Отговори
# 150
Ми аз разлика не виждам - дали 4-5 на ден или кутия на ден - все си е отрова  Peace.
Да се премахне навика не е никак трудно, важното е наистина да го искаш. За това сме тук.
Бездимна вечер на всички   bouquet

# 151
Здравейте, минавам да ви нагледам.  Simple Smile

Изобщо забравих какво е това да пушиш  bowuu Предавам щафетата на безпроблемното спиране на следващия желаещ. Кой е кандидат?  Grinning

# 152
Ааааа,не!  Crossing Arms Naughty....Никакви щафети,никакви пет лева...Ще си идваш в темата за да приветстваш новодошлите.Тез да ги нямаме,ясно?.... Heart Eyes
Това е хубаво,че си забравила какво е това да пушиш,но нас няма да забравяш нали?Ние не съдържаме никотин/вече по-голямата част от нас/   Mr. Green Peace
Всичките железни мацки сте направо разбиващи newsm03 newsm47 smile3525! Да дойде тук отбор психолози да установи как при бившите  пушачки коефициентът на интелигентност и чувството за хумор са най-високи. От НАСА направо да си пратят тук ХР-отдела да набира кадри.  box newsm56 newsm19
Ама ,наистина кажи не е ли вярно!Без да си кривиш душата.Виждаш и сама,че и без лекарствата ,само с тази психотерапия,която си провеждаме в темата сме ги отказали.Не сме ли гениални всички,а?Психолозите биха ни завидели....много над тях сме,това от мен да го знаеш.И колкото повече ставаме,толкова по-големи са и успехите ни!Много смЕ!Силни смЕ!!! newsm18 newsm44 bg sohappy yesyes
тез ИмУтиконки мно`о ма кефят.... Laughing  Mr. Green[/size]

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 00:06 от dodyniki

# 153
Добро утро Железни!!!

Наистина сме много и сме силни   bigdance2 И можем - това се вижда.

Безцигарен ден на всички

П.П. Болничките как сте оправяте ли се Мими, Jorkita?

# 154
Добрутро, ЖЕЛЕЗАРКИ! Очаква ви  Nature Sunny Heart Eyesпрекрасен ден
Тес, 20-главата никотинова ламичка те дебне зад всеки храст да ти шушне "Ха, пални си сега, нищо няма да ти стане. Та ти вече си свободна и чиста окончателно Sneaky af Misc Ghost" Тази опасност скоро няма да се изпари, да знаеш - опасността на авто-избудаляването smile3537 smile3538 boo

# 155
Добра заран, бездимни!
Таз ламя, нейната кожа ...
Потвърждавам си лентичката. Държа си на нея.
това го драскам, щото днес е една идейка по-упорита ламята ... затуй съм и ядосана.
ама няма, няма да пална ...
и в графа "да споделя" - засега сънувам в пъти повече отпреди (или помня повече, което е по-вероятно).
направо си карам сериали нощни - това или е от възстановяване, или от тормоз на ламята.
... не знам какво е, но е факт ...
... а кафето е вкусно ... а сутрин успявам да си видя детето преди цигарата ....
... и денят започва начисто, както и свършва ...
... към започващите - има резон да се изхвърлят всички димящи дула ... обаче при мен има утежняващи обстоятелства - ММ си е по-страстен пушач и от мен, пуши се навсякъде, с изключение на спалня и детска ... има и цигари, и пепелници, и пури, и пурети ... и мои, и негови ... така е много по-трудно ... ламята е буквално на една ръка растояние. и при това положение - ще се справя...

# 156
Добро утро на всички.
Venus Doom мерси за кафенце и се съобразявай с тия сладки, че както съм пораснала пак............ Laughing Laughing Laughing. Днеска съм по добре. Но храчки храчки колкото си искаш. Но пък това ме радва щото може и да си причистя организма без да искам. Днеска пратих малкото на градина. Сърцето ми е свито. То ходи по два дена и после в къщи болно. Дано няма тоя път.
Баба Здравка-Баба Мравка как са нещата при тебе?
...просто Асса... наложи забрана за пушенето в къщи. То и скоро ще почне да те дразнят миризмите повервай ми. Ние в къщи не пушим но немога да отида някъде на кафе и да не ме лъхне някоя отвратителна миризма на хартийки.

# 157
...просто Асса..., Venus Doom благодаря ви за куража моми4ета,златни сте!  bouquet

# 158
А, добро утро и от мен  Hug

Venus Doom,  мерси за кафенцето  Hug

Бабо Здравке, mimi_msm, как сте, стискам палци всичко да е наред при вас   Hug

Асса,  мен май вече не ме дразнят толкова димящите около мен и пълните пепелници в нас Wink

И да споделя , и аз .
 Ставам сутрин, правя  box newsm35  ukliam1, после като седна с кафенцето, една ми е мъка за цигарка  Laughing, ще речеш, че целият свят ще започне ако пална една  Cry Cry

Та така при мен, мъката ми е сутрин
Е, айде, лека работа, учене, чистене, почивка  Hug

# 159
Забрана аз засега не мога и няма да наложа. След време - ще видим. ММ проявява разбиране и в някаква степен се съобразява и намалява пушенето в общите помещения.
То, че усещам вече повече миризми е факт, но знам, че предстои още много. Нали на 48 час започваше възстановяването на нервните рецептори ...
мими-мсм, ти още ли си на Байкова?
Здравче-Мравче (ще ме прощаваш, но тази баба- не мога да я напиша, не знам защо, нали този вариант е устройващ?) - как си днес?
А за щафетата - аз така го разбирам - да стане Тесс кадемче за следващия - тя вярва, че е успяла. Да успее и следващата ... Нещо като "предай нататък", което по идея е супер. Което не означава непременно, че няма да се вясва насам Simple Smile
Руска, а при теб как е днес?

# 160
Jerry F недей така мацко. Не ти трябва цигара да ти започне денят. Мъка не трябва да изпитваш. Трябва да се радваш, че си се отървала от най-голямата смрад в живота си /поне аз го усещам така/. Ставаш сутринта поспортуваш си и аз почвам ама от понеделник с гимнастиката  и си казваш какво е това цигара никога не съм пушила ама по миризмата на околните ми е гадно така че няма да пробвам. Моля те не опитвай дори и само една. Аз така направих първия път и се провалих. От една стана на другия ден още една на по другия две три и така полвин кутия, че имаше и дни с по една кутия. Hug Hug
...просто Асса... сега съм в застой от диетата. Нали съм болна и пия антибиотици а изрично вътре пише по време на хранене и като не ям много той е доста силен антибиотик и ми става лошо. Имам още за два дена да пия и от понеделник почвам пак но заедно със спорт вече са ми поизчистени дробчетата така че ще мога да скачам без задъхване.

# 161
  • София
Хайде пак при Вас   bouquet

# 162
mimi_msm,  разбира се, че няма, ама това никотиново червейче още ме преследва. Мерси за подкрепата  Hug

# 163
   Hug Hug Hug Hug
Jerry F да ти кажа честно нестига че съм болна и едвам дишам ами и пак се присещам  Laughing Laughing Laughing и моето червейче ме преследва  Laughing Laughing Laughing
Няма да се даваме на едни никотинови червейчета.

# 164
mimi_msm,  както си спомня каква съм била като пушачка (как добре звучи  Joy). С двустранна пневмония, с 39 Т, а аз си пафкам и никакво намерения, даже и мисъл за отказване  ooooh!
А, иначе зарежи диетата като си на антибиотик, ама ти си знаеш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт