Предстои ми ИНСЕМИНАЦИЯ - да поговорим!

• 42 047
  • 717
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте ,чета ви от известно време и все не смея да пиша и да питам,но да споделя и да питам дали е нормално
вчера ми правиха първо инсе ,и  се чувствах добре, но днес следобед почна да ме наболява ниско долу - това дали е нормално.
 Много ще съм ви благодарна да ми споделите тези който са минали през това вече
Да мила това само може да те радва,успех! Peace

# 61
моето инсе беше на 15,09;днес си направих кръвен тест и НИЩО
вие как се чувствахте след неуспеха?

# 62
мн тежко го изживяхме първото инсе с мъжа ми плакахме много тормозихме се но мина и ето стигнахме до трето инсе и вече не се надяваме така като първия каквото стане това ако не има и други методи така че успех мила и дано следващото да е успешно стискам палци. newsm17

# 63
  • София
 bonita_09 ,съжалявам  Sad Аз след първия се чувствах разбита-ревах цял ден, подух се,само като се сетех и почвах отначало.....После се стегнах и продължих-втория път го преживях по-леко-вече бях слезнала от облаците,където си мислех,че отивам,правим и вече съм бременна  Sad след четвъртия отрицателен тест дори не ми стана криво , не успях и да заплача-вече бях убедена,че при нас няма да стане с това. Дано приключиш с  EFP преди това  Praynig

# 64
Здравейте ,чета ви от известно време и все не смея да пиша и да питам,но да споделя и да питам дали е нормално
вчера ми правиха първо инсе ,и  се чувствах добре, но днес следобед почна да ме наболява ниско долу - това дали е нормално.
 Много ще съм ви благодарна да ми споделите тези който са минали през това вече
Да мила това само може да те радва,успех! Peace

мерси много,нядявам се да е станало най-накрая ,успех на всички пожелавам скоро да видим EFP EFP  ylinfant newsm30 smile3504

# 65
  • София
bonita_09 не е ли малко рано за тест дори и кръвен? Аз също имах инсе на 10.09 /неуспешно/ направих си кръвен тест на 23.09 и беше съвсем отрицателен 0.1 (0-3), но още нямам цикъл. Питах доктора дали да спирам дуфастона, но той каза не. Да го пия до 29.09 и да си направя отново тест. А иначе аз вътрешно съм убедена, че не съм бременна и все си мисля че няма лесно да забременея и може би затова приех неуспеха малко по-леко, казах си нещо от сорта "е аз така си и и мислех, че ще стане". Не съм сигурна дали това обаче е по-добрия подход, защото може точно моя скепитицизъм да пречи на успеха. Когато имаш надежда има повече разочарование при неуспех, но винаги е по-добре да си оптимист /ако можеш/ отколкото песимист.  Hug Hug Hug Дано следващия път да успееш Hug Hug Hug

# 66
не е рано за теста.Ако беше настъпило забременяване, трябваше още от същия ден да започне заветното повишение на хормона.Вероятно всички сте се чувствали "бременни"веднага селд инсето.И с мен беше така.но моята лекарка - Коновалова от клиниката на Щерев ще излиза в отпуск и вероятно този месец ще пропуснем.Годинките ми се въртят.Още не съм ви казала, но съм на 42 и според мен нямам шанс.Дори и с осиновяването нищо не става.

# 67
  • София
 Thinking според мен хормона започва да се произвежда при имплантирането на оплодената яйцеклетка, което е средно между 7-12 дни след зачеването, моля другите да ме коригират ако греша Rolling Eyes

# 68
не е рано за теста.Ако беше настъпило забременяване, трябваше още от същия ден да започне заветното повишение на хормона.Вероятно всички сте се чувствали "бременни"веднага селд инсето.И с мен беше така.но моята лекарка - Коновалова от клиниката на Щерев ще излиза в отпуск и вероятно този месец ще пропуснем.Годинките ми се въртят.Още не съм ви казала, но съм на 42 и според мен нямам шанс.Дори и с осиновяването нищо не става.
Бонита аз също съм при Щерев,там забременях от 2 инсе при Юнакова,Коноволова също е добра,но надявам се дано е +теста ти след някой друг ден,но моя съвет е до не прекъсваш заради отпуската на Коноволова,запиши се час при Юнакова.Ще останеш много доволна! Peace
А повишинието на БЧХГ-то няма как да започне веднага след инсето,защото трансфера/имплантирането и пътя на ембриона до матката/ става на 8 ден след процедурата.Аз направих моя кръвен тест на 14 ден и нивото беше 106.
Според мен 10 дни е доста рано,знам че 12 ден най-рано може да се прави и то ако не са били инжекция например прегнил или орвител.
Успехи на всички!

# 69
  • София
bonita_09, хормонът започва да расте при имплантация до 7-8 ден, а не  веднага. Аз също съм правила на 12 ден....все пак тайно се надявах да ми се случи и това нещо като "късна имплантация"  Sad А,както ти е написала и   pamivo,хубавото в тази клиника е,че,ако твоята докторка е в отпуск,те поема някой друг и не се налага да спираш,ако не искаш или не трябва да почиваш. Аз последното инсе го почнах с моята докторка,тя излезна отпуска и ме приключи д-р Александров,те работят в екип и отношението към всички пациенти е еднакво добро, независимо, че си пациент на друг лекар. А след като си на 42, не знам....може би е по-добре да обсъдите и вариант за ин-витро-дали си заслужава да губите време с инсеминации-аз съм на 36 ,но 8 месеца отидоха в безсмислени, за мен, процедури. Но си мисля,че докато имаш работещи яйчници- шанс има и има накъде да се бориш newsm10

# 70
Здравейте!
Да се отчета. Имам един Ф 14мм. и във вторник пак на лекар и дай боже действаме с инсето. В сряда пък ще пускам изследвания на НК клетки. За сега това.
bonita_09,  и аз знам, че хормонът започва да расте от 7 до 10 ден, а не веднага. Иначе момичетата добре са те посъветвали.

# 71
Здравейте!
Да се отчета. Имам един Ф 14мм. и във вторник пак на лекар и дай боже действаме с инсето. В сряда пък ще пускам изследвания на НК клетки. За сега това.
bonita_09,  и аз знам, че хормонът започва да расте от 7 до 10 ден, а не веднага. Иначе момичетата добре са те посъветвали.
Praynig Praynig Praynig newsm17 newsm10

# 72
  • София
 pepa_25, дано този вече да ти е късметлийският фоликул  Praynigи стискам палци за добри резултати от изследването fingerscrossed fingerscrossed

# 73
Pepa, дано този фоликул  ти донесе така желаният резултат Praynig С каква доза Клостилбегит те стимулираха? И защо ще изследваш тези НК клетки?

# 74
Здравеите моми4ете,моето инсе беше на 19.09,но от в4ера така ме боли корема и ме пробождат яи4ниците,4е все едно всеки момент 6те ми доиде,а са се минали само 8 дни от инсето(стимулирано)! #CrazyВъзможно ли е толкова рано цикъл?

Общи условия

Активация на акаунт