Предстои ми ИНСЕМИНАЦИЯ - да поговорим!

• 42 078
  • 717
  •   1
Отговори
# 165
момичета, благодаря за подкрепата

ще си почакам до неделя и ще видим има ли радостна новина или не

Успешен ден на всички

# 166
Благодаря на всички за подкрепата ,сега ми остава да ми дойде .
успех на всички

# 167
здравейте момичета!Днес ми беше второто инсе.Моята лекарка я нямаше, та ми го прави Д-р Андреева.С такова меко казано неудоволствие ме прие за пациентка!
Предписа ми лекарства в много странни дози.Ако някоя от вас ги е пила в тези дози - моля пишете ми!
Дуфастон 2х1т. ; Утрогестан 2х3 глобули; Естрофем  от 2мг.  2х1т и Аспирин протект  1х1т.
За сега си приемам лекарствата, които моята док ми предписа при предишното инсе.

# 168
  • София
bonita_09 ,стискам ти палци за този опит. Не се притеснявай за лекарствата,аз обикновено ги пиех и слагах по толкова /или при единия имах и Дуфастон 3*1/. И в момента съм пак така. Утрогестанът ти е 2*3,за да не се чудиш как да слагаш 3*2,ако си на работа през деня-много е неудобно Close

# 169
Ети, хайде заболяхаме палците.
bonita_09 , пожелавам ти да е последното.

# 170
  • София
etiiordanov аз направих кръвен тест на 13 ден след Прегнил 10000 единици и резултат ми беше ЧХГ 0.1 така че имаш всички шансове за положителен резултат стискам палци;
hristina21 дано всичко да е наред все пак има бременност това е сигурно, нали?  Hug Hug Hug;
и аз да се отчета с моята инсеминация, тя беше на 10.10 имах два фолукула и се бяха спукали преди инсеминацията (аз си мисля че беше около 3 часа преди това ама може и да си внушавам) Първото ми инсе беше на неспукани и се спукаха после, дано сега резултата да е по-добър. bonita_09 успех, мила и аз като теб нещо се притеснявам за лекарствата които ми изписаха и днес ще се обаждам да питам пак - Аспирин протект  1х1т (това е ок) и  Утрогестан 2х300 мг обаче орално, а в листовката пише че еднократната доза не трябва да е по-голяма от 200 мг. Аз засега пия 2x200 мг, но ужасно ми се спи от него. Моля кажете ми момичета някой от вас вземал ли е подобни дози Утрогестан?

# 171
  • Шумен
Здравейте момичета. На мен в сряда ми е първата инсеминация а днес /понеделник/ в 19 часа ще ми слагат  10 хил единици прегнил.И не знам как се чувствам в момента-радвам се че най-накрая се престрашихме и отидохме на лекар и сега ще има инсеминацияли в същото време и много се притеснявам. От самата процедура, от това как ще мине всичко.оффф много ми се объркано Embarassed

# 172
  • София
anilak ,при мен има бременност,доколкото върнаха две ембриончета със сигурност,другото е сигурно,колкото при всички останали  Simple Smile-до реалния тест,който ще е в сряда,когато ще ми е десети ден от трансфера. Още се колебая дали да звъня за резултата този път, или да изчакам да ми дойде,ако ще идва, или датата на уринарния,който е чак другия понеделник  newsm78 Имам един ден да го реша Wink
Стискам палци този път да сте уцелили истинския момент и да стане поне едно бебче от двата фоликула fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Утрогестан през устата,обикновено действа така-чувстваш се отпаднала,може да ти се догади,ако си го пила на гладно, примерно,за това го изписват в повечето случаи вагинално. Обади се на док и питай не може ли да си го слагаш,ако не се чувстваш добре от него така. newsm78
vilism ,пожелавам ти много късмет-това е единственото в тази процедура. Иначе,няма нищо страшно,леко е неприятно усещането,докато седиш на стола,с щипката,като при цитонамазка,докато слагат материала, но се понася за 40 минути. Hug

# 173
  • София
Всички твърдят, че е по-добре да се изчака по-дълго преди да се прави тест, но това е само на теория. Аз лично нямам никакво търпение и предпочитам по-рано да знам какъв е резултата, дори да е отрицателен, но всеки човек е различен... Благодаря ти хриси за отговора за Утрогестана, сега ще звъня на док. Пожелавам ти успех още в сряда  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 174
  • Шумен
благодаря ти hristina21.  bouquet

# 175
  • София
Благодаря  Hug, anilak.Този път,определено,съм много търпелива  Wink Но така или иначе имам насрочен тест за 5 и 10 ден след трансфера-хормони и ЧХГ,единственото,заради което бих звънала в сряда,понеже на пети ден не съм питала колко е била стойността е, че имам инжекции,от които вече съм синя навсякъде  Twisted Evil Ако има смисъл да ги продължавам,нямам избор,но,ако е приключило си е още 6 дни безсмислено боцкане. Thinking

# 176
Здравейте и от мен

Ами 14 дни след инсе си имам положително тестче

Това ми беше първата инсеминация, а опитите ни за бебе са от повече от 2 години - още не мога да повярвам, че е истина. сега остава да чакам док да подтвърди диагнозата.
Аз все още не съм казала на никой - само таткото знае и непрекъснато ходи да гледа теста дали са му там и двете чертички - след толкова дълго време явно и той не вярва.

Пожелавам от цялото си сърце на всички момичета такъв резултат ,а на финала здрави и красиви бебета.

# 177
  • Шумен
аз като лаик да питам . 40 мин на стола ли ще бъда, в онази поза ли  Embarassed

# 178
  • Шумен
Здравейте и от мен

Ами 14 дни след инсе си имам положително тестче

Това ми беше първата инсеминация, а опитите ни за бебе са от повече от 2 години - още не мога да повярвам, че е истина. сега остава да чакам док да подтвърди диагнозата.
Аз все още не съм казала на никой - само таткото знае и непрекъснато ходи да гледа теста дали са му там и двете чертички - след толкова дълго време явно и той не вярва.

Пожелавам от цялото си сърце на всички момичета такъв резултат ,а на финала здрави и красиви бебета.

Супер, честитооооо и док да ти потвърди хубавата "диагноза" . Hug

# 179
да 40 мин ще си в онази поза, но това ще са най - скъпоценните минути за теб имайки в предвид, че точно тогава може би е ъздава твоето бебче

успех

Общи условия

Активация на акаунт