Предстои ми ИНСЕМИНАЦИЯ - да поговорим!

• 42 080
  • 717
  •   1
Отговори
# 180
  • София
etiiordanova Честито и от мен!!! Уф най-после някой да се похвали с успешна инсеминация. Хайде лека бременност и здраво бебче.  Hug Hug Hug

# 181
  • София
etiiordanova  newsm44 newsm44 Честито, много се радвам. Стискам ти палци всичко да е наред и ти пожелавам леки прегледи при док-да те радва само с хубави новини  Hug
vilism ,в клиниката,в която съм аз,самата процедура трае 5 -10 минути-тоалет и после същността, и после,да, почти в "онази поза"-оставят те да си пуснеш краката на стъпалото и да ги събереш,завиват те, но не изваждат това,на което така и за толкова години не му научих името,с което стигат до матката  Twisted Evil и лежиш така 40 минути.....първия път бяха най-безкрайните ми 40 минути,понеже не бях подготвена. После,с книжка и радио,не,че не ги усетих,но поне не ги броях една по една  Simple Smile Но пък, резултата си заслужава всичко и дано да имаш късмета на Ети Praynig

# 182
Етиииии, браво пожелавам ти една лека бременност.
Хриси, и при нас не остана, стискам палците и на краката и ти да се похвалиш.
vilism, аз лежах 15 мин. иначе цялата процидура беше 30 мин.

# 183
  • София
pepa_25  и ти вървиш към сряда,четвъртък за тестче,нали  newsm78 Еееех,дано,дано  Praynig вече да сме прерязали лентата на финала:fingerscrossed:

# 184
Здравейте,момиче.Благодаря за отговора Ви много сте мили,но понеже не влизам често сега искам да попитам и още нещо...От 15ден на цикъла съм на дуфастон...Възможно ли е от него да ме болят яйчниците,кръста и да имам главоболие.Извинете ме ако ви се стори глупаво но...ще съм ви благодарна ако ми отговорите.

# 185
etiiordanova ти си най-щастливата!Много се радвам за теб! Късмета е с теб!ЧЕСТИТО
Момичета, хайде всички да стискаме палци на Ети!
 greta27  МОЖЕ ДА ТИ СЕ ГАДИ, НО ЗА БОЛКИТЕ НИТО СЪМ ЧУВАЛА, НИТО ПРИ МЕН ГИ Е ИМАЛО.

# 186
  • София
bonita_09,мойте не ги пускам  Tired От както влизам във форума,винаги има момичета,които си чакат теста- как да ги пусне човек newsm78 Моля се всички да успеем и то, по-възможност, с най-малко процедури  и опити Praynig

# 187
Я какво оживление има в темата Grinning. Аз се загубих няколко дни и без малко да пропусна новината.

Браво Ети, това наистина е чудесно. И Ти като Мента си голяма късметлийка Hug Всички знаем колко е малка вероятността за успешно инсе от 1-ви път, но ти успя! Дано да нямаш проблеми до края Praynig Ох, как добре разбирам таткото... радвайте се.

anilak, дано и при теб се е получило Praynig. И аз си мисля, че на спукани фоликули шансовете са по-големи. Така, че си в правилна посока Peace Не мога да те посъветвам за Утрогестана, аз само при 1-то инсе си го поставях вагинално 2х1 и ми беше също сънливо. Попитай оново лекаря си за тях.

vilism, ама въобще не се притеснявай от процедурата и съпътсващото лежане в "тази" поза. Честно, и 3 те пъти съм отивала с огромно желание и силна мисъл за моето бъдещо бебче.

хриси, pepa, и на вас стискам много палци за предстоящите тестове. Аз пък вече не бързам с тестовете, не искам да ги гледам все отрицателни, все си чакам закъснението, ама..., но вярвам, че ще го дочакам.

Hug на всички

# 188
Здравейте момичета

Благодаря ви от сърце за топлите пожелания

Аз също пия Дуфастон 3 по 1 и слагам Утрогестан по 2 вечер ваг. даже се чудех до кога трябва да ги пия или дали не трябва да намаля дозата. Нямам възможност да се обадя на Тимева - знаете как е в Щерев - не искам да я занимавам.  Същевременно съм си записала час за следващата сряда при моята док, която изроди първото ми дете и се надявам тя да каже каква ще е схемата.

Момчета от сърце се моля за вас и дано всички успеете в най - скоро време.

Аз преди инсето отидох в един манастир и се молех много силно на Богородица да чуе молитвите ми /въпреки че от 2 години се моля/ и тя ме чу.

Дано да повлеча крак в темичката и от тук нататък само успехи

# 189
  • Шумен
Ети, да наистина - дано повлчеш крак за всички ни,и всикчи скоро да сме бременни и да обсъждаме какви убави бебета ще имаме Simple Smile
Много Ви благодаря за отговорите момичета, ние снощи направихме прегнила и утре е нашият ден. Писали сте че на спукани фоликули шанса е по-голям. Дано да е така,и ние да сме доказателството  Hug

# 190
при мен беше на спукан фоликул

стискам ти палци за успех

# 191
  • T"A
etiiordanovaHug  bouquet Hug много ме зарадва  Hug лека, безпроблемна, щастлива, успешна и т.н. бременност   bouquet

Дано "отборът" ни се увеличава  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Момичета, прегръщам ви, нямам търпение да прочета още такива радостни новини  Hug

greta27, мен ме боляха яйчниците от инсето и до... вкл. първите седмици на бременността - всъщност не можех да определя точно дали е от яйчници, дали е от матката, но ме болеше ниско долу... Не съм приемала никакъв прогестеронов препарат, но и овитрелът ми донесе някои бременни симптоми, така че всичко е възможно  Peace

Успех на всички Flowers Four Leaf Clover

# 192
и аз непрекъснато се моля за това. това е най - естественото нещо - една жена да иска дете и да го има. дай боже на всички.

самата  аз не съм допускала, че може да стане от първото инсе и се надявам да дам много вяра на момичетата, които са тръгнали по този тежък път.

между другото няма ли някоя девойка, която да е пред тестче вече?

# 193
Аз, но в четвъртък /ако устискам/.

# 194
това "ако устискам" ми мирише, че вече си си купила тестче и май май ще го направиш.

На мен първите чертички ми ги показа на 11 ден след инсе и то някакъв хоум тест, а на др ден и шуър чек, но бяха доста слабички. така че не се мъчи, а си направи един тест а то каквото е станало, станало.

не спирам да стискам палци

Общи условия

Активация на акаунт