....Хайде не се колебайте.....а и кила се свалят така-направо 3 в 1-хем вършите полезна работа,хем забравяте за цигарите и не се истезавате излишно,хем сваляте килограми......Е па нЕма такъв илач,...нЕма друг такъв!
....Хайде не се колебайте.....а и кила се свалят така-направо 3 в 1-хем вършите полезна работа,хем забравяте за цигарите и не се истезавате излишно,хем сваляте килограми......Е па нЕма такъв илач,...нЕма друг такъв!
Това е такъв спечелен фронт, който не бива да се предава за нищо на света! Хеле пък с дечица зад гърба.
Просто като фасул! Като транзитивното математическо "Правило на АссА" - "Да преборим фаса с вода!"

Не, всичко е в кюпа, всичко. Има и други начини за стимулиране на мозъка.
Ужасният вирус обаче все още ми изпива силите, уж вече трябваше да се оправям, тъкмо свършвам с антибиотика, взех сега и температура да вдигам...
....това не го знаех-честно,ама ме потресе..... 
. Сега ми е смешно, но тогава...
Спарях цигарите от раз! Казах си " Я стига толкова" и от инат.. просто не съм палила. Не ми и се пуши вече и вярвам че няма да запаля отново.
25 кг. за 2 месеца и половина. Наистина съм вечно гладна. Ще наблягам на плодове и зеленчуци... 

А да кажа само, че за първите 2 седмици пиех вечер ( че през деня съм на работа ) по 4 или 5 бири срамота, ама вече съм добре, добре съм или така си мисля.
Всяка вечер - по чашка. Понякога повече, ама не е добре ... хубаво ни е виното, ароматно и ... абе рядко се среща такова . Малко ми е чудно, че НЕ пущачите не си правят срещи, редно е някак ....
Ужасният вирус обаче все още ми изпива силите, уж вече трябваше да се оправям, тъкмо свършвам с антибиотика, взех сега и температура да вдигам...
Препоръчани теми