Предстои ми ИНСЕМИНАЦИЯ - да поговорим!

• 42 061
  • 717
  •   1
Отговори
# 120
hristina21 да знаеш, че много ти стискам палци да успееш. Както алех_свой  писа времето наистина бързо е минало. Сега си почивай и мисли само за хубави неща. Много се радвам за теб.  Hug

pepa_25  и ти да ни зарадваш другата седмица  Praynig.

ivanova3 на мен ми бяха казали кръвен тест на 14 ден след инсето или на 17-ти уринарен.

Pingvin4e най-добре се чуй с лекарката, която ти е изписала Клостила. Но и да не го броиш за първи не е фатално. Клостилбегит може да започне да се пие и от 5-ти ден. Те после ще ти правят фоликулметрия и ще те проследят за уточняване на датата на инсеминация. Не се притеснявай.

pamivo благодаря ти за куража и подкрепата. Хубаво е, че се сещаш за нас и наминаваш.  Hug

# 121
Здравейте! Hug ЗА съжаление и третото инсе беше неуспешно( затова ме нямаше известно време). Мислим да се прехвърляме към ИКСИ, но ще следим и тази темичка и ще ви стискаме палци Hug Hug Hug Успех  Hug Искам и да ви попитам дали някоя от вас е имала косопад от стимулациите?

# 122
ou_topus съжалявам за неуспеха ти. Дано с ИКСИ-то да успееш  Praynig Иначе и аз сега имам косопад, но не го отдавам на стимулациите. По принцип есен и пролет ми се появява и после отшумява.

# 123
  • София
ou_topus ,съжалявам,че ще те срещна и в другата темичка  Sad-много ми се искаше с този опит да стигнете до финала   spoko roslem ,благодаря за стиснатите палци   bouquet Надявам се,докато се обърна, и на 19.10 вече да съм с  EFP Бях забравила как лети времето,докато мързелува човек вкъщи Embarassed Може би,вече претръпнах, но се улавям,че почти не мисля за датата на теста и не ми се иска да форсирам времето-с пълна сила се наслаждавам на "неправенето на нищо" и дори не полудявам,както си мислех в началото,че ще се случи  newsm78
Иначе, и аз се разделям с бая коса напоследък,но това ми се случва всяка пролет и есен,така че, не го отдавам също на стимулациите. Даже, миналата седмица като бях на фризьор, според жената,косата ми била станал по-плътна и жива....май хормоните са се включили в действие  smile3508

# 124
ou_topus съжалявам миличка дано с иксито да успееш веднага стискам палци   Praynig а аз вчера си правех кръвен моя резултат е 6,2 немога да се зарадвам още не се знае дали има бременост или няма моя док каза в петък пак да си направя кръвен и вече ще знаем резултата още  2 дена ще се мъчим Sad но дано да е за хубаво каза да си продължа с утрогестана и дуфастона и също така и нош па да си взема не ми е ясно защо ама не питах. лека вечер момичета

# 125
  • София
dpetcova,дано да расте Praynig вчера не беше ли малко раничко за тест  newsm78

# 126
ами може но док така ми каза да направя на 14 ден е има надежди но  не се надявам много

# 127
  • София
но-шпа-то предпазва от  спазми в матката. и на мен ми го изписаха сега след ин-витрото
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за петък Hug

# 128
Благодаря за помощта момичета , мисля утре да си направя кръвен  и дано да е положителен ,
стискам палци на всички

УСПЕХ newsm10 newsm10

# 129
ou_topus, съжалявам за поредния неуспех, но пък ще ви стискам много палци за Иксито. И моята коса капе повече през есента, та не ми се вярва да има връзка със стимулациите.

dpetcova, дано тази стойност се увеличи значително в петък Praynig

# 130
dpetcova, ivanova3  стискам ви палци момичета да ни зарадвате с хубави новини  Praynig

hristina21 ами то не останало. Ей го къде е 19.10. Точно така, отдай се на релакс и на нищоправене. Спокойствие му е майката на всичко, ама пусти нерви като не мога да ги озаптя. Дано нещата се получат при теб и да те налегне едно деветмесечно спокойствие ....

алех_свой, а теб тъкмо щях да те питам какво правиш по нощите /писала си в 02,39/ и видях че пишеш "далече от България" и разбрах работата. Помислих си да не те гонят и теб нервите и безсънието.

# 131
hristina21-И аз ти стискам палци и дано да имаш  EFP на 05.10 ми направиха хистероскопията и сега си лежа в къщи и вече нямам нужда от инсеминация матката ми е както каза доктора"Перфектна утроба",но два месеца трябва да се пазя.Успех на всички и редовно минавам да почета как сте

# 132
Ели79  Hug . Радвам се че намина. Пожелавам ти скорошно възстановяване и след два месеца да ни зарадваш.

# 133
Ей roslem, "хвана ме" Laughing. В повечето случаи съм по нощите из форума. А и в повечето случаи си лягам към 2ч, т.е 4ч при вас, та май и безсъние ме гони. Иначе ми е много спокойно, още мисля дали през ноември да направим още 1 инсе, 4-то поред newsm78. Но има време...

Ели79, бързо възстановяване на теб и дано скоро ни се похвалиш Praynig. Аз нещо съм пропуснала, извини ме, но защо ти правиха хистероскопия?

Поздрави на всички Hug

# 134
  • София
Ели79    bouquet, леко възстановяване на теб и на третия месец да ни се похвалиш с двете чертички  Praynig
алех, поне нищо не губиш с четвъртия опит. За себе си се убедих,че този мъжки фактор е май много относителна работа  newsm78-при нас  9 % Крюгер, със спермални антитела, в крайна сметка се оплодиха 3 от 5 яйцеклетки ин-витро, другите с ИКСИ също се оплодиха,но спряха да се развиват и, на практика, ми върнаха тези,без силната чужда намеса.Е,друг е въпросът,какъв ще  е резултатът,но,определено са можели да се справят и сами, каза док. Явно,всичко е до момента  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт