51 ОУ в София, моля за мнения

• 124 734
  • 486
  •   1
Отговори
# 285
  • София
А кои ще са останалите г-жи на бъдещите първокласници!?ЕSME, знаеш ли нещо повече за тях?Тъй като няма опция за избор на учител,всяка информация ще е полезна.

# 286
  • софия
Г-жа Митракиева не се ли пенсионирва тази година? Поне когато започваше този си випукс, бяха обявили че това ще и е последния. Освен да са се освестили че тя им носи стабилност и авторитет все още!
Относно запитванията за поемащи тази година, мисля че Каменова е другото търсено име там! Знам , че е в надпревара (нейна си лична) с Митракиева.
За мен Делиева е човекът най-много заслужаващ си в 51 (от началния курс), но тя уви поема първи клас чак от 2015г.

# 287
Аз също много харесвам Каменова - и като човек, и като преподавател, и като педагог.

# 288
  • София
Алекс1,ти си ми писала за Каменова и ми харесва това,което прочетох,но искам да знам и за другите учителки,че не се знае какъв ще е късмета ни.

# 289
  • София
Г-жа Митракиева не се ли пенсионирва тази година? Поне когато започваше този си випукс, бяха обявили че това ще и е последния. Освен да са се освестили че тя им носи стабилност и авторитет все още!
Относно запитванията за поемащи тази година, мисля че Каменова е другото търсено име там! Знам , че е в надпревара (нейна си лична) с Митракиева.
За мен Делиева е човекът най-много заслужаващ си в 51 (от началния курс), но тя уви поема първи клас чак от 2015г.

Сигурно ли ще поеме първи клас през 2015
Сега кой клас води?

# 290
В момента 3-ти клас водят Коларова, Христова, Милушева и Делиева. Това означава, че 2015-та година те взимат 1-ви клас.

# 291
Здравейте, знае ли някой кои са четирите класни ръководители, които ще поемат първи клас за учебната 2014/2015? За Митракиева и Каменова разбрах, но кои са другите 2 и отзиви ако има някой  Praynig
Предварително благодаря!

# 292
запис - отново ми е в новия район

# 293
  • София
Здравейте, знае ли някой кои са четирите класни ръководители, които ще поемат първи клас за учебната 2014/2015? За Митракиева и Каменова разбрах, но кои са другите 2 и отзиви ако има някой  Praynig
Г-жите ще са:Митракиева,Николаева,Атанасова и Игнатова.

# 294
  • София
Николаева госпожата,която водеше занималнята ли е?

# 295
  • София
Водела е занималня,а последната година 4-ти клас.Имаш ли повече инфо за нея!?

# 296
  • София
Сина ми беше в друга група на занималня,но за госпожа Николаева имаше добри отзиви.Основно дисциплината беше на ниво ,а доколкото знам и домашните не са изоставали,познати родители чиито деца бяха при нея само хубави неща говореха.

# 297
  • София
slan4ogled, благодаря!  Hug

# 298
Сина ми беше в друга група на занималня,но за госпожа Николаева имаше добри отзиви.Основно дисциплината беше на ниво ,а доколкото знам и домашните не са изоставали,познати родители чиито деца бяха при нея само хубави неща говореха.

И аз съм чувала само добри отзиви за нея от родители. Всички бяха много доволни от занималнята и съжаляваха, когато я смениха.

# 299
  • София
А инфо за г-жа Игнатова?

Общи условия

Активация на акаунт