Предстои ми ИНСЕМИНАЦИЯ - да поговорим!

• 42 103
  • 717
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Да докладвам и тук  CryБлагодаря за стиснатите палци,но за съжаление, трупкам и едно неуспешно ин-витро Cry
pepa_25 ,продължавам да стискам много силно палци за  EFP-устискала, или не Wink

# 196
  • Шумен
hristina21 - и на нас ще ни дойде момента.важното е да не се отказваме /и да психясваме/

Да се отчета и аз - току що се връщам от първата ми инсеминация и да споделя-много се притесних. Оказа се че фоликула не се е пукнал,както каза док - всеки момент ще се пукне и се почна процедурата. И - оказа се че мекият катетър не минава, не иска да мине към маточната кухина  Blush Док ме пита "правени ли са манипулации,изгаряния върху мат.шийка", аз викам -не. А той пак ми вика "не иска,не минава катетъра". Казах му че съм с обърната матка, дали от това или поради друг проблем - но накрая успя със твърдия катетър. И сега вече сякъп нямам надежда за този път  newsm78

много дълго стана но просто исках да разбера дали и на вас ви се е случвало такова нещо

# 197
  • София
vilism,гадно,че са те измъчили така,дано да не повтаряте. Иначе за времето, не се притеснявай-те са обработени и имат достатъчна преживяемост. Още повече,че ще хванете и самия момент на пукване. Дано да си късметлийка  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 198
  • София
Хриси много съжлаявам за теб, мила, знам че сега е трудно, но всички сме тук, за да се подкрепяме  Hug Hug Hug
vilism при мен винаги трудно влиза катетъра и дори последния път ползвахме местна упойка (Лидокаин), но това няма отношение към успеха на процедурата, така че късмет и дано след две седмици да видиш  EFP

# 199
Ами не издържах до утре. Имам втора едва забележима чертичка и незнам дали да се радвам.Предния път чак на 19 ден от инсето ми показа наситена втора може и сега да е така. Утре сутринта ще повторя.

Хриси много съжалявам, че така се е получило, толкова се надявах ... Прегръщам те силно и вярвам, че следващия път ще успееш сега си почини.

vilism, не се притеснявай и при мен беше така 10 мин. се мъчиха докато влезе катетъра, явно хубавите работи стават трудно.

# 200
  • Шумен
pepa, стискам палци, много ще ни зарадваш със двете чертички, от бледа-да стане червена втора чертичка.

оххх много ви благодря момичета. остава да чакаме и да се надяваме на чудото

# 201
  • София
pepa_25 , браво!  HugБледа,бледа, втора си е. Стискам ти палци бързо да ти се покачва хормона и скоро да я видиш плътна,за да й се зарадваш истински

# 202
о, не! Не исках да прочета това Sad Хриси, мила ,много съжалявам за отрицателния резултат. Не знам какво да ти кажа. На мен след неуспех най ми олеква като се нарева като магаре. Какво казват лекарите? С какво си обясняват неуспеха? Какво следва сега?  
аз ще намина и в другата тема да прочета
. Много Hug

pepa, тихичко честито и от мен. Ти ще пускаш ли кръвен и кога?

vilism, неприятно е това, което си преживяла, но и аз мисля, че то няма да се отрази на успеха на процедурата. Аз съм нямала такъв проблем. Вярвай Peace

# 203
  • София
алех, и аз съм така-рев до дупка,изхвърлям всичко,но вече съм добре. За средата на ноември си записах час за преглед и тогава ще говорим,нямах сили оня ден да питам за подробности,исках малко да ми се избистри мозъка. За съжаление, го има и това Sad Но хубавото е,че има и новини като на pepa_25,след които ставаш,защото се убеждаваш,че нещата все пак стават,само им трябва време  thumbsup

# 204
Здравейте

Хриси, съжалявам за неусхеха ти - не спирай да се бориш!
Пепа на теб кой ден ти е след инсето защото и мойта чертичка бавно се насишташе, което е съвсем нормално - важното е да става все по - тъмна. а още по - важното е че си я видяла. днес не направи ли още един тест да видиш как се движи цвета. стискам палци всичко да е наред и да те видя в отчетни - там сигурно ще сме само ние двете с инсе другите мамчета са си с нормално забременяване, но едва ли е от значение.

Момичета стискам палци скоро още някоя да се похвали

# 205
Здравейте момичета  Hug

Не съм влизала от няколко дни и съм пропуснала хубавата новина. Но за хубавите новини давност няма. etiiordanova честито и от мен. Много се радвам, че успя от първият път и така даваш надежда на много момичета, които сега започват процедурите. Лека и безпроблемна бременност ти желая. Ще се радвам да наминаваш и да споделяш как вървят нещата при теб. И да вземеш ти да отвориш новата темичка, когато официално док ти потвърди. Надявам се, че другите момичета няма да имат нищо против

Хриси, а за теб съжалявам ужасно много. Не знам дали да не направите имунологични изследвания. Поговорете с лекарката. Чувала съм, че има хора с много силен имунитет и организмът им приема ембриона за чуждо тяло и го изхвърля. Възможно е и при теб да е така. Мен затова ме накараха да ги направя да видим дали има някъде проблем.

pepa_25, ще се радвам ако днес се похвалиш с още по-наситена втора чертичка. Чакам с нетърпение да пишеш.

Пожелавам успех на всички момичета, които са в очакване  Praynig

# 206
нямам нищо против даже ще е голяма чест за мен
само кажете гога да я отворя и дано да е на късмет

# 207
  • София
 roslem  Hug Оставих си, да го мислим ноември, когато ми е прегледа. Реших,че така или иначе, явно 2009 не е нашата година,дано 2010 да имаме повече късмет  Praynig По време на инсетата бях пускала някаква имунология,вече не знам какво съм събрала, но на всеки опит пия и  имуно-подтискащи хапченца,освен всички прогестерони. Поне ще имаме време да отхвърляме изследвания, ако се налага,почивайки

# 208
Здравийте от мен!
Ети днес ми е 15 ден от инсето. Сутринта си направих Шуър чек и той показа малко по ясна чертичка но пак бледа. Мисля в събота пак да си направя.

А пък снощи получих едно кафеникаво зацапване и много се уплаших, днес има само една две капки.
Иначе кръста ще ме скъса, гърдите ме болят и ми се гади.

алех, няма как да пусна кръвен защото у наше село не са и чували за него.

# 209
Здравейте и от мен.Веднъж ви бях споменала, че някакси не вярвам на "случайните неуспехи" при инсето и ин витро.Представете си, какво би станало, ако всички успяваха от първия път?Как щяхме да си записваме часове месеци и дори за година напред?При мен всеки път ми сменяха лекарствата за стимулация и последващата терапия?Нищо не се променяше от моя статус.Все същите изледвания, все същите нива на хормоните. Дали е само проба -  грешка?Преди два дни само не пукнах от приема на Утрогестан.Каквото е писано ще става и без него.
Извинете ме за "оптимизма", но вероятно чакането ме изнервя.

Общи условия

Активация на акаунт