за детска кухня "Ян Бибиян"

• 37 104
  • 88
  •   1
Отговори
# 75
  Little wingels,имах впредвид разликата в грамажа   ли е,дали едното не е все пак във вид(пасирано,по-ситно нарязано и т.н.)подходящ за по-малки(3-4год.),които отскоро са на тази стъпка меню,дали 2 не е адаптирано за по-големите от тази възрастова група(6-7год.).  Благодаря все пак,че отдели време, за да споделиш .Иначе и аз прилежно си прочетох менютата и естествено като отпадне всичко друго като въпрос е  да избера само по вкусът на този,който ще го консумира!  Пуснах въпроса ,защото ми трябваше спешно инфо. , а офисът им бе затворен!Лично се обадих днес и ми обясниха подробности!

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 13:20 от Roo Roo

# 76
Здравейте и от мен.
Ето моето впечатление:
от няколко дни ми носят храна в къщи.
Доставчика идва сутрин и храната е студена.
Абсолютно всички храни,които получих за няколко дни са или с брашно или с ориз, или нишесте.
По телефона не ми отговориха на въпроса колко грама е месото в порция.
Като цяло не съм недоволна,но брашното и солта в детската кухня не е препоръчителна.
Месото трябва да бъде между 10-30 грама, а те не знаят колко е.
Солта пък е напълно забранена.
Нямам против да нарушават тези забрани,но това брашно във всяка порция ме отказва от тази кухня.

# 77
Ако четат, качествето не е същото! Дано се поправят...

# 78
Искам и аз да изкажа мнението си за тази кухня - дано по-малко мами се почувстват излъгани като мен. Преди време взех за 11-месечната ми дъщеря обикновено меню, едноседмичен пакет. Абсолютно всичко отиде на боклука. Този месец пуснаха ваучери в Grabo за ВИП меню и реших отново да пробвам - хем дъщеря ми е по-голяма (на 13 месеца), хем като е ВИП менюто, което на редовна цена пише, че е 6,50 лв, очаквах да е вкусно и качествено. Само че не забелязвам никаква разлика с обикновеното меню - нито на вид, нито на вкус храните стават за консумация. Отново всичко отива на боклука. Лазанята с доматен сос беше всъщност кус-кус с доматен сос, а между вчерашните 'Супа от токачка' и 'Картофи и моркови с бял сос и сирене' нямаше разлика нито на вид, нито на вкус - от този копър който слагат, преобладаващия вкус е един и същ  Sick Да не говорим, че картофите бяха твърди и 'тропкаха' в паничката. Всичко прилича на желе от брашното, което слагат за сгъстяване. За десертите какво да кажа..... Между Малеби и Кисел няма разлика - отвратителен вкус на застояла вода, а не на мляко или компот, както пише! А като преседи 1 ден в хладилника се превръща в отвратителна слуз! Менюто при четене звучи апетитно, но е наистина отвратително, хвърлих си парите на вятъра и това е  Sad А исках да имам повече време за разходки с детето, вместо да готвя, но за друг път ще знам и ще се организирам, вместо да чакам на разни псевдо технолози и готвачи да се погрижат вместо мен за храненето на детето, макар и срещу заплащане. Да не говорим за безумната доставка в 7.30ч сутринта на студена храна за обяд - оставям го без коментар.... Който се излъже веднъж, не вярвам да повтори, и не се лъжете от това ВИП меню - пълна измама!

# 79
  • Пловдив
Аз два пъти поръвам безмлечната им кухня. Не е зле като цяло. Първия път обаче бяха прекалили със солта. Но все още нямам база за сравнение, понеже от други кухни не съм взимала

# 80
Най-скапаната кухня! От 4 г. ползвам най-различни кухни в София, но тази на Ян бибиян е без коментар... преди слагаха прекалено много подправки, сега ги понамалиха... откривала съм няколко пъти косми, но това което извади дъщеря ми от супата им онзи ден беше направо ПОТРЕСАВАЩО!!! - 8 СМ. ЧЕРВЕНА КОРДА - ТВЪРДА И НЕПРОКЪСВАЕМА! От четка ли беше, от какво ли, незнам....Можеше да се стигне до задавяне и още по-лошо- забиване в червата, абе не ми се мисли.... ами ако беше малко бебе..... Естествено, веднага подадох сигнал в Агенцията по безопасност на храните... предстои им ревизия и проверка! Нещастници! На такива мърлячи не лиценза трябва да им отнемат, ами направо са за затвора! Тук става въпрос за храна за БЕБЕТА И ДЕЦА! А не за прасета! Без коментар!

# 81
Здравейте,

Имам дъщеричка на почти 11 месеца и първата кухня, на която се спрях е "Ян Бибиян", тъй като ме грабнаха със сайта си и информацията, която дават за храната, че се приготвя със сребърна вода, че са единствените, които така прилежно машинно опаковат храната и т.н. Моите впечетления от кухнята не са добри, въобще даже. Поръчахме за цяла седмица. Нещото което ми направи впечетления на първо време е че всеки ден храната мерише по един и същи начин независимо дали е зеле, спанак или пилешка супа. Един от дните десертът беше грис с мляко, което беше пълно с боклучета. Днес беше последният ден от седмицата и за обяд имаше зеле със заешко мисля. Дъщеричката ми първо много му се мръщеше. Едвам изяде половината. След което я сложих обедния си съН. Влязох в стаята, защото чух странни звучи и плач. Беше повърнала всичко, което беше изяла. В никакъв случай няма да поръчам отново от тази кухня. Сега се спрях на "Българче" и ще видим от другата седмица. Иначе много хвалят "Хербебе", но готвят с много сол и не съм съгласна изцяло с продуктите и подправките, които добавят. Надявам се да съм била от помощ на бъдещи майки, които се чудят на каква кухня да се спрат

# 82
Здравейте, мами.
Темата не е барвана от месец януари, да смятам ли, че кухнята е поела в положителна насока.
Надявам се да получа някакви отзиви.

# 83
  • Пловдив
Ми аз пробвах други, но тази май най ни допада.

# 84
От една седмица и аз взимам от тази ДК и до сега не е имало издънки от тяхна страна. Много вкусно и разнообразно меню в сравнение с ДК, от която взимах преди.
Като чета коментарите ви се чудя защо не готвите вие на децата си като имате толкова претенции?!

# 85
От една седмица и аз взимам от тази ДК и до сега не е имало издънки от тяхна страна. Много вкусно и разнообразно меню в сравнение с ДК, от която взимах преди.
Като чета коментарите ви се чудя защо не готвите вие на децата си като имате толкова претенции?!
Ооо, от цяла седмица ли взимаш.... ами това е много време.... ами не си готвиме сами, за да не фалират детските кухни... а като намериш някой гнусен косъм или метална корда или пък кой знае какъв друг боклук, каквито аз намерих в манджа "Ян бибиян", го дай на детето ти да го изяде, пък после говори кой има претенции и кой не!

# 86
Не пиша в темата, за да се заяждам! Тук прочетох само негативни коментари и не ми се вярва, че става въпрос за тази ДК... Не бъдете толкова злобни! Знаете, че като не ви харесва готвеното от детските кухни най-добрия вариант е да си приготвяте храната вкъщи!

# 87
  • София
Не пиша в темата, за да се заяждам! Тук прочетох само негативни коментари и не ми се вярва, че става въпрос за тази ДК... Не бъдете толкова злобни! Знаете, че като не ви харесва готвеното от детските кухни най-добрия вариант е да си приготвяте храната вкъщи!

Ти обърна ли внимание, че хората не се оплакват толкова от лошо готвене (щото готвеното е/беше даже много вкусно), ами от бонусите, които идват с готвеното?!? Ако в ресторант ти сервират корда, как ще реагираш? С не-излизане по ресторанти цял живот ли?

Прочела си САМО негативни коментари и не вярваш, че става въпрос за ТАЗИ детска кухня, но пък генерализираш ВСИЧКИ детски кухни, за да избере човек да си готви вкъщи?

# 88
Здравейте, момичета. На нас сега ни предстои да се записваме на кухня. От няколко места ми препоръчаха Ян Бибиян. Сега като чета какво сте писали във времето и започвам да се колебая. Но гледам, че от доста време не сте писали тук. Това мога ли да го приема като факт, че вече всичко е наред с тази кухня?

Общи условия

Активация на акаунт