25 октомври, 11 ч. - форумна среща, организирана от BG-Mamma и BabyPark

• 9 329
  • 149
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен. Аз също съм мн доволна от мероприятието и чакам с нетърпение следващото. Моят син мн се забавлява и в детският кът, и на купона:))) Не помня нещо друго да му е задържало вниманието толкова много време, колкот какичката и баткото от програмата-маговете. Даже ги разконспирира...заяви им, че ги познава от Патиланци, нищо, че те не го познават:)))) Съжалявам само, че не се запознах с още мами:(( запознах се само с мама Галка, но тя беше мн ангажирана с 2-те деца и не успояхме да побъбрим. Очаквам следващата среща с голям интерес. Поздрави!

# 76
Чакаме линк към тема за нова среща,но може и да няма ... Sad

# 77
Чакаме линк към тема за нова среща,но може и да няма ... Sad
Защо?

# 78
  • София
Да, защо да няма? Аз разбрах, че са ежемесечни и традицията засега се харесва много на всички  Thinking

# 79
Знам ли newsm78,може вече да не се пуска тема ,а да си знаем ,че всяка последна неделя от месеца е за среща.

# 80
  • София
Според мен тема ще се пусне. Нали дори я слагат на началната страница горе в предстоящи събития или нещо такова.

# 81
Четвъртата среща ще се проведе на 25-ти октомври 2009-та година (неделя) от 11 часа на адрес гр. София „бул. Черни Връх 47, в сградата на „Интериор Сити”

# 82
Е отново ще се постараем да доидем, но какво ще стане ще видим после  Rolling Eyes

# 83
Mamma, благодаря!  bouquet

Момичета искам обаче да ви споделя нещо. Миналия път една мама помоли да не се водят болни деца. Това лично мен ме изненада, защото това се разбира от само себе си. Явно съм грешала. За съжаление сигурно е имало, защото ние с дъщерями се разболяхме на другия ден от вирус и бяхме с хрема и температура цяла седмица. Не сме били в контакт с други хора. Сега ме е страх да дойдем. Предупреждавам особено бременните дами които видях,  да внимават, защото както знаем те не могат да пият лекарства и не си струва да рискуват.
Много ни харесват партита, само за тях говорим, но вече ме е страх и се чудя дали да присъстваме. Sad

# 84
 Densi,по тази логика не трябва да излизаме от нас,а ако го правим да сме с маски.И моите се разболяха малко след това ,но в никакъв случй не съм си помислила ,че е от там ,а и дори да е от там ,няма как да не излизаме никъде.А при мен разболяването не е на едно ,а на повече деца .Но не мога да ги пазя постоянно.

# 85
Така е не отричам, просто споделям.

# 86
  • София
Ако не стане нещо съм там с един брой на 4 год и и едно в корема  Laughing
densi на нас нищо ни нямаше след празника, но той моя срамежливец стоя повече в детския кт може би там е нямало болни малчовци.

# 87
  • София
Радвам се, че се пише по този въпрос, понеже наистина не винаги се подразбира, че на събиране с деца, от какъвто и да е род, не се водят болни деца, нито е хубаво да има болни родители. Последния път не дойдохме, защото бяха с астматичен пристъп децата няколко дни преди това, а аз наистина нямам нито нерви, нито желание да се обяснявам, че астмата не е заразна. Както и да е - това си е моето решение и се радвам, че съм го взела предвид поста на Денси.

Денси, ако не си видяла болно дете или родител, недей да хвърляш обвинения. Няма нужда да знаеш името на потребителката, но поне бъди сигурна, че такава е имало на това събитие. Но ако не си имала точно такива наблюдения, изказването ти е твърде емоционално да обвиняваш, че там се е случило това - едва ли това е бил единствения ви контакт с хора през съответните няколко дни. Но иначе, като изключим повода ти, се радвам, че повдигаш темата и че и за в бъдеще ще има родители, които ще си останат вкъщи като нас, колкото и да им се ходи, ако не са здрави.

# 88
и ние сме там за сега. много ни хареса миналия път. Laughing

# 89
  • София
И ние ще дойдем.  Mr. Green

По повод казаното от Денси, само да споделя, че ние не сме били болни след празника, нито по-късно, а малката много обича да се вре сред децата, направо отива и си завира нослето там, дори при по-големите, в чиито игри не може да участва. Все пак и ние сме били предимно в детския кът, ако имало болен родител, не сме имали близък контакт.

Болни хора може да има във всеки по-голям търговски център, супера и т.н. Не можем да опазим децата от всичко, нито да ги държим все у дома. 

Вярвам, че никой няма да доведе на среща с деца своето, ако е болно.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт