Цветолечението на д-р Бах- 3

• 68 564
  • 816
  •   1
Отговори
# 225
  • ул. "Мечтание"
И според мен няма място за паника! Грип като всеки друг!  Peace

# 226
аз за това се сещам в момета........ако някой има какво да допълни
Изчерпала си темата!  Hug И най-вече - по-малко телевизия и статиим, промиващи мозъка! Спокойствието и здравия разум са тези, които могат да помогнат...

# 227
Благодаря ви, момичета!
Много добре съзнавам, че цялата работа е изкуствено създадена, но за съжаление паниката ме обхвана и мен. До преди няколко месеца моето дете не беше боледувало никога, но го хвана ентеровирус и аз заради липсата на опит бях супер неадекватна и се стигна до болница. Оттогава страхът от болести е постоянен, въпреки че успявам на моменти да ги изтикам дълбоко и забравям за известен период. Искам обаче да се излекувам завинаги.

КОНСКИ КЕСТЕН- за да спреш да мислиш само за този грип и мислите ти да не ти дават покой

Sweet Chestnut ли е това?

# 228
КОНСКИ КЕСТЕН- за да спреш да мислиш само за този грип и мислите ти да не ти дават покой
Sweet Chestnut ли е това?

White Chestnut е това  Mr. Green
№35

# 229
  • у дома
Всички деца са така - до 2 години всички майки се хвалят, че децата им изобщо не са боледували и изведнъж хоп вирус след вирус.
И майките изпадаме в паника..

А  най-важното е да сме спокойни и да реагираме хладнокръвно - такова поведение би помогнало много на децата ни.  Peace

За това си струва да инвестираме в собственото си спокойствие - било то с Бахови капки, хомеопатия, бойкот на телевизор, новини и манипулации.

# 230
В момента пием Walnut - превантивно, заради епидемията от СГ, Olive за укрепване и Crab apple

# 231
Момичета, трябва ми съвет. От около седмица ме обзема все по-голям страх от зараза със свински грип. Колкото и да се опитвам да мисля позитивно и реалистично, нищо не помага... Страхът е свързан най-вече с детето ми. Днес трябваше да започне за първи ден да ходи на градина, но снощи реших да отложа този момент ... незнайно докога. Страхът е панически, само като си помисля и започвам да треперя. Искам да си направя комбинация, но не съм много сигурна какво да включа? Надявам се да ми помогнете!
Мина не се притеснявай за свинския грип,нема такова животно Wink прочети повече тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=434037.msg12988939#msg12988939

# 232
Момичета, трябва ми съвет. От около седмица ме обзема все по-голям страх от зараза със свински грип. Колкото и да се опитвам да мисля позитивно и реалистично, нищо не помага... Страхът е свързан най-вече с детето ми. Днес трябваше да започне за първи ден да ходи на градина, но снощи реших да отложа този момент ... незнайно докога. Страхът е панически, само като си помисля и започвам да треперя. Искам да си направя комбинация, но не съм много сигурна какво да включа? Надявам се да ми помогнете!
Мина не се притеснявай за свинския грип,нема такова животно Wink прочети повече тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=434037.msg12988939#msg12988939
Mimulus и позитивни мисли.

# 233
дайте, моля, някакъв акъл за непоносимост към шум.
при шум се поражда яд, сърцебиене и избива на плач.

благодарна съм за всякакви идеи  Hug

# 234
дайте, моля, някакъв акъл за непоносимост към шум.
при шум се поражда яд, сърцебиене и избива на плач.

благодарна съм за всякакви идеи  Hug

първото нещо, което ми дойде на ум, е че това са много характерни симптоми на Phosphor  в хомеопатията.

от какъв шум? Рязък, като звън или говор, музика, слаб шум?

Аз бих препоръчала Aspen, Holy i Impatiens. Може би и Rock Rose. За дете или за възрастен астава въпрос? Дай малко повече информация

# 235
На първо място - Rock rose - трябва да се успокоиш, за да си направиш комбинацията.

esme, за непоносимост към шум се предписва Mimulus.

# 236
от какъв шум? Рязък, като звън или говор, музика, слаб шум?

Аз бих препоръчала Aspen, Holy i Impatiens. Може би и Rock Rose. За дете или за възрастен астава въпрос? Дай малко повече информация

monda , мерси за идеите!
за всякакъв шум става въпрос, за възрастен човек.

благодаря и на Amitola, за :
ЧУВСТВИТЕЛНОСТ към шум - (09) Clematis, (20) Mimulus, (34) Water Violet, (18) Impatiens

отвращение към / спокойствието нарушено от ШУМ - (34) Water Violet, (09) Clematis, (20) Mimulus, (33) Walnut

не търпи / раздразнен от  -  (03) Beech, (18) Impatiens, (38) Willow

На първо място - Rock rose - трябва да се успокоиш, за да си направиш комбинацията.

за непоносимост към шум се предписва Mimulus.

honey13 ,   bouquet

благодаря ви много, безценни сте!  Heart Eyes

# 237
  • Sofia
здравейте,
от няколко места ми бяха препоръчани цветните есенции на д-р Бах
затова с интерес се записвам в темата ви, надявайки се на топлото ви посрещане  Hug

# 238
http://www.ultimatecure.net/bg/cvetoterapiiata_na_d-r_bah/diagnostika.html

полезно линкче  Wink

добре дошло, vihrogonche

усмихнат уикенд на всички!  Hug

# 239
vihrogonche  Hug

Познавате ли  това
много ми прилича на Бах с вариации  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт