Предстои ми ИНСЕМИНАЦИЯ - да поговорим!

• 42 076
  • 717
  •   1
Отговори
# 150
  • София
На мен инсеминацията ми струваше 300 лв., но без лекарствата и прегледите, които бях още толкова.

etiiordanova имаш още шанс, не губи надежда,  fingerscrossed

# 151
Много Ви благодаря за отговорите момичета,страшни сте!Добре че ни има тук за да си помагаме!Bonita_09 стискам палци на 10.10и всички сме с теб!Пиши къде ще я правиш ти,аз съм в клиника Щерев,и точна дата не знам още може би ще си каже на 12.10!ЩЕ УСПЕЕМ ВСИЧКИ!

# 152
etiiordanova, никакво спиране на лекарствата, даже след положителен резултат се продължават. Усещам, че ще е за хубаво това гадене.
dpetkova, хайде мила чакам с нетърпение за хубави резултати ...
anilak,bonita_09  стискам ви палци за утре.

# 153
  • София
ivanova3 ,горе главата, не се отчайвай  spoko Като не е от първи,ще се получи от втори опит  Hug
etiiordanova, аз повръщах от дуфастона първия път-бях с постоянно гадене и повръщане,но то започна още от първото хапче. Иначе, никакво спиране до теста  Naughty .... а и след него  Wink Praynig
greta27 , и аз съм в Щерев и самото инсе е 400 лв, но съм имала процедура,когатопочти стигахме 2000 с изследванията и лекарствата,друга около 1500. За четвъртата вече бяхме събрали всичко и се вместихме в 600 /като слагам и изследванията за двамата за ХИВ, хепатит и сифилис,които се подновяват на 6 месеца  Twisted Evil/
bonita_09 ,anilak ,това да е вашият месец,момичета  Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
dpetcova ,не смея да пусна палците  Praynig

# 154
момичета кажете ми чхг то  ми е 8,4 на 17 ден а на 14 беше 6,2 дали разсте незнам вече сега док ме накара в понеделник пак да си направя друг тест и да видим какво ще стане вие какво ще кажете?мн. съм притеснена побърквам се не издържам да съм в неизвестност  Cry

# 155
Много е ниско нивото за бременност.Но този 14 ден от какаво го броиш? Три седмици след ПРМ трябва де е между 50-300
Limisa, аз също съм при Щерев
До утре на всички

# 156
  • София
dpetcova, освен да кажа,че няма пускане на палците,друго  newsm78  spoko Явно е,че не пада и има нещо ,ама защо толкова бавничко-за 17 ден ми изглежда ниско  newsm78 Док не ти ли каза какво предполага поне?

# 157
ами каза че има бременост но не разсте както трябва каз пак да си направя в понеделник и тогава ще се разбере и аз незнам вече има ли няма ли:( значи съм объркала за дните днес ми е 16 ден

# 158
  • София
това си е наистина влудяващо  Twisted Evil-нито да се зарадваш,нито да спреш-стискам палци да ти мине поне по-бързо времето до понеделник и да има яснота в истинска положителна посока  Praynig

# 159
момичета, а знаете ли прегнила след колко дни се изчиства от кръвта, т.е кога теста може да е положителен но не под влияние на прегнил

# 160
  • София
ако си имала 5000 за пукване, на 10-11 ден трябва да се е изчистил вече

# 161
 на 10-11 ден след поставянето на прегнила ли имаш в предвид.

избързах и направих един тест и има 2 бледа четичка - днес ми е 13 ден след прегнил и 11 ден след инсе

от къде ми хрумна тоя тест и аз не знам та да се тормозя сега

# 162
а възможно ли е да са ми сложили 10 000, че такава цифра ми се върти, което значи, че не се изчистил май

# 163
etiiordanova, и аз знам, че до 11-12 ден от поставянето на Прегнил/Овитрел може да покаже положителен резултат, то и за това не се препоръчва да се прави толкова рано тест. В неделя си направи още един - на мен ми намирисва на нещо хубаво.

# 164
  • София
 etiiordanova , и на мен ми намирисва на добра новина Wink ако все пак неделя ти е далеч, мини утре през клиниката за истинското доказателство- и 10000 единици- за 14 дни от поставянето-би трябвало да са се изчистили:pray:А и все си  мисля,че, ако е останало нещо,то е с много ниски стойности,които уринарния тест трудно хваща и едва ли е само това  newsm17

Общи условия

Активация на акаунт