Бебеправене и секс с друг?

• 12 100
  • 140
  •   1
Отговори
# 15
Да, ситуацията наистина не е хипотетична. И както виждам за повечето е трудно да си представят, че може някога да попаднат в подобна роля. Но "животът е шарен". И аз не съм си представяла че мога да обичам двама мъже, ама ей на случи се. Може би трябваше да уточня, че г-н Любовника е първата ми голяма, истинска, неповторима, изгаряща и ...... любов. Тогава навремето обстоятелствата ни разделиха и чувствата останаха недоизживяни, а когато съдбата отново ни срещна вече не бяхме сами. Опитвали сме няколко пъти да прекратим отношенията си, да си останем само приятели, даже след като аз се омъжих не се бяхме виждали няколко години, но въпреки разстоянието и времето още при първата ни среща и всичко започна отначало.
Нямам съмнения кой искам да е бащата на децата ми. Щом съм избрала за кого от двамата да се омъжа.
Иначе идеята на Валентина за близнаците е интересна. Не бях се замисляла за тази възможност.

# 16
  • близо до Кресненското дефиле
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ти си черешка , ама на тортата! Joy Joy Joy

# 17
Ще прекратя отношенията. Поради технически причини. Няма да имам нужда от повече драми в живота си. Като сте си толкова тръпка, след 2 години като родиш и пооправиш фигурата, пак сте в играта.

П.С. Айде като сте толкоз моралистки някои от вас, да вземете да спрете да гледате сапунки в захлас, че там не са по- малки схеми Wink

# 18
  • Най-красивата страна
От два стола се пада на земята Crossing Arms

# 19
...
П.С. Айде като сте толкоз моралистки някои от вас, да вземете да спрете да гледате сапунки в захлас, че там не са по- малки схеми Wink

Въобще не става дума за морал, но пък и не можеш да ме убедиш, че най-нормалното нещо е всички да се пердашат успоредно с двама ...
А сапунките са последното нещо, което бих гледала  Mr. Green

# 20
Щом до сега не си си прекратила отношенията с този човек, няма и да го направиш
Особено след като прочетох и вторият ти пост )

# 21
  • София
Ха-ха, моногамен и морален=тъп гъз, по цял ден гледащ сериали newsm78 Интереснооо Thinking
Чалга културата все повече деформира ценностите в обществото, даже и на тези, които не слушат чалга.

# 22
...

Въобще не става дума за морал, но пък и не можеш да ме убедиш, че най-нормалното нещо е всички да се пердашат успоредно с двама ...
А сапунките са последното нещо, което бих гледала  Mr. Green

Хич не коментирах тебе ~човече Wink.
А не съм казала, че е нормално, само казах какво щях да направя, ако бях аз Simple Smile.

# 23
Няма значение, то 99% от писалите в тази тема минават в графа моралистки  Mr. Green

# 24
Ако наистина изпитвам силни чувства към някого, то не бих останала и за миг с друг.
Най-малкото, ще се опитам да разбера, дали някога въобще мога да бъда заедно с този, към който изпитвам тази изпепеляваща любов.
Ако няма никаква реална възможност да съм с този човек, ще продължа живота си без него.
Ако има възможност - ще се откажа от всичко, което имам до сега, за да бъдем заедно.
Не виждам логично обяснение да имам съпруг, че и деца да правя, а да мисля и да се измъчвам по друг...

# 25
Ти верно си черешка. На тортата на наглостта.

# 26
Само аз ли виждам прекалено много протичворечия?

... г-н Любовника е първата ми голяма, истинска, неповторима, изгаряща и ...... любов.

Нямам съмнения кой искам да е бащата на децата ми.  

А, и как така го реши това и то без никакви съмнения и колебания?

И това:
Тогава навремето обстоятелствата ни разделиха и чувствата останаха недоизживяни, а когато съдбата отново ни срещна вече не бяхме сами.

Щом съм избрала за кого от двамата да се омъжа.

Аз от прочетеното не останах с впечатлението, че си избирала между двамата, а по-скоро, че си нямала  вече избор.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 07:29 от Ulia

# 27
  • Няма такава държава!
Щом имаш толкова акъл да се забъркаш в подобна каша, то ще намериш достатъчно и да се измъкнеш от ситуацията.
А като си толкова влюбена и в двамата, какво значение има кой ще бъде бащата? Спирай противзачатъчните и който превари - това е. Душица!  Heart Eyes

# 28
а когато съдбата отново ни срещна вече не бяхме сами.

Нямам съмнения кой искам да е бащата на децата ми. Щом съм избрала за кого от двамата да се омъжа.

Противоречие.

# 29
Пълни тинтири, черешка, вишничка, пак некой ви пързаля анонимно.
Дори съм склонна да помисля, че е МЪЖ.
Пък вие се вържете на фльонгички , че и във виртуални битки влизате.

Общи условия

Активация на акаунт