Отдавна не съм писала в темата , но гледам да хвърлям по някое око редовно за да съм в час какво правят наборчетата на моя Дени.
Той е добре, основно се кърмим, сутрин към 9 пие сокче, а след обяд хапва и по малко плодово пюренце. На последната консултация беше 7600 гр - дебелее си детето
През деня спинка по 3-4 пъти за по час- час и половина. Като дойде време за спане и става мнооого нервен, реве с цяло гърло. Едвам го приспивам, защото неиска и да погледа биберонка затова почти всеки път прибягваме към цицката. Изключение са случаите когато се сети да си засмуче пръстлето. Незнам как ще я караме за напред с това заспиване
Нощем още се буди към 3 и после обикновенно става към 8 , но и това не се знае докога ще е така. Иначе обича да стои седнал ако някой го прикрепя и най-харесва пеещи плюшени играчки, както и някои гумени,които не си ги искарва от устата. Винаги е център на внимание и сам почти не стои, което не ми позволява да се занимавам с нищо друго освен с него.
Виждам че повечето мами са започнали със захранването и много се радавам че бебоците папкат и растат здравички и ситички. На поразболелите се желая бързо оздравяване
И накрая искам да попитам как се прибавят кашите към менюто и как се приготвят.

Вече хапва плодови пюренца по 50 мл. м/у храненията в 3-6 и малко сок сутрин ((но него не го обича много много) От четвъртък започнах захранването с картофено пюре и засега върви добре. ще видим другите зеленчуци как ще ги приеме. На пет месеца е 6 650 кг., 64 см. и е много много жилава.Вече може да сяда и да стои стабилно права ( с подкрепа разбира се) Докторката само и се чуди
Общо взето си е много послешно детето с малки изключения де
Това е от нас и ще се опитам вече по често да сядам. Обещавам
Но не само заради това де. Колкото по-късно, по-добре за него! 

Започнах с пасирано картофче смесено с кърма като го приготвих доста рядко и й хареса от първия ден. На втория ден й дадох 5-6 лъжички и като спрях тя така ревна
. Най-добре спи в къщи.
. Свекърва ми иска да го взима вечер и да ни го връща към 6 сутринта, за да го отучим ... ама на мен ми се свиди 
Дендринка щеше така да захранва и да питам дали още някой така е решил? За Айла четох, че така е захранила близначките, предполагам и Елито по същия начин, ама тя не се е появявала скоро да си каже.