за детска кухня "Ян Бибиян"

• 37 107
  • 88
  •   1
Отговори
# 45
Обясниха ми, че готвели в два казана. Ние явно сме от другия, понеже на нашето му няма нищо.

Да, вече съм сигурна, че имат голям проблем с контрола на храната в различните партиди, точно както обясни Вики по-назад в темата.

Аз предлагам да им пишем, да ги скъсаме от имейли, от телефонните разговори и без това следа не остава.

Ninia, според мен искат акта за раждане, за да са сигурни, че детето има необходимата възраст 10 навършени месеца. В държавната кухня също ми го искаха. Това е единственото логично обяснение за мен, макар че те може да имат и нещо друго предвид. Във всеки случай не пречи да ги попиташ.  Peace

# 46
Понеже ние през седмицата сме на държавна кухня, поръчвам от "Ян Бибиян" за събота и по празници. Затова не мога да коментирам днешната случка с прокисналото основно ядене, но мога да кажа за съботното основно, по повод коментара на Валентина. В събота основното ядене се водеше "заек добруджанска яхния", дано не се лъжа. Нашето си беше съвсем наред, доста вкусно всъщност и детето си го изяде с кеф.

Не знам дали ви направи впечатление, но основното ядене от събота също имаше мирис на веднъж ядено, т.е. на повръщано и не го дадох, но ...............

Явно вашето е било от така наречения друг казан  Wink Иначе и моята приятелка се оплака, че миналата седмица имало развалено ястие.
Като се замисля не мога да си обясня как едно ядене е вкиснало, а друго не. Обяснението от сорта, че "готвили били в два казана и в единия били сложили вкиснати домати и затова" нещо не ми допадна. Според мен след като сготвят и ако остане някаква част я замразяват. И следващия път, когато готвят от същото просто си размразяват от предния път. И ако нещо в процеса замразяване-съхранение-размразяване не е наред ето ви вкиснало ядене!

# 47
Здравейте на всички и най-вече на Виктория Дашева!

Аз съм от тези, които не си мълчат и не преглъщат. За три месеца, откакто ползвам услугите на кухня "Ян Бибиян", съм повече доволна, отколкото не съм....Но определено това, което ми е направило лошо впечатление, редом с хубавите впечатления, не съм го спестила във вече два e-mail-а на адрес: info@yanbibiyan.net .
Тук имам по-скоро въпрос към Виктория Дашева - дали това е адреса, на който тя е пращала писмата си и ако е този, дали е сигурна, че изпълнителният директор на фирмата прочита написаното. Защото, ако е така, както тя твърди, се успокоявам, че информацията достига до когото трябва, тъй като си мислех, че може би никой не обръща внимание на писмата ми!

С уважение: Мария

# 48
  • София
Има ли някой обезщетен по някакъв начин заради основното ястие в понеделник?

# 49
  • София
Има ли някой обезщетен по някакъв начин заради основното ястие в понеделник?
На мен не ми е ясно как ще ме компенсират, при положение, че съм платила за цялата седмица. Обаче в понеделник ще им напомня, преди да платя!

# 50
  • София
Ами аз днес предупредих жената в пункта, че от Ян Бибиян ми дължат едно основно, тя обеща, че утре ще предаде на куриера им. Ние тази седмица по изключение сме на кухня, от другата си тръгва на градина.

# 51
  • София
Е добре - а как се изчислява цената на основното, при положение, че плащам 27 лв. за цяла седмица  newsm78

# 52
  • София
Аз не искам парите, искам едно основно ястие допълнително.  Peace

# 53
  • София
Аз не искам парите, искам едно основно ястие допълнително.  Peace
Аха, то по-добре така с допълнителното. Иначе не виждам как ще стане... Все едно вместо 27 лв да им дам 25,50, което е тъпо.

# 54
  • София
А, не, далеч не съм за парите, наистина си искаме манджата.  Laughing Ще ви пиша тези дни какво е станало с компенсацията.

# 55
  • София
Обикновено като обезщетяват за едно ядене, не плащаш за цял храноден.

# 56
Здравейте на всички,
аз не съм записала кухня за тази седмица, а миналата ползвах само в понеделник и вторник. Повярвах на г-на, с когото кореспондирах и смятах, че нещата ще тръгнат на добре, освен това доста време никой не беше писал в този форум и аз се успокоих. Реших да не взимам кухня, защото когато сготвя, малката иска да яде от нашата храна, а "ЯН БИБИЯН"-а отива на боклука, колкото и вкусно да е. Винаги ми е било по-спокойно, когато знам, че детето има сигурна храна, аз съм начинаеща в готвенето и се страхувам дали ще се справя с манджите на малката. Опитах и видях, че мога да се справям, колкото и страшно да ми изглежда:)Simple SmileSimple Smile
Много съжалявам, че отново продължават проблемите, съпричастна съм и непрекъснато следя този форум, както и комуникирам с майките навън.
Момичета, адреса, на който съм писала е точно този, обявен е в седмичното меню на кухнята, има го и в сайта им. Не мога да съм сигурна дали човека, който чета кореспонденцията е собственикът. Какъвто ми се е представил, такъв го споменавам. Аз съм публикувала дословно отговора му. Само телефона, който ми е оставил не съм написала, но ако се налага ще го напиша, мисля че няма да има нищо против, при положение, че обявения дава постоянно заето или никой не отговаря.
Недопустимо е да разчиташ, че детето ти има какво да яде, и когато дойде време за това, да установиш, че храната мирише на повръщано. Да си пред дилема дали да го поднесеш или направо да го хвърлиш в канала, да се чудиш дали си в ред или вече си тотално изкукал и всичко ти намирисва.
Проблема с касовите бележки също не е за подценяване.
Радвам се, че има такива, които НЯМА ДА МЪЛЧАТ, нека да са повече и за всякакви въпроси да си търсим правата.

# 57
А пък относно компенсацията, мисля че не може вечно с това да се изплъзват. Първият път, когато бях компенсирана, а именно безплатна храна за един от дните, бях очарована, много добро впечатление ми направиха, но вече не ми минава някак си.
То по-добре да има компенсации, та да не остава храна, която да ползват за следващото ястие хахаха

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 15:50 от viketo

# 58
  • София
Тази сутрин ни компенсираха за развалената порция от миналата седмица. За мое съжаление компенсацията беше под форма на по-малка седмична такса (23 лв, вместо 27 лв), а не на храна.

# 59
  • София
Тази сутрин ни компенсираха за развалената порция от миналата седмица. За мое съжаление компенсацията беше под форма на по-малка седмична такса (23 лв, вместо 27 лв), а не на храна.

Е, хубаво де. С тия 4 лева отиди и му купи на детето плодове. Едва ли готвят храна за компенсации - пази, Боже!

Общи условия

Активация на акаунт