Перла-"Щастието не зависи от географската ширина"-18

• 56 360
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Това с Рукие и Орхан наистина беше свеж полъх в сериала,дано наистина им излезе късмета. Peace
Не знам доколко става в истинският живот така обаче. newsm78

# 691
  • Варна
Къде мога да видя следващата серия, може и без превод да е, само да не е арабски Simple Smile
http://www.diziizle.net/index.php?id=1141&kategori=Dizi&sayfa=0
има ги всички серии, но бавно зарежда

# 692
Ми те са само 100 аз коя да гледам, че да разбера какво ще стане от утре нататък Sad приблизително, точно

# 693
  • Варна
72 серия

# 694
На мен  взе да ми писва!Тези хора са неспасяем случай.Може би пък това е добрят сценарии – за всички тези серии героите, като характери имам предвид, не претърпяха никаква метаморфоза.Отучиха се от някои вредни навици, но не пречупиха характрите си.То разкоша води до поквара, а покварата до самоунищожение.Примери колкото щеш.Най големият – разпада на Римската империя.Мехмед никга не би казал като Яне /Сандански разбира се, не Янев/, че “робът се стреми към свобода, а свободнят към съвършенство”, защото ако питате Мехмед той самият е съвършен, такъв се е родил.И тази свършеност му дава привилгията да определя живота на другите, кога да ядат, с кой да спят, кога да се къпят.Това му е по наследство – дядо му Мехмед цял живот е определял правилата.Никой от героите нито веднъж не направи компромис, тях повече ги интересува какво ще кажат другите, отколкото как се чувстват те самите.Те никога няма да разбрат, че какво ще кажат дргите няма значение, че живота е прекално прост, че и без скъпите коли, вилата на Босфора живота продължава, и докато се взираш в дребните неща, той ще прмине край теб и вместо да протегнеш ръка и да го хванеш, той ще премине като пясък през пръстите ти и безвъзрвратно ще си е отишъл.Може би затова витае тягостна отмосфера във вилата, може би затова ще станат жертва на бабата на дядо Мехмед – защото улисани в собственото си его са ослепели за всичко останало.Проблема на главните герои са те самите. newsm12

# 695
На мен  взе да ми писва!Тези хора са неспасяем случай.Може би пък това е добрят сценарии – за всички тези серии героите, като характери имам предвид, не претърпяха никаква метаморфоза.Отучиха се от някои вредни навици, но не пречупиха характрите си.То разкоша води до поквара, а покварата до самоунищожение.Примери колкото щеш.Най големият – разпада на Римската империя.Мехмед никга не би казал като Яне /Сандански разбира се, не Янев/, че “робът се стреми към свобода, а свободнят към съвършенство”, защото ако питате Мехмед той самият е съвършен, такъв се е родил.И тази свършеност му дава привилгията да определя живота на другите, кога да ядат, с кой да спят, кога да се къпят.Това му е по наследство – дядо му Мехмед цял живот е определял правилата.Никой от героите нито веднъж не направи компромис, тях повече ги интересува какво ще кажат другите, отколкото как се чувстват те самите.Те никога няма да разбрат, че какво ще кажат дргите няма значение, че живота е прекално прост, че и без скъпите коли, вилата на Босфора живота продължава, и докато се взираш в дребните неща, той ще прмине край теб и вместо да протегнеш ръка и да го хванеш, той ще премине като пясък през пръстите ти и безвъзрвратно ще си е отишъл.Може би затова витае тягостна отмосфера във вилата, може би затова ще станат жертва на бабата на дядо Мехмед – защото улисани в собственото си его са ослепели за всичко останало.Проблема на главните герои са те самите. newsm12 /цитирам думите на един непознат с когото напълно съм съгласна/

# 696
Е, накрая се разбра Мехмет коя обича всъщност!  Crossing Arms

# 697
Тая Нихан е истинска злоба!Дано Мехмед да пита Инджи и да види,чи Нихан си е измислила!Нито Бахар,нито пък Инджи са и виновни!Баси злобата гадна #Sniper

# 698
Момичета изпуснах серията,моля някой да ми даде линк /без значение езика/ за таз вечершната серия.Явно е имало мн.ядове.И идея си нямам какво е станало,моля за инфо  Praynig Hug

# 699
а какво ще стане с Рукие ще станат ли богати?
ББНайстина стават богати, но Рукие решава да купи жилище и я измамват. Пак си остават бедни горките

# 700
  • София
сега милата му Ниханка, която смяташе за толкова чиста и добра ще му покаже кон боб яде ли...
ама си го заслужава - този път няма да го защитавам  Crossing Arms

а блузата беше уникално грозна и никакво ама никакво съчетание на цветове Shocked Shocked Shocked Shocked

аз съм графичен дизайнер и те такова чудо още не бях виждала - дори и от най-кичозните ни клиенти

егати haute couture дето вкара Мехмедчо тази вечер hahaha hahaha hahaha hahaha
ellie saab, channel и Christian Dior могат само да му завиждат и да се учат от него  tooth tooth tooth

# 701
Момичета изпуснах серията,моля някой да ми даде линк /без значение езика/ за таз вечершната серия.Явно е имало мн.ядове.И идея си нямам какво е станало,моля за инфо  Praynig Hug
Във vbox на арабски е част от 114 и 115 серия.
Време е вече Инджи да му покаже на тоя Мехмет, че така не стават нещата. Нихан щяла да се жени еми какво от това. Милата Бахар уж искаше да помогне, а то какво стана. И Пънар ме дразни много, досега не се сещаше за Ниханката, а сега ще я информира за това - онова.

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 10:58 от том и джери

# 702
том и джери Мнооооооого ти благодаря  Hug  bouquet

# 703
сега милата му Ниханка, която смяташе за толкова чиста и добра ще му покаже кон боб яде ли...
ама си го заслужава - този път няма да го защитавам  Crossing Arms

ББ А какъв скандал ще заворми на Инджито не е истина, и май и блъска нещо от ръцете! Е, заслужава си го развода!!

Цитат
а блузата беше уникално грозна и никакво ама никакво съчетание на цветове Shocked Shocked Shocked Shocked
аз съм графичен дизайнер и те такова чудо още не бях виждала - дори и от най-кичозните ни клиенти
егати haute couture дето вкара Мехмедчо тази вечер hahaha hahaha hahaha hahaha
ellie saab, channel и Christian Dior могат само да му завиждат и да се учат от него  tooth tooth tooth

И аз на това се смях! Ега ти дизайнерите на филма! Язък за всичките модни къщи дето ги изреждат накрая!!  hahaha

Перличка, на турски 72 или 73, мила!

# 704
  • София
Sayerin
ми нека, заслужава си го тогава, пак ще се сети късно, ама така или иначе са разводнили филма, поне да е докрай  Mr. Green

аз се чудя що им плащат заплати на тия стилисти изобщо  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт