Септември'09 - 49 - Нека Бог е с нас и с бебчетата ни!

• 22 407
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Каката е на АБ от днес и не трябва да се доближава до бебето, а милата само иска да го гледа и пипа. Как ще го опазим незнам ooooh!
Ние бяхме изолирали Божидар в майка, че нали беше болен и на АБ точно, когато ни изписаха. Грешка беше май, отношението му към бебето сякаш се промени, не го искаше като си дойде, казваше,че е лошо, все го дърпахме в другата стая и се чувстваше излишен, сякаш. Много ми беше мъчно, дано при вас се развият по-блягоприятно нещата   Peace

# 616
Честито нови мами!

Цвета и аз имам същия проблем с обличането. Според мен трябва да го обличаш така както са го обличали в болницата или да преценяваш температурата според таткото.  Има значение колко ти е топла стаята.
На мен другия ми проблем е температурата на АМ и на водата за къпане. Аз издържам много на жега, горещото мляко ми се струва със съвсем нормална температура  и себе си къпя с почти вряла вода Laughing Все ме е страх да не изгоря бебока.

# 617
Здравейте, сладурани!!!
Цвета много се радвам че вече сте си в къщи!!!
Много ми е интересно как разбирате че бебто иска и другара гърда? Моя от време на време пуска гърдата и аз пак му я подавам...като стисна има още мляко и за това го мъча с едната. Втълпила съм си че не ми е гъста кърмата и днеска изпих една чаша от чая на хип пък да видим. Млакия иска да яде на всеки час, давам му водичка, пие, но пак е гладен.
Цвета аз първата седмица го претоплих мойто мъниче, защото го обличах с боди с дълъг ръкав и гащеризонче. Сега си купих часовник с термометър за стая и ако е под 38 му слагам гащеризонче, ако ли не си го оставям по боди с къс ръкав и честичко пипам нослето.

Да ви кажа колко съм възмутена. До сега ползвахме памперси на Памперс, ужасен найлон, направо лошо ми става, как ли му запарваха на сладура. Сега купихме Пъфис, по мекички са и не са толкова запарващи, но днеска легнахме да спим с Явор и за 2 часа бяха пропуснали и целия беше мокър.

По повод бързото раждане, тъй като и моето се води такова, през последния месец му говорих на малкия като дойде времето да рита с краченца и да се избутва навън  Joy . И в деня на раждането му говорих през цялото време и го галих през коремчето и наистина като започнаха напъните нашия сладур започна да рита. Слуша майка си сладура!  Party

Честито на всички нови мами!!!!

# 618
Сега си купих часовник с термометър за стая и ако е под 38 му слагам гащеризонче, ако ли не си го оставям по боди с къс ръкав и честичко пипам нослето.

Аз ли нещо не схващам??? Как така 38? Става въпрос за стайна температура 38 градуса ли?????? Аз не мисля, че това е нормална температура. У нас е 23 и си ходим по къс ръкав. Ако сега трябва да обличам новородено, просто бих сложила тънко дълго ръкавче, чорапчета тънки на крачетата и ританки да речем. И може би да го завия с леко одеалце или пелена...

# 619
  • София; Дружбето
Мисля, че е искала да напише 28 Simple Smile В нас е 28 и сега е с боди с къс ръкав и поларено гащеризонче отгоре. Завит е с одеалче, тъничко. Мисля, че му е добре, защото аз съм с анцунг и тениска и ми е хладно Rolling Eyes Ма тя и Миша е с долнище, чорапи, потиче и тениска. Абе бебегледането си е сложна работа Laughing

# 620
Лелеее как не умирате от жега???? Simple Smile
Ние зимата в къщи на 23-24 градуса сме по тениски Simple Smile Евентуално аз да наметна нещо по-плътно, но Ина и таткото са по тениски Simple Smile Ама болно дте не съм гледала. Ина ми е била все голичка, и като изляза на разходка, винаги се намира някоя мама или най-вече баба по градинките да се тюхка и вайка как може такова малко дете, пък голичко Simple Smile Голичко, ама здравичко, а на другите майките им - доктори станали, все АБ обсъждат Simple Smile
То и детето си казва де, няма строго правило за това как да бъде облечено детето при дадена температура Simple Smile
P.S. Цвета, това ли е малкият Габи Simple Smile Да ти е жив и здрав!!!!!   bouquet

# 621
28 имах впредвид  Blush

# 622
Peace пак топло (по мойте критерии), ама бива Wink сладури Simple Smile не ви познавам, ама не знам що, много ви се радвам Simple Smile

# 623
Здравейте момичета и от мен. Изписаха ни преди 2 дни, за жалост стояхме в болницата 8 дни /сториха ми се 80 Tired/, но чак сега успявам да намеря време да Ви пиша.
Ние с Алек сме добре - кърмим се и се борим с коликите  Peace. Ще се опитам да сложа негови снимки в албумчето  Heart Eyes

# 624
Peace пак топло (по мойте критерии), ама бива Wink сладури Simple Smile не ви познавам, ама не знам що, много ви се радвам Simple Smile
И на мен ми се струва много 28градуса!В стаята на баткото ни зимата е 22и на него все му е горещо!Като бебе сме го къпали на 25,а нормално в стаята през деня е било не -повече от 23градуса!Резултата-НЕ БОЛЕДУВА!Аз по принцип съм зиморничава,но мъжа ми не е и научи и детето!Сега бебето живот и здраве пак на такива температури ще го гледаме!!!

Днес ми се губят Ксантипа и Бебешоци!!! Rolling EyesДано ни зарадват! Grinning
Кери,добре дошла,мила!!! Hug

# 625
  • София; Дружбето
Ми то е 28 на отворен прозорец. Иначе каката е гледана със същите дрешки облечена зимата на 22. Но, нали сме след болница и ме е шубе да го разхвърлям веднага. Там са го държали на нагревател на 37 градува облечен с блузка и ританки и завит с одеало и мисля полека да го разсъбличам, не веднага. Мисля да си го държа по боди с дълъг ръкав и ританки другата седмица вече
Момичета, Миша не ми е карала жълтеница, а тоя само спи. Едвам успявам да го събудя да посуче, къде суче къде спи, щипя, двигам нагоре, всички трикове използвах, обаде заспа и ни приема ни предава Crazy Колко време държи тая гад  newsm78

# 626
И на мен ми се струва много, но проблема при нас е че апартамента,в който живеем е изцяло южен със стена цялата в големи прозорци, започрат 20 см над пода до горе и няма бягане от жегата. Представете си какво ми е било с големия шкембак в жегориите юли.. Whistling

# 627

Момичета, Миша не ми е карала жълтеница, а тоя само спи. Едвам успявам да го събудя да посуче, къде суче къде спи, щипя, двигам нагоре, всички трикове използвах, обаде заспа и ни приема ни предава Crazy Колко време държи тая гад  newsm78
Спокойно и ние сме така Peace.Сега й хванах цаката-като ми заспи на гърдата я преобувам и после пак се дохранваме.За сега има ефект,имаче с нищо не можех да я събудя.

Абе хора какви са тези температури Crazy.Ние в къщи на 25-26 градуса ходим голи.

# 628

Спокойно и ние сме така Peace.Сега й хванах цаката-като ми заспи на гърдата я преобувам и после пак се дохранваме.За сега има ефект,имаче с нищо не можех да я събудя.

Абе хора какви са тези температури Crazy.Ние в къщи на 25-26 градуса ходим голи.

И ние сме така, да не говорим, че спи по 7 часа и няма събуждане. Аз знам, че докато спи спокойно - расте и изобщо не се съобразявам с правилата на кърменето да я събуждам. Ти представяш ли си теб да те събудят така - да те ощипят, да те вдигнат нагоре и да ти раздрусат главата  Rolling Eyes Close Close Сещай се какво ще се случи на тоя дето ме буди  fight  fight  fight

За обличането - камизолка и боди и идея нямам каква е стайната температура ама често проветрявам.

# 629
  • София; Дружбето
Ние сме на 6-я с южно изложение. Лятото е мор, нямя спасение. Да свиква.
Абе и аз мисля да не го будя, като мине жълтеницата ще си навакса с папането

Общи условия

Активация на акаунт