скоро да видя по-осезаемо раздвижване -четири-пет stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl  да вземат да се отклонят насам

# 108
Хриси, а дано скоро да ни зарадваш с хубав резултат. Ама колко бързо мина времето, кога започна, а вече си в очакване. Почивай си и се занимавай с приятни неща. Аз и преди съм ти казвала, че много много искам да успееш Praynig

etiiordanova, стискам ти палци за положителен резултат. И моите гърди бяха напрегнати и болезнени след прием на Дуфастон, което малко ме заблуди преди идването на цикъла. Обикновено гърдите ми стават болезнени преди цикъл, та и аз си мислех че съм бременна, но.... не бях. Не търси симптоми, аз вече няма да се вглеждам за такива.

# 109
  • София
Алех,благодаря ти  newsm51 наистина се надявам този път да е различен  Praynig

# 110
Здравейте и от мен, днес и моята лелка дойде, но аз я чаках с нетърпение защото започваме първата ни инсеминация. От трети ден започвам с клостилбегит. Може ли някой да ми каже /от старите кучета/, понеже днес ми потече следобед към 14,00 часа, но ме свива корема от сутринта и ха да тръгне, дали днес се брои първи ден или да броя от утре?

# 111
  • София
Pingvin4e, на мен условно ми бяха казали,че първи ден е да имам 12 часа кървене/от сутринта да обяд-минавал за първи,иначе още не е дошло/,ако ми прокапе след обяд, не са ми го броили за ден. Първият ми остава следващият  newsm78

# 112
Pingvin4e,на мен пък са ми казвали ,че когато се появи нормална капка кръв се счита за първи ден /стига да не е късно вечерта/Аз също пия клостилбегит от трети ден ,за да предизвикаме овулация по рано инъче моята е около 20 ден ,което не е добреСпоред мен можеш да го броиш за първи ден ,но ти си прецени

# 113
Благодаря заотговорите на всички.

Що се отнася до симптомите, със сигурност не се вкарвам във филми и не се надявам много. ние правим опити от доста време и по - скоро съм настроена за цикъл - от отдавна съм спряла да се вглеждам, просто тези хапчета ме правят като парцал и се чудех това нормално ли е

# 114
etiiordanova, стискам ти палци тези неразположения да са за хубаво, моето инсе беше на 01.10., така че и аз чакам другата седмица пък да видим ...
Хриси, надявам се за хубави резултати.
Целувки за всички!!!

# 115
Здравей те момичета ,стискам палци на всички да са с EFP , но да ви питам
на 24.09 ми правиха първо инсе , кога мога да пусна тест ,че вече нямам търпение ,а и от вчера леко ме наболяват зърната и ме пробожда корема .Мерси предварително и успех на всички

# 116
ivanova, можеш да пуснеш кръвен днес, той със сигурност ще отчете ако има бременност и дано да има Praynig

# 117
moje i urinen

# 118
Здравейте,влизам да ви вдъхна кураж и да ви пожлая успехи! Peace
Дпеткова днес ,утре е твоят ден,хайде чакаме да се похвалиш!  bouquet

# 119
ivanova3, за уринен по-добре си направи към 15ден,иначе може да си пуснеш кръвен вече, който ще ти покаже и най-точно.
Но както си прециниш.

Общи условия

Активация на акаунт