Перла-"Щастието не зависи от географската ширина"-18

• 56 367
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
На мен пък страаашно ми харесва озвучаването на Шереф, което прави Ана Петрова - свръх готино е и много кефи.

Същата актриса озвучава и Нихан. НИкога не бих казала, че двата гласа са на един и същи човек.

# 661
Най-много ме дразни озвучаването на Нихан. Ужасен глас.

# 662
ББ: КОга точно Мехмед ще се събуди в леглото на НИхан? Аз снощи видях, че нещо сънува. Да не би да е просто сън или този сън ще се случи на яве???

# 663
  • София
най-накрая една серия без драми Mr. Green Mr. Green Mr. Green
отдавна не се беше случвало, въпреки че е затишие пред буря....

как се зарадва на Инджито като я видя Crazy

а Пънар  с тия яйца ме разбива, ще почнат да кудкудякат всички в тях, ако не почне да рисува по-малко  hahaha hahaha hahaha

Шефчето вече взе да се усеща какви ги мъдри таласъма Диуруба  Whistling

и мен гласа на Нихан - дубльорския ме дразни - много флегматично, монотонно и инфантилно ми звучи,
ако една и съща е дубльорката на Шефчето и на Нихан, то определено се справя по-добре с Шефчето Peace

# 664
  • "Перла"
ББ: КОга точно Мехмед ще се събуди в леглото на НИхан? Аз снощи видях, че нещо сънува. Да не би да е просто сън или този сън ще се случи на яве???

Утре вечер

# 665
  • "Перла"
най-накрая една серия без драми Mr. Green Mr. Green Mr. Green
отдавна не се беше случвало, въпреки че е затишие пред буря....

Умишлено го правят ,да знаеш Mr. Green

# 666
Тази Ана Петрова току-що я гледах на една сутрешна глупост я бяха поканили. То бива фалш, ама като нейния превод никоя телевизия не го прави! Crossing Arms

# 667
  • София
Нещо взе да ми става безинтересен сериала. Дали пък не се дължи на наистина ужасното озвучаване?

# 668
  • Атлантис, Галактика Пегас
Нещо взе да ми става безинтересен сериала. Дали пък не се дължи на наистина ужасното озвучаване?
Мисля че се дължи на прекалено много серии. Много е растегнато. не го следя изкъсо, чат пат на работа гледам заедно с колежки и от време на време хвърлям някоя бомба благодарение на ваши ББ.  Mr. Green hahaha  bouquet
За което ви благодаря!   bouquet

# 669
Сериала наистина оглупя. Става много разбутан, разтегнат и с непрекъснато повтарящи се случки без особен смисъл. Чиста сапунка.

# 670
Момичета,ето нещо да се посмеете Laughing
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2470071

# 671
# 672
  • "Перла"
По повод оглупяването на филма  абсолютно сте прави.Дори преди време тук се бъзикахме с една от сериите. Mr. Green

Аз като изпусна някоя серия и после във vbox,само превъртам и се оказва ,че за 15 мин.съм изгледала серията Mr. Green

Пускам линк само за тези ,които ги интересува ,какво ще стане/няколко минути/:
ББ:За които не знаят-след развода,има- няма два часа

http://vbox7.com/play:27949183

# 673
По повод оглупяването на филма  абсолютно сте прави.Дори преди време тук се бъзикахме с една от сериите. Mr. Green

Аз като изпусна някоя серия и после във vbox,само превъртам и се оказва ,че за 15 мин.съм изгледала серията Mr. Green

Пускам линк само за тези ,които ги интересува ,какво ще стане/няколко минути/:
ББ:За които не знаят-след развода,има- няма два часа

http://vbox7.com/play:27949183

mimola това колко скоро ще е по BTV?

# 674

smile3532 newsm53 smile3533

И аз така искам да се разведа!!

Общи условия

Активация на акаунт