Отговори
# 135
....
... Руске, и аз харесвам много червеното вино, ама много  Hug  Всяка вечер - по чашка. Понякога повече, ама не е добре .......
Да, бе!  Crossing Arms Много си ми е добре, даже  Crazy Joy

Викаш, да си организираме среща ли? Whistling Hug

# 136
м-не, нищо не викам. аз, защото по форумни срещи не ходя, та затуй ... иначе можеше и да подкарам една такава ... инициатива ...
пък и не съм в София (там ви е по-трудно отказването ... поради голямата смрад, в която цигарената почти не се усеща)  #2gunfire 
...
за да не е спам ...
да препоръчам чайовете - зелен с жасмин, ройбос с ванилия (може и с карамел) ... страхотен празник на вкуса и аромата, а ройбосът и някак успокоява ... днес пия вече трети чай, а колко вода съм изпила вече даже и не знам.

# 137
Оле ами аз съм със същите симптоми. При мен с бодежи в гърлото около една седмица. После почнах и аз суха кашлица. Сега ме души въздух немога да си поема. Хремата и тя ужасна. А оня ден щях да припадна от болки в гърбът такава ужасна болка. А с какво се лекуваш?

Ами почнаха ме първо с Ципрофлоксацин, уж да не е направо с антибиотик, пих 3-4 дни, но нямаше никакво подобрение и после ми изписаха направо Оспексин 1000мг, по 1 на 8 часа, Хексалгин по 30 капки 3 пъти на ден  и Упсарин с вит. Ц пак 3 пъти на ден, Стрепсилс и капки за нос. По 1 шепа хапчета пия, ама вече има някакво подобрение. И лекарят ми каза, че е много важно да се загрявам, та ходя навлечена стабилно...
Най ме е яд, че заразих и домочадието през почивните дни, първо сестра ми вдигна температура, после свекърът, а днес и половинката нещо се оплаква... Ужас е просто...
Ама поне съм желязна и не ми се пуши хич Simple Smile

# 138
Цитат
Пламдс, наблягай на водата, а не на храната - дояде ти се - вода, допуши ти се - вода
......И накрая.....воден плеврит ще я хване.... Mr. Green Laughing....
Майтапа настрана,ама наистина водата много помага.Хем ти пълни стомаха да не се нахвърляш излишно на храната,хем изчиства от токсините...Да не говоря как подобрява състоянието на кожата!Приказка просто. Peace....А и от вода не се дебелее...

# 139
При мен интересното е,че не ми се допушва newsm78
Ми ако ми се допуши,тогава.....? ooooh!

# 140
Ами, ако не ти се допуши, тогава?  Thinking 
Напълно възможно е.
А като се случи (в което не вярвам) - люх водичка, 10 лицеви опори, 10 клека, 10 качвания на стълби, люх още водичка - има да се чудиш от'де ти е дошло  hahaha  Пожелавам да не ти се случва, макар в спорта няма лошо  Hug 

# 141
Благодаря Hug
При мен събирането на храчкив гърлото изчезна,обаче ме мъчи попвече от месец.

# 142
При мен интересното е,че не ми се допушва newsm78
Ми ако ми се допуши,тогава.....? ooooh!
Тенджери, тигани за лъскане...прозорци...килими... Crazy
...това в антракта между клековете и лицевите опори  Mr. Green Joy
Аз ли да те уча? ooooh! Joy

Асса, ще те успокоя ли поне малко,
ако ти кажа, че и мен първите няколко дена ми боляха гърдите? Hug

# 143
Руске, не, няма да ме успокоиш  Joy   Щото си го очаквах и ... съм безсъмнено желязно спокойна. Не съм и трепнала заради болката, просто споделих - за историята един вид. И не ми се пуши, ама никак.

# 144
ей тоя емотикон Outta Joint,що все забравяме да го използваме  Joy

# 145
Всичките железни мацки сте направо разбиващи newsm03 newsm47 smile3525! Да дойде тук отбор психолози да установи как при бившите  пушачки коефициентът на интелигентност и чувството за хумор са най-високи. От НАСА направо да си пратят тук ХР-отдела да набира кадри.  box newsm56 newsm19

# 146
A,  и повече зеленчуци вместо плодове !

Повечето зеленчуци съдържат по-малко калории, отколкото ще се необходими за тяхната преработка  Wink (ако някой го интересува мога да дам списъка)

В първите дни къщата светна, всичко по милиард пъти беше лъснато, по триста манджи сготвени  Joy
Май и мен ме боляха гърдите  newsm78

Айде, лека и бездимна вечер  lovekiss

# 147
Точице, ти я вземи с възхищението да си по-бърза и ... да пушиш "последната" (не боли, уверявам те), че не ми се стои дълго време баш-заек. Много ми се иска на пълни основания да давам акъл, а с моята лентичка не ми е никак лесно ...
Дано четеш бързо - темите + книгата на Кар - до 5 дни да си ги прочела. По два пъти. И си готова.
Тия неща, последните, важат не само за точица123, но и за всички, дето четат или не четат (от страх, сакън, да не ги откажат) темата.
Кой е следващият, моля? Поне като кандидат-чисти дробове?

Бабо Здравке, дружески привет за теб ...  Hug

# 148
Асса и мен ме боляха гърдите в началото (но от препушване ме е боляло много повече ooooh!). Това си се търпи, пък и минава още на втората седмица. Лентичката няма да усетиш как ще расте, пък и дава повод за самочувствие, гордост и самоуважение  Party (че тя твоята лентичка хич даже на е малка, важното е че я има).

Пали ако ти се допуши (гледай около теб да няма фасове - изхвърли ли последните кутии?) момичетата са казали - усилени физически упражнения, чайче, вода, ябълки и повтаряш, ако искаш в обратен ред.

Мими пожелавам скорошно оздравяване (а ти се оплакваше че не кашляш и не чистиш, пък аз наистина вече 35-ти ден ни кашлям, ни нищо  newsm78)

to4ica123 добре дошла, хич не го мисли направо си се записвай официално в домовата книга на железните. При нас хем е весело, хем полезно.  Hug

# 149
Както вече писах,последните години пуша по кутия за 4-5 дни.Пропушва ми се ,основно с кафето,и то е от навик,а не толкова от нужда.

Общи условия

Активация на акаунт