25 октомври, 11 ч. - форумна среща, организирана от BG-Mamma и BabyPark

• 9 323
  • 149
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И аз да благодаря на мамма и организаторите. Прекрасна среща!   bouquet

Малката още спи след срещата, а заспа в колата като се прибирахме. Капнала е милата. Толкова и харесва да тича насам натам и въпреки че още не е на такава възраст, че да се заиграва с децата, се радва на присъствието им, гледа ги, опитва да общува с тях.
Чудесно си изкарахме, макар че този път така и не успях да седна и да пия нещо.

Само ме е яд, че пак с никого не се запознах. Толкова съм необщителна.  Embarassed

# 61
  • София
Сакс, аз мислех да те заговоря по едно време,
но ти толко внимателно снимаше, че не посмях.
И аз благодаря за страхотната организация 
и този път беше чудесно   bouquet

# 62
  • София
malenush, ми аз винаги си снимам..  ooooh!   у дома всички ме мразят, а на срещите от отчетната редовно ме заплашват, че 500 снимки нямало кой да разглежда  Mr. Green

# 63
  • София
И аз да благодаря на Бг-Мамма и Интериор Сити, много беше хубаво. Видях се със sweetkids_mama , която не бях виждала от години. Запознах се със щурчо и с Иренка   bouquet. Надявам се традицията да продължи и да броим до повече всеки път.
Снимки по-късно, обещавам.

# 64
  • София
И аз мн. се радвах на програмката ама моето се закова като пирон наедно място и не пожела да мръдне на никъде. Май на мен ми беше по-весело,че съм там  Embarassed

# 65
  • В чуден свят с четири Слънца
И ние сме много доволни от празника - БЛАОГДАРЯ на организаторите от Бг-мамма!!!  bouquet
sofia68  - Може ли да се сдобием с някои от твоите снимки, ако не е много нахално Embarassed На третата снимка, от постнатите по-горе ни има с баткото и бебката.

# 66
  • Все на втория етаж
И аз съм доволна от срещата, децата също много- Александра и племенницата.
И аз като saxophone , не че съм необщителна, а по- скоро много срамежлива и не смея никой да заговоря  Blush
Радвам се, че Спокойна и Донинка ме заговориха и се видяхме. Embarassed  Не съм темерут, ама пусти срам.....

mama_galka , и ти ли си била с августинчето?Аз се колебаех за Макси и накрая се отказах, че не ми се тичаше и там по него. В отчетната не се засичаме, щях да се радвам да се запознаем  Simple Smile

# 67
И ние сме много доволни от празника - БЛАОГДАРЯ на организаторите от Бг-мамма!!!  bouquet
sofia68  - Може ли да се сдобием с някои от твоите снимки, ако не е много нахално Embarassed На третата снимка, от постнатите по-горе ни има с баткото и бебката.
естествено, че може. дай имейл или скайп на лични и ще ти изпратя всички, вкл. има и 2-3 клипа. сигурно и там ви има

# 68
Искам да благодаря от името на цялото си семейство на организаторите на това прекрасно мероприятие!  bouquet
Ние с таткото си починахме,а децата се забавляваха много.Имаше малко проблем,когато стана време да си тръгваме,а на тях им се оставаше още.Другият месец живот и здраве пак сме там! Simple Smile

# 69
  • София
sofia68 и аз искам снимките и клипчетата, ако може...  Blush

моят скайп е elxi4ka.  Peace

# 70
Цитат
mama_galka , и ти ли си била с августинчето?Аз се колебаех за Макси и накрая се отказах, че не ми се тичаше и там по него. В отчетната не се засичаме, щях да се радвам да се запознаем
Извинете ,а с мен не искате ли да се запознавате ? Confused И аз съм с августинче .... Laughing

# 71
  • Все на втория етаж
Цитат
mama_galka , и ти ли си била с августинчето?Аз се колебаех за Макси и накрая се отказах, че не ми се тичаше и там по него. В отчетната не се засичаме, щях да се радвам да се запознаем
Извинете ,а с мен не искате ли да се запознавате ? Confused И аз съм с августинче .... Laughing

Ето, аз бях писала, но ти не отговори и на мен ми беше неудобно да пиша/ питам пак. Embarassed

mi6imadi , ще се радвам да се запознаем. От Августинките сме, освен да помъкна и Максим, но какъвто е див напоследък, ще обърне всичко.

И да ти кажа, много хубаво танцувахте на Макарена.  Wink

# 72
Упс...Иренка... Embarassedизвини ме ,но напоследък хич ,ама хич не съм в час с форума...оставя ли ме някой  Rolling Eyes

# 73
Ние също бяхме за първи път и мероприятието ни хареса. Надявам се следващия път да се включим по-активно  Simple Smile
Благодаря на организаторите за чудесната организация.
Радвам се,че се запознах със Спокойна и се видях със Суит кидс мама.....надявам се следващия купон да се запозная с повече мами..
Танците бяха чудесни..Имаше игри за малчуганите и детски кът за най-малките и срамежливите (като моя юнак)..Мисля, че това ще се превърне в една чудесна традиция..

# 74
Аз съм най-голямата шматка на света, отново изпуснах  Sad, съвсем забравих за срещата, ама то като са ми на главата хиляди неща + ремонта вкъщи...
Дано поне да се класирам за следващата.

Общи условия

Активация на акаунт