Предстои ми ИНСЕМИНАЦИЯ - да поговорим!

• 42 057
  • 717
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте! Днес мина моето инсе на спукан Ф и сега остава чакането.
dpetkova, пожелавам ти да ти се збъдне съня. Между другото аз онзи ден видях щъркел.
Хриси, дано ..... аз ти стискам палци пък каквото дойде.
алех_свой, имаш една силна прегръдка от мен.

# 91
  • София
pepa_25 ,хайде това да е последното чакане  до  EFPfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 92
Pepa, пожелавам ти дните до мечтания тест да отлетят много бързо. И се моля за положителен резултат  Hug

dpetcova, може пък твоят сън да е пророчески Peace Аз пък на 2 пъти съм сънувала, че раждам момченце, не знам какво точно означава, но моето бебче все още се бави Sad

Добре дошли на Pingvin4e и cuftaika. Успех момичета, дано да сте от групата на бързо успелите Praynig

# 93
Здравейте момичета  Hug
Прибрахме се преди няколко дни, но нямах никакво време и възможност за четене и писане. Надявам се тези дни да се реванширам.
За съжаление и този път няма с какво да се похваля. Отново неуспех  ooooh!. Сега остава да чакам резултатите от изследванията и да видим накъде ще се върви. Притеснявам се да не изскочи нещо сериозно оттам. Лошото е, че ще ги разбера чак след две седмици и до тогава ще ми е свито сърцето.
dpetcova надявам се в сряда да ти е минало вече наистина последното инсе, след което да видиш заветните две чертички. Пожелавам ти изобщо да не стигате до тежката артилерия - ИКСИ. ou_topus и на теб пожелавам същото. Вие двечките вървите ръка за ръка. Явно бомбичките ще гръмнат едновременно. И ви пожелавам да ги чуем този месец  Praynig
toba прочетох и твоят пост. Гадно е това, че си се почувствала като на конвеер. Лошото е, че в по-малките градове нямаш голям избор и не можеш да сменяш лекарите и клиниките при нужда. Пътуването до София е свързано със загуба на много време и пари. При теб явно този проблем не съществува, защото мисля че си от София. Надявам се да намериш правилният за теб лекар и този път да успееш.
emi_jor много се зарадвах на твоя пост. Радвам се, че сте успели по нормалният и най-хубавият начин. Пожелавам ти една прекрасна и безпроблемна бременност. А при вас какъв беше проблема?
anilak съжалявам, че не се е получило този път. Пожелавам ти кураж и късмет  Hug
Jeny_M съжалявам за неуспеха ти. Пожелавам ти повече спокойствие и късмет  Hug И аз съм от доста изнервените вече. Явно почивка му е майката - имам предвид от процедури. Ето примера ни е emi_jor. Иначе относно ваксините аз се въздържам вече три години да ги използвам заради бебеправенето. Не използвам и никакви имуностимулатори. Гледам да употребявам повече зеленчуци и плодове и пия витамини.
bonita_09  Hug Аз се чувствах ужасно след отрицателният тест, поплаках си, но това беше само в деня, в който си научих резултата. След това продължих напред. И аз не съм на малко години - на 41 съм. И аз затова съм доста притеснена. Дано скоро успеем, защото няма за кога.
pepa_25 стискам ти палци. Дано си успяла  Praynig
hristina21 имаш стиснати палци и от мен. Успех  Hug
алех_свой  Hug
Извинете ме, че стана малко дългичко, но така е като човек отстъства доста.
Лек ден на всички  Hug

# 94
  • София
roslem, с такава надежда отворих темата,като те видях    bouquet Съжалявам,че пак не сте успели  Twisted Evil Дано, след като станат изследванията, да се намери причината и да няма повече безплодни опити и отрицателни тестове  Praynig Hug

# 95
roslem, с такава надежда отворих темата,като те видях    bouquet Съжалявам,че пак не сте успели  Twisted Evil Дано, след като станат изследванията, да се намери причината и да няма повече безплодни опити и отрицателни тестове  Praynig Hug

Благодаря ти много за подкрепата.  Hug

# 96
roslem, благодаря ти.Наистина вече съм по-добре.Днес започнах отново стимулация.Този път с Merional . Побърквам се от страх да не ми стане нещо от инжексията.Вече мина час.
Нека всички да започнем обратното отброяване.
hristina21qадявам се двете през лятото на 2010 да изпушим по цигара с бебешките колички някъде по градинките на София

# 97
  • София
bonita_09 ,нямаш проблем да обикаляме градинките,само с цигарата няма да се справя,но важно е бебоците да са в количките Wink Нищо няма да стане от инжекцията, не мисли в такава посока,само ще направите прекрасни,качествени фоликули,които,заедно с рибоците,ще свършат перфектна работа,за да гушкаш резултата  Hug Praynig

# 98
roslem, добре дошла! Съжалявам за неуспеха ти Hug Но няма да се предаваш NaughtyНадявам се да си отпочинала много добре и сега си заредена с много сили. Дано и резултатите от изследванията ти са добри. А за възрастта, много може да се пиши.... Моя позната съвсем на скоро ми съобщи, че е бременна, тя е на 40г и бебето е станало след 3 месеца опити. Това ще и е 1-во дете. Дай боже всичко да е наред! Та по този повод, аз вече силно вярвам, че всяка от нас ще забременее тогава, когато това трябва да стане, независимо с АРТ или спонтанно Peace

bonita, и аз много се страхувах от инжекциите при моето 1-во инсе, но вече знам, било е напразно. Хриси ти е казала, че това само ще спомогне за образуването на по-качествени фоликули. Не се тревожи излишно

# 99
Здравейте, имам три  инсе, и трите неуспешни Cry,но при двете док ми каза ,че е имало бременност,но не се е имплантирало добре.Този месец ще правя четвърта ,та исках да ви питам за витамин Е, чела съм че помагал за кръвоснабдяването на матката и така помагал за задържане на настъпила бременност .Пиете ли вит.Е и дали евярно newsm12

# 100
dyva, по-добре недей да пиеш витамин Е.Понякога го сочат за "виновник" за малформации на плода, когато е в по-голямо количество.Съжалявам за 3-те инсета! Аз се подготвям за второто, но някак си не вярвам, че ще стане.Не че за първото като вярвах, нещо се получи! Но след това , мисля, че ще си почина.
По-добре си пий Дуфастон, поне следващия цикъл ще бъде нормален и без болки

# 101
  • София
Здравейте момичета,
аз отдавана не съм писала, но виждам че roslem се е върнала. Благодаря ти за подкрепата мила, дано този месец да имаме повече късмет и двете  Hug
аз отново съм на клостилбегит и след около седмица ще правя второ инсе, и аз като bonita_09 малко вече не вярвам, че ще стане с инсе след първия неуспех, но така или иначе трябва да направя четири неуспешни инсе-та преди ин витрото и не смятам да губя много време за тях, защото нямам много

Целувам ви и успех на всички  Hug Hug Hug

# 102
Здравейте момичета  Hug
anilak остава ни само да се надяваме, макар че аз този месец не очаквам нещо да се получи. Днес или утре ще се чуя с лекарката да видим какво ще се прави. Но предполагам че и тя ще иска да види първо изследванията.
Не виждам Мента да е писала скоро. Дано всичко с нея да е ОК  Praynig Ако ни четеш драсни два реда.
dyva не си самоназначавай сама лекарства. Мисля че всичко, което ти е необходимо ще ти го изпишат. И ми е интересно как док е разбрала, че е имало бременност, а не се е имплантирала  newsm78
алех_свой  Hug наистина си починах добре. Лошото е че е било безрезултатно. А тайничко се надявах, че като се прибера и си направя теста ще ме зарадва.
Пожелавам успех на всички, на които им предстои процедура или са в очакване  Hug

# 103
roslem ,след инсето имах десетина дни закъснение и при преглед се установи начален стадий на бременност , но след два дни започна зацапване после кървене и т.н.....Ще послушам съвета ви и ще си пия дуфастона ,може би идеята за вит Е  не е добра .Пожелавам успех на всички ,които ще правят инсета този месец newsm10.

# 104
Здравейте

Моето инсе беше на 29.09 и от тогава започна голямото чакане.

И аз пия дуфастон и слагам вечер по 2 Утрогестан

Исках да ви питам тези прогестеронови препарати предизвикват ли някакви признаци подобни на бремеменност, в предвид повишаването на прогестерона в организма от хапчетата? Нали при бременност прогестерона се покачва повече и води до характерните неразположения.

Идеята ми е, ако имам някакви признаци, да ли да ги отчитам на хапчетата или да допускам възможна бременност?

Общи условия

Активация на акаунт