Предстои ми ИНСЕМИНАЦИЯ - да поговорим!

• 42 052
  • 717
  •   1
Отговори
# 75
алех_свой, 2*1 от 5 до 9 ден на МЦ, а за НК клетки бях си пускала имунологични, тях са ги пропуснали да ми ги изследват тогава. Предполагам, че и заради мисед аборта.
emanuelaaa, и мен ме боляха яйчниците след инсетата, които бяха стимулирани, възможни са няколко причини за тези болки /примерно от стимулацията, от предстояща МЦ ... /, стискам палци да са за хубаво тези болки.

# 76
Здравейте

Да се запиша и аз в отбора

Утре ми предстои първото инсе - на естествен цикъл - вчера ми сложиха Прегнила. Аз съм при  Тимева в "Щерев"

Успех на всички ви.

Някой знае ли след това какво предстои - чух, че изписват прогестеронов препарат, но не съм запозната с повече подробности - моля, споделете.

# 77
  • София
etiiordanova, след това предстои броене до теста  Wink Дано да успеете още от този опит. И аз към при Тимева-преди да започнете,ще ти напишат една рецепта,купуваш си лекарствата,слагаш си ги,когато са ти казали и продължаваш по старому. Няма нищо специално,което трябва да спазваш или да се пазиш  Hug

# 78
Момичета,моля ви пишете ми къде да погледна как протича подготовката за инсеминацията и самата инсеминация,тъй като искам да се информирам ,какво ме очаква.Дни след предстоящия ми цикъл ме викат в клиниката за да видят овулацията и искат да пробват първо с инсеминация от която дай боже да се получи нещо и друго момиче да вземе номера ми за инвитро.Някоя от вас знае ли ,дали здравната каса поема инсеминацията или се плаща ,тъй като никой нищо не казва ,в а последния момент трудно се набавят парите? Благодаря ви предварително и от сърце !

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 12:48 от cuftaika

# 79
  • София
cuftaika, мисля,че в началото на миналата или по-миналата тема писахме много подробно, ако искаш върни се натам-даже май коментирахме и цените. Иначе, касата не поема нищо-всичко си плащаш сама....освен,може би едни,два прегледа, ако си вземеш направление,но самата процедура  и изследванията са си за наша сметка. Ако сте пуснали всички изследвания,ще минеш само с цената на процедурата,която би следвало да е обявена в ценоразписа на клиниката.

# 80
hristina21 Simple Smile благодаря ти за светкавичния отговор . Доста порових и в старата и в новата темата но,явно някой странички съм ги пропуснала от бързане и ще се наложи да прегледам всичко от начало...и както казваше баба ми " бързата кучка слепи ги ражда "   Simple Smile

# 81
Здравейте на всички  Stop, и аз очакнам с нетърпение следващият ми МЦ в началото на м. октомври и започвам стимулация с клостилбегит за първата ни инсеминация. Досега се лутахме може ли инсе или директно към инвитро, даже по едно време ни предложиха инвитро с 50% донорски материал, но после се оказа, че спермограмата е ОК, тоест с леки отклонения, явно имаше грешка в предишната, просто за 1 седмица ни накараха да ходим като луди гъби. Надявам се вече всичко да е наред.

# 82
  • София
Успех, Pingvin4e дано в края на октомври да се похвалиш с  EFP, и аз ще правя стимулация с клостилбегит в началото на октомври и инсе, но моето ще е второ /първото беше неуспешно/ дано да се получи  Praynig Още веднъж успех и надявам се да пишеш как вървят нещата при теб

# 83
Къде са всички?
Моето инсе е утре пък да видим какво ще излезе накрая.
Хриси, видях, че си си отгледала страхотна бройка яйчица. Стискам палци за една двойна радост накрая.

# 84
Pepa, дано, дано Praynig Ще те мисля утре Hug Пиши след това Hug

# 85
Хайде момичета, нов месец нов късмет. Пожелавам този месец много EFP. Ако до сега на яйчицата и на онези с опашчиците им е било жега и са си почивали, време им е за работа  hug

# 86
  • София
pepa_25 Hug Съгласна съм и на единична,само да е радост  Wink
А при теб трябва да излезе поне едно бебе накрая, пък края да бъде след 12-13 дни  Praynig

# 87
милички  сноще сънувах че съм бременна и мн се радвах на коремчето си това дали е лошо? все си мисля че не е станало и ще ми доиде цикъла:( дано да не е така божа работа

# 88
  • София
dpetcova, на сън или на яве, е чудесно да си бременна, не позволявай да ти минават пораженчески мисли в главата. Господ си знае работата  Praynig

# 89
  • София
може пък съня да е проява на така наречената "женска интуиция"... fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт