Отговори
# 165
Момичета и аз да споделя за моята ламя-червейче: вчера се улавям че съвсем автоматично отварям цигарения шкаф (където си държах запасите от стекове) и посягам, ама съвсем без мисъл  ooooh!. Направо се потресох - това автоматизмите са страшно нещо, значи ще трябва да чистя не само прашасалите гънки на сивото вещество ами и мускулно-скелетно-рефлекторните движения.
П.П. То добре че нямаше цигари в шкафа - знам ли, по принцип не се изкушавам ама аз по-добре далеко да стоя

to4ica123 наминавай по-честo  Hug

Момичета добре че ви има  Heart Eyes Мими за теб бисквитки даже повечко, че и витаминки та да се оправяш по-бързо. С кантарчетата после ще се борим

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 11:41 от Venus Doom

# 166
Моята ламя - червейче я изпроводих днес. Стана ми достатъчно зле, та я натирих в ... далечни места.
Сега съм леко по-добре и се надявам вече да разминава ... Докторицата рече, че може и две седмици да ме тормози, ама и викам - след като дробовете са добре, сърцето е добре = ще трая, няма какво чак толкова да не е за изтрайване.
Голяма радост, че се махам с всеки час все повече от тази отврат.
Още не съм на стъпалото "как можах да пуша тая смрад", но и това ще стане.
________
Тъй, май имам кандидат за щафетата. Ками - имаме свободно местенце. Добре дошла ...  Hug  Да, виждала съм те по старите теми, но какво стана? Защо "пак"?

# 167
И този път за повече  Hug

# 168
  • Варна
 И аз съм тук и все още непушеща,Jerry F   и аз като тебе сутрин като седна с кафе и се чудя къде да си запратя  smile3538 празната ръка,Ама още удържам фронта,Мъжа ми не ме е разпитвал но сигурно е изумен че от раз ги спрях без тъна-мъна като знаеше колко ги дърпах на ден, #Crazy Хай де на болните да оздравяват по бързо че да се насладят както трябва на чистия /бездимен/въздух,И лек ден на всички,                   П,С, При мене все още няма реакция във връзка с прочистването на организма,И си нямам идея май трябваше да се разкашлям вече  newsm78,Чао засега

# 169
Венус, получаваш поредната номинация за конкурса "Цигари-отказ-премъдрост"  bouquet

... Това автоматизмите са страшно нещо, значи ще трябва да чистя не само прашасалите гънки на сивото вещество ами и мускулно-скелетно-рефлекторните движения...

Асса, герой си с 2 дена! Остава ти само още 1 ден зор party041
Карамел, имаме ли някаква яснота за бебоче?  preggo
Тутуне, купи си дървени цигарета от Халите, казвала съм и на другите. Екстра са за въртене в ръката, гризане и за смучене  passifier,по Фройд Thinking

# 170
Здравче-Мравче, мислиш ли, че още един ден ще е зор? Що? Всъщност, не ми се пуши. Не ме влече.  Hug  Дано си права, де.
Руска де е? Липсва ми.
тутуне, май сме с теб една партида - в смисъл почти по едно време се включихме. Празната ръка може да хване дистанционното - има нелоши неща по сутришните блокове, може и вестник, може и книга. Аз нямам проблем с ръце-дяването. 

# 171
Ади ма Здравче най-сетне написа и ти два реда. Тъкмо се чудих къде си се запиляла. Викам си тая жена хукна пак пари да харчи.
Venus Doom докога с това кантарче. Апвам си уж внимавам какво плющя а кантара показва все повече и повече. От понеделник съм на спортната права  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Няма да чакам повече.
tutune може и да нямаш реакция. Аз нямах докато не се разболях и продължавам да съм болна но вече взех да усещам това и онова.
Аз като се върна в къщи от работа и готвя по две три неща. Щото преди като се върна ха сега една цигарка пък после ще готвя я сега още една и то вечерта заминала. А сега време да искаш  Laughing Laughing Laughing

# 172
Да, аз точно това имах предвид, че на мен ми е много лесно без цигари и искам да предам част от това усещане на някоя от новоотказалите се  Simple Smile А у нас никога не се е пушило, нито у родителите ми, нито сега (имам мъж - върл непушач), така че това съвсем ме улеснява...

# 173
Момичета, какво ставаше след три седмици непушене  newsm78
Имаше нещо  newsm78, но не ми се чете цялата книга да видя  newsm78

# 174
Според Алън Кар това е времето в което се изчиства организма от никотина. Тоест онова чудовище дето е в теб и дето иска да се храни трябва да пукне. И ти да си свободна още по свободна.

# 175
след три седмици организмът се изчиствал на деветдесет и не-знам-колко процента от никотина. Очаква се физическата зависимост изцяло да е отпаднала, т.е. да няма основание за никотинов глад. Това е средностатистически - т.е. не хваща и изключенията. Твоят може да се изчисти по-бързо, а моят (това само за пример) -  по-бавно.
Всъщност, никога не ми е било ясно как точно ги правят тези изследвания ... ама никога, затова не им се връзвам. Знам със сигурност, че с всеки ден е по-добре.

# 176
mimi_msm,  мерси   bouquet Май моето позамира, на 17 ден съм, ама от време на време си показва воя  Wink
Оздравявай бързо да си правим компания със спорта  Hug

...просто Асса..., аз мисля да си изчакаме, пък да видим тогава дали е точно 21 дена

# 177
Цитат
след три седмици организмът се изчиствал на деветдесет и не-знам-колко процента от никотина.
Поправка-99% от никотина,20-30% от катраните  Peace
Остава само психическата зависимост.А колко дълго ще продължи тя,зависи само от нагласата на вече НЕпушача.  Peace

# 178
След 3 седмици ти се оправя цвета на кожата, първо на глезените - ставаш "Изворът на Белоногата", скоро след това - на ръцете и на лицето.  4470  ladyuu newsm56

# 179
Здравче-Мравче, моите глезени са си добре, но ръцете ... уви, не. Нали за едни такива тип пигментни петна става дума?
Иначе ... май ми е намаляла (за да не кажа изчезнала) една пушаческа бръчка встрани от устата. Беше около сантиметър, ама днес я търсих в огледалото ... трябваше да направя муцуна, за да се появи - нямаше я, честно.
Секрет взе да ми се появява в гърлото. Ще го чистим.
Добре ми е така.
Хе-хе, минаха 48 часа - и това беше някакъв рубеж- възстановяване на нервните нещо-си.  newsm44 

Общи условия

Активация на акаунт