Предстои ми ИНСЕМИНАЦИЯ - да поговорим!

• 42 067
  • 717
  •   1
Отговори
# 135
Хриси напълно съм съгласна с теб, че явно всичко е въпрос на уцелване на момента и голяма доза късмет.

Алекс наистина нищо не губиш да опитате с ново инсе, но ти пожелавам да не стигаш до него, а да ни се похвалиш по-рано с положителен резултат.

# 136
Здравейте момичета,май повечето ви чета отколкото да пиша.Но сега искам да ви попитам колко дни ви отнема инсеминацията,аз в момента пия Клостилбегит до 10.10.09г.и на 12.10 докторката ме вика да видим какъв е резултата и нямам представа какво ще последва,не съм подготвена и съм малко притеснена от самата процедура,защото не знам колко дни поред ще трябва да ходя до клиниката(ох и не мога да отсъствам много от работа).Споделете моля ви!!!

# 137
Limisa не се тревожи.Току що се връщам от моята лекарка.На прегледа ще ти измери фоликули и ще ти каже кога да поставиш инжекцията за спукване на фоликула.След 36 часа ще ти направят инсето.Вероятно ще ти трябват 3 дни отсъствие от работа.Добре би било  като изминат 4-5 дни да си останеш у дома.Предпазливот - инфекции други такива.Ще стискам палци за твоето инсе!Моето е на 10.10 - мисли и за мен!

# 138
Здравейте момичета, благодаря Ви за отговорите, говорих ощи във вторник с доки и той ми каза да го броя за първи ден, така че днес започнах клостилбегита.
Христина21, успех и от мен и дано вече се прехвърлиш към бременелките.
Dpetkova стискам палци и за теб.
Между другото и при мен се засилва косопада на есен, надявам се да не се влияе от стимулацията, защото тогава нищо няма да ми остане на главата.

# 139
аз да ви се оплача резултата от кръвния тест е отрицателен , и сега ще чакам да ми дойде и да се мъчим с второ инсе .
Успех на всички който НЕ чакат лелка и без проблемни 9 месеца и на финала едно ,две сладки бебчета

# 140
ivanova, съжалявам за неуспеха! Горе главата и към следващият опит Hug Вие няма ли да направите почивка след 1-та процедура?

Limisa, инсето е безболезнена процедура, усещането е като взимане на цитонамазка. Може би е добре да си вземеш почивен в деня на самото инсе / това лекарят ти ще определи/, за да си по-спокойна и да не бързаш за работа. Дано да успеете бързо Praynig

bonita, стискам палците за събота.

хриси, roslem  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 02:44 от алех_свой

# 141
ivanova3 съжалявам за неуспеха ти.  hug Дано успеете следващият път.

Limisa
не се притеснявай от инсето. Тази процедура трае около 5-10 мин. заедно с лежането на гинекологичният стол. Първо ще ти направят промивка и след това ще ти вкарат през един много тънък гъвкав накрайник обработения "материал". Полежаваш малко на стола и след това те прехвърлят в стаята да полежиш още 40 мин. Поне така мина процедурата при мен. Така че ти си прецени дали е необходимо да си ползваш ден или не. Аз първият път си бях взела, но видях че няма смисъл и вторият път не си взех отпуска. А може да се наложи да правиш и реинсе, която се прави на другият ден. Процедурата е същата.

bonita_09 стискам ти палци за утре  fingerscrossed

Момичета, изпращам ви един линк за един гел, който го обсъждахме в една друга тема. Мисля, че ще представлява интерес за вас. Ето го http://www.preseed.bg/. По-скоро се отнася за тези, които в момента почиват от процедурите, както съм и аз самата. Мисля, че може да се пробва.

# 142
Здравейте и от мен

ДПеткова днес ти е вторият кръвен нали?  Хайде да ни се похвалиш по - късно, че ЧХГ расте!

Аз ще правя тест в понеделник, но съм мнооого зле такова гадене - не е истина - даже се чудя дали да не спра Дуфастона и Утрогестана, предполагам, че е от тях -все пак е доста рано за признаци нали?

Успех на всички

# 143
да втория кръвен чакам резултата с нетърпение и малко страх  стискаи те ми палци дано да расте чхг то

# 144
незнам, ама аз се вълнувам все едно чакам мой резултат

стискам ти силно палчета

с теб сме и да пишеш

# 145
Алекс при мен се оказа че имам преграда на матката която пречи за инплантацията
dpetkova успех дано имаш + резултат

# 146
  • София
Limisa успех и от мен, все ми се струва че първото инсе е с най-голям шанс, така че дано да успееш от първи път;
bonita_09 и моето инсе е на 10.10. дано заедно да видим  EFP Колко са фоликулите при теб? При мен са два. По един във всеки яйчник, но миналия път бяха четири и нямаше резултат  Sad Това ще ми е второ инсе;
ivanova3 съжалявам за неуспеха ти мила, дано следващия път да е твоя;
хриси, roslem, алех_свой благодаря ви момичета за постоянството да поддържате темата. Аз май съм по-мързелива и по-рядко пиша  Embarassed , но почти всеки ден ви чета и това ме кара да се чувствам много по-добре когато ми е тежко  Hug Hug Hug

# 147
anilak имаш стиснатите ми палци за утре.  fingerscrossed Ще ви чакаме с bonita_09 да докладвате след процедурите.

dpetcova кураж и те чакам с хубави новини днес.  Hug

etiiordanova в никакъв случай не спирай лекарствата. Даже моята лекарка ми беше казала, че дори и бледа чертичка да видя на теста, да не спирам лекарствата. Само при потвърден отрицателен резултат. А при теб гаденето може и да е от нещо хубаво, за което всички тук мечтаем. Пожелавам ти да е така при теб.  Praynig

И аз се радвам че Хриси наминава често през нашата тема, въпреки че вече е в друга тема.  Heart Eyes А Мента пусна темата и изчезна.

# 148
Момичета,може ли да ви попитам един въпрос...
Колко струва инсеминацията?

# 149
Грета, в Щерев е 400лв.

Интересно, че търсих инфо за странични ефекти от рогестерон и не намер гадене като такъв, но едно момиче беше писало, че даже повръщала от него пък не била бременна, така че ще си чакам датата за тест.

И на мен това ми беше първо инсе на ЕЦ та не се надявам на голям успех, ама Божа работа - ще си покаже.

Общи условия

Активация на акаунт