за детска кухня "Ян Бибиян"

• 37 104
  • 88
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И на мен днес ми върнаха парите за един ден.

# 61
  • София
Тази сутрин ни компенсираха за развалената порция от миналата седмица. За мое съжаление компенсацията беше под форма на по-малка седмична такса (23 лв, вместо 27 лв), а не на храна.
Е, хубаво де. С тия 4 лева отиди и му купи на детето плодове. Едва ли готвят храна за компенсации - пази, Боже!
Аз никакъв проблем нямам, а плодове детето яде всеки ден! Просто останах от предните постове с впечатление, че компенсирали с храна  Peace

# 62
В тази детска кухня слагат л сол в храната?

# 63
  • София
В тази детска кухня слагат л сол в храната?
Има сол, да. Определено не е солено, но не е и безвкусно.

# 64
  • София
Тази сутрин ни компенсираха за развалената порция от миналата седмица. За мое съжаление компенсацията беше под форма на по-малка седмична такса (23 лв, вместо 27 лв), а не на храна.
Е, хубаво де. С тия 4 лева отиди и му купи на детето плодове. Едва ли готвят храна за компенсации - пази, Боже!
Аз никакъв проблем нямам, а плодове детето яде всеки ден! Просто останах от предните постове с впечатление, че компенсирали с храна  Peace

Ами освен моя пост, където ви казвах как са ме обезщетявали сега мен и други майки които познавам, всички останали постове бяха пожелателни. Не прочетох никъде че някой някъде са го обезщетявали с допълнително ядене. Това между другото е по-добрият вариант - цената на едно ядене е по-евтино от цената за цял храноден, така че при всички случаи си на далавера, ако можеш така да го приемеш след причиненото неудобство.

# 65
Това, че никой не е писал много време ме навежда на мисълта, че всичко с кухнята е наред! Браво!!!

# 66
  • София
Това, че никой не е писал много време ме навежда на мисълта, че всичко с кухнята е наред! Браво!!!
Не си ли чувала за затишие пред буря  Wink Майтапче - всичко е наред с кухнята в последно време - да чукна на дърво!!!

# 67
На мен коро ми се случи да ми донесат голяма порция без десерт за деца от 3 до 7 год. Обаждам се аз по телефона, при което чак ми спорят, че не са ми донесли такава храна...абе ужас! Компенсираха ме, но за мен голяма файда няма. Аз съм със злоядо дете и съм си направила някаква сметка- това, с което ме компенсираха тя само го опита. И най- лошото беше, че чак се разправят  #2gunfire

# 68
то за това май трябва всичко да се проверява на место, защото после върви доказвай, че нямаш сестра   Rolling Eyes

# 69
Аз я взимах една седмица, моят син нищо не хапна, дори и десертите. Огретените им миришат на скиснало, може би заради киселото мляко или не знам и само както ги помиришеше завърташе глава. Храната е много мазна, купичките едвам се измиваха.

zdr tova 4e va6eto dete ne e qlo nezna4i 4e hranata e gadna moito neiska da qde nito 1 kuhnq

здр това че вашето дете не е яло не значи че храната е гадна мойто не иска да яде нито 1 кухня

Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 17:17 от Vivi

# 70
Има ли някой обезщетен по някакъв начин заради основното ястие в понеделник?
На мен не ми е ясно как ще ме компенсират, при положение, че съм платила за цялата седмица. Обаче в понеделник ще им напомня, преди да платя!
AMI prosto ako pla6ta6 da sabota 6te dade6 pari do petak i 6te si ima6 kompensaciqta

AMИ просто ако плащаш да събота ще дадеш пари до петък и ще си имаш компенсация

Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 17:30 от Vivi

# 71
Въпреки, че ходим на държавна ДК позачетох се в темата ви и откривам, че вашите менюта са прекалено екзотични, в нашата дк няма такива неща като риба, пуешко, агнешко, патешко, та въпроса ми е децата ядат ли тези меса?При нас най-много да има пилешко и свинско, телешко много рядко и то в комбинация със стерилизиран грах. SickГледам и че откъм десерти имате по-голям избор, при нас все нишестени кремове въртят.

# 72
  • София
Да, ядат ги тези меса.

# 73
   Има ли някой да е пробвал вариант 1 и вариант 2 на менюто за деца  3-7 год. Каква е разликата и кое се харесва повече ?

# 74
В какъв смисъл питаш каква е разликата? Просто са различни менюта, с цел разнообразие и по-голям избор за клиентите. Например, днешното меню във вариант 1 е: супа топчета, огретен от картофи и печена ябълка, а вариант 2 е: супа от спанак и сирене, заек по ловджийски и макарони на фурна. Кое на кого ще се хареса повече е абсолютно индивидуално. Цената на двата варианта е еднаква.
Всъщност няма гаранция дали човек по принцип ще хареса храната на "Ян Бибиян". Моята дъщеря като цяло я харесва, но не всичко. Имало е случаи много да й хареса нещо, както и никак да не й хареса друго.  

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 11:54 от Little wingels

Общи условия

Активация на акаунт