Перла-"Щастието не зависи от географската ширина"-18

• 56 361
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • "Перла"
По повод оглупяването на филма  абсолютно сте прави.Дори преди време тук се бъзикахме с една от сериите. Mr. Green

Аз като изпусна някоя серия и после във vbox,само превъртам и се оказва ,че за 15 мин.съм изгледала серията Mr. Green

Пускам линк само за тези ,които ги интересува ,какво ще стане/няколко минути/:
ББ:За които не знаят-след развода,има- няма два часа

http://vbox7.com/play:27949183

mimola това колко скоро ще е по BTV?

Simple Smile
това е въпрос с повишена трудност...ама като гледам в края на октомври Simple Smile

# 676
  • София

ихиххиих това не е за изпускане  hahaha hahaha hahaha hahaha
сюжета кърти миФки направо  Joy Joy Joy Joy

# 677
  • Плевен
На мен пък страаашно ми харесва озвучаването на Шереф, което прави Ана Петрова - свръх готино е и много кефи.

Същата актриса озвучава и Нихан. НИкога не бих казала, че двата гласа са на един и същи човек.
Тъй като слушах с половин ухо, жената май каза, че озвучава трима, но основно говориха за Шереф.

# 678

Тъй като слушах с половин ухо, жената май каза, че озвучава трима, но основно говориха за Шереф.
каза че озвучава Шереф и Нихан Peace

# 679
По повод оглупяването на филма  абсолютно сте прави.Дори преди време тук се бъзикахме с една от сериите. Mr. Green
Аз като изпусна някоя серия и после във vbox,само превъртам и се оказва ,че за 15 мин.съм изгледала серията Mr. Green
Пускам линк само за тези ,които ги интересува ,какво ще стане/няколко минути/:
ББ:За които не знаят-след развода,има- няма два часа
http://vbox7.com/play:27949183
mimola това колко скоро ще е по BTV?
Simple Smile
това е въпрос с повишена трудност...ама като гледам в края на октомври Simple Smile
След около 15 серии се пада по арабския вариант.

# 680
Момичета,не знам за друго,но само с по една серия през делниците ще има да гледаме още дългоооооооооооо!!!!!!!!! ooooh! smile3515 Rage.Направо не зная-тези от БТВ-то са за убиване!Не стига,че самия сериал оглупя,ами те ще ми го разтягат като локум кой знае колко още! newsm78Само се надявам да свърши преди празниците,което ме съмнява/защото остават още около 40 серии/,че иначе ще си го гледаме и догодина!АМАН smile3513

# 681
Е,40 серии са около 2 месеца Peace

# 682
  • София
Абе наистина позагуби се тръпката. Мехмет ме дразни, Инджи и тя, Дилруба пък съвсем..... ББ пък като си докара и родата съвсем ще откача. Ма пък за сметка на това съм мазохист седя и гледам.....

# 683
  • София
мдаа малко попрекалиха наистина, леко бозав стана, но и аз така седя и търпя - гледам го

можеха някой персонажи изобщо да не се вясват във филма, ама ей на дизайнерско решение.....
пък и като знам още какви са ги сътворили сценаристите ooooh! ooooh! ooooh!

# 684
  • Варна
Е,40 серии са около 2 месеца Peace
По-малко са-не много по -малко Embarassedно.... По оригинала стигнахме 71-72 серия - остават 18. По мои не много точни сметки - още около 32-33 нашенски серии . Вижда му се края.

# 685
Днес акцента е върху на Мехмед блузата  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

А Дефне ми е много сладкааа

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 20:38 от хабиби

# 686
Чиста женска мъст и злоба и будалещина от мъжка страна newsm61/за Нихан и Мехмед говоря/.......

# 687
Ей, тази Нихан много долна била. Много ме подразни. И тя също като Мехмед не знае какво иска.

# 688
а какво ще стане с Рукие ще станат ли богати?

# 689
Къде мога да видя следващата серия, може и без превод да е, само да не е арабски Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт